Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A gyerek építő korszaka: hogy lehet támogatni szülőként?

A kisgyermekkorral foglalkozó szakemberek szerint a gyermek fejlődésében a játéknak is megvannak az egyes állomásai, amelyek egymást követik. Az egyik az úgynevezett konstruktív, azaz építő szakasz.

Hétfői foci: három magyar csapata is tv-s meccset játszik

NB1
-
 Ma 06:32Foci

Válogatott játékosok is a pályán.

Három kamion ütközött az M30-ason

Összeütközött három kamion az M30-as autópálya Miskolc felé vezető oldalán, Sajólád térségében – közölte BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatósága hétfőn hajnalban. A balesetnél a miskolci hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentést. A munkálatokat a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítja. Az érintett sztrádaszakaszt…

Három kamion karambolozott az M30-ason hajnalban

Összeütközött három kamion az M30-as autópálya Miskolc felé vezető oldalán, Sajólád térségében - közölte BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatósága hétfőn hajnalban.

Elüldözheti a kóklereket a kormány lakásfelújítási támogatása

2022 végéig velünk marad az, a gyermeket nevelő családok számára elérhető lakásfelújítási támogatás, amely akár 3 millió forintos segítséget is jelenthet szükség esetén. De mit vár az új lehetőségtől a szakmai szövetség?

Összeütközött három kamion az M30-ason

Összeütközött három kamion az M30-as autópálya Miskolc felé vezető oldalán, Sajóládnál – írja honlapján a Katasztrófavédelem. A hétfő hajnali balesetnél a miskolci tűzoltók végzik a műszaki mentést, az érintett sztrádaszakaszt teljes szélességében lezárták.

Három lány megrázó beszámolója: hónapokig küzdöttek egyedül a koronavírussal

Három ország, három életerős, fiatal magyar nő, ugyanaz a betegség: koronavírus. Mindhárman egyedül küzdöttek meg vele, és ez a küzdelem hónapokig tartott. Egyre többen megtapasztalják a „long covid” állapotot, ami annyit jelent, hogy nagyon hosszúra nyúlik a felépülési idő, a tünetek vissza-visszatérnek. Erről mesélt a Ripostnak Pfaff Isabella,…

Három illegális migránst tartóztattak fel a rendőrök

Három illegális migránst tartóztattak fel a rendőrök Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 30., h - 01:01 Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

ARM chipeket is támogathat majd a Windows 10X

SG
-
 Tegnap 23:58Infotech

Megerősítést nyert, hogy tavasszal érkezhet a Microsoft új operációs rendszere.

Női röplabda Extraliga: háromszettes kaposvári siker

A Kaposvár vendéglátóként három játszmában legyőzte a nyeretlenül sereghajtó Diósgyőrt a női röplabda Extraliga alapszakaszának vasárnapi mérkőzésén.

Nem minden szállásadónak jár a bevételkiesést pótló állami támogatás

Index
-
 Tegnap 21:37Belföld

A rövidtávú lakáskiadással foglalkozó budapestiek, valamint a falusi turizmussal foglalkozó vállalkozók eshetnek el a kárpótlástól.

Női röplabda Extraliga – Háromszettes kaposvári siker

 A Kaposvár vendéglátóként három játszmában legyőzte a nyeretlenül sereghajtó Diósgyőrt a női röplabda Extraliga alapszakaszának vasárnapi mérkőzésén.     A mezőny legeredményesebb játékosa a győztes somogyiak szerb ütőjátékosa, Sara Klisura, valamint csapattársa, Szedmák Réka volt egyaránt 15 ponttal.     Eredmény,…

Elhozta Tállyáról a három pontot a Tiszakécskei LC

Megnyerte a 20. fordulóbeli idegenbeli mérkőzését a Tiszakécskei LC, és ezzel már biztos, hogy az élen telelnek a Tisza-partiak az NB III. Keleti csoportjában.

Segédanyag a kieső foglalások utáni támogatás igénybevételéhez

A Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány megbízásából segédanyag készült a szálláshelyek meghiúsuló foglalásaiból eredő bevételkiesés részleges megtérítéséről, hogy segítse a kormányrendelet értelmezését a szolgáltatók számára.