Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Három év után ismét az Apple lett a világ legértékesebb márkája

A Brand Finance piackutató cég ismét összeállította a világ legértékesebb márkáit, a listán pedig idén is a szokásos neveket találjuk az élen, csakhogy a helyezettek között egészen jelentős különbségeket lehet szemügyre venni. Három év után ugyanis újfent az

Négy határsértőt fogtak el éjszaka Lőkösháza külterületén

Négy határsértőt fogtak el a rendőrök Lőkösháza külterületén. Békés megyében az elmúlt 12 órában négy határsértőt fogtak el a rendőrök. A magukat marokkói állampolgárnak valló férfiakat 2021. január 26-án 23 óra előtt néhány perccel tartóztatták fel Lőkösháza külterületén. A csoport egyik tagja sem tudta hitelt érdemlően igazolni a…

Az űrből nézve is látványos volt a dunántúli hó olvadása (videóval)

A feltámadó délnyugati szél hatására kora tavaszias hőmérsékleteket mérhettünk múlt szerdán, így az elmúlt héten lehullott hótakaró gyors olvadásnak indult, amely az űrből nézve is nagyon látványosan jelent meg.

Háromszoros áron kelt el a Radiohead korai éveiből származó demója

Az 1987/1988-ban készült kazetta hatezer fontért cserélt gazdát az Omega Auctions keddi online aukcióján, a szakemberek kétezer fontot vártak érte. Hat számot tartalmaz, köztük három olyat, amelyet még nem hallott a nagyközönség. A kazettán kézzel írt jegyzetek láthatóak és a frontember, Thom Yorke tervezte borító is tartozik hozzá. Az…

Török embercsempészt és négy migránst fogtak el

A rendőrök egy török embercsempészt és négy illegális migránst fogtak el az elmúlt 12 órában a megyében.

Tízezer maszkot adományoztak a megyei kórház három osztályának

Szon
-
 Ma 07:13Belföld

A nyíregyházi családi vállalkozás így szeretné meghálálni az egészségügyi dolgozók munkáját.

Négy marokkóit fogtak el Lőkösházán

Négy határsértőt fogtak el a rendőrök Lőkösháza külterületén kedden éjszaka.

Helyi vállalkozások fogtak össze – Szerelemfalut álmodtak meg

Vaol
-
 Ma 07:00Megyei

Online bemutatóval indult útjára a település új, átfogó kulturális gazdaságfejlesztő kezdeményezése, a szerelemfalu-projekt. Helyi vállalkozások fogtak össze, hogy egy márkanév alatt, az önkormányzattal, a helyi civilszervezetekkel és a művelődési házzal együttműködve erősítsék egymást.

Bayer Zsolt: Háromba vagy négybe?

A krónikus gazemberség legfőbb terjesztői a szocialista (hibridjei: dékás, momentumos, párbeszédes, valamint továbbszaporodásra képtelen, zsákutcás: jobbikos) politikusok.

Háromba vagy négybe?

A krónikus gazemberség legfőbb terjesztői a szocialista politikusok, valamint hibridjeik.

Kormányzati akarat nélkül maradunk a hárommillió lakhatási szegény országa

MFor
-
 Ma 05:37Gazdaság

Központi programok nélkül nem tud kitörni a lakhatási szegénységből az ország egyharmada. Ehhez kormányzati akarat kellene, de láthatóan nincs ilyen szándék. A kormány a felső középosztály egy részét támogatja, a szociálisan rászorulók ügyeit meg rátolja az önkormányzatokra – pénzt nem adva nekik. Az is baj, hogy a kidolgozott szakpolitikai…

PL: kezdésnek három lövés, három gól – West Ham-siker a londoni derbin

NSO
-
 Tegnap 21:03Foci

A West Ham United hátrányból felállva 3–2-re nyert a Crystal Palace otthonában az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 20. fordulójának keddi mérkőzésén.

Katalizátor tolvajokat fogtak el

A rendőrök vizsgálják, hogy az utóbbi időben Pest megye területén történt hasonló jellegű bűncselekményekkel összefüggésbe hozható-e a most elfogott társaság.

9 pénztárcabarát krumplis fogás a hónap végére – Videóval

Nosalty
-
 Tegnap 20:28Recept

A hónap utolsó napjaira néhány nagyon ízletes krumplis ételt hoztunk nektek, ráadásul ha a receptekhez készült videóinkat is megnézitek, egészen biztosan nem lesz nehéz dolgotok!

A kanizsai futsalosok vezettek már három góllal is, de aztán fordított a házigazda

A futsal NB II. Nyugati csoportjának 17. fordulójában az NFC a Szigetszentmiklós együttesével játszott idegenben, és a második félidei rövidzárlata okozta a kanizsai gárda vesztét a Csepel-szigeten.