Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Itt a fordulat a hazai ingatlanpiacon

Origo
-
  Ma 19:31 Gazdaság

Elsősorban a budapesti lakások iránti érdeklődés esett vissza 2019. harmadik negyedévében.

Szeretnek házasodni a magyarok

Csökkent a születések száma és a halálozásé is, így mérséklődött a természetes fogyás, miközben a házasságok száma jelentősen nőtt a tavalyi év első tizenegy hónapjában az azt megelőző esztendő azonos időszakához képest – közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken.

Továbbra is sokan házasodnak

Csökkent a születések száma és a halálozásé is, így mérséklődött a természetes fogyás, miközben a házasságok száma jelentősen nőtt a tavalyi év első tizenegy hónapjában az azt megelőző esztendő azonos időszakához képest.

Novák Katalin: A Néppárt egy része durva házasságtörést követett el

Heteken belül dönteni kell arról, marad-e a Fidesz az Európai Néppártban - mondta a Fidesz alelnöke.

Mádi Magdolna kapta a Paks Kultúrájáért díjat

A magyar kultúra napja alkalmából rendezett városi ünnepségen Szabó Péter polgármester mondott beszédet, majd átadta a Paks Kultúrájáért díjat, amit ez alkalommal Mádi Magdolna, a Tűzvirág Táncegyüttes művészeti igazgatója vehetett át…

Novák Katalin: A Néppárt megcsalt minket, ez durva házasságtörés volt

Azt is elmondta, hogy nem Salviniékhez fognak belépni. Így sok más lehetőség nincs, szinte biztos, hogy a lengyelekhez csatlakozhatnak.

A férfi pólóválogatott a hazai Eb-döntőért és az olimpiáért játszik

A magyar csapat Eb-meccsen még sosem győzte le Montenegrót. Itt az ideje.

Három ok, hogy miért zuhant meg a kriptopiac

Kriptoworld
-
  Ma 18:35 Gazdaság

A globális kriptopiac pont a napokban vesztett 7 milliárd dollárt a kapitalizációjából, ahogy a bitcoin és az altok támaszt keresve estek. Megkeressük az okokat, hogy ez most miért történt. A

Idén is annyiból kell megélniük a közmunkásoknak, mint három éve

MFor
-
  Ma 18:33 Gazdaság

Bár a kormány fő célja, hogy a közmunkásokból minél több személyt tereljenek át az elsődleges munkaerőpiacra, aminek érdekében szűkítik a programokat, még mindig kicsivel több mint 100 ezer embert foglalkoztatnak a másodlagos munkaerőpiacon. Az ő anyagi helyzetük évre évre egyre rosszabb lett.

Három autó ütközött az M3-as autópálya kivezető szakaszán

Police
-
  Ma 18:18 Baleset-bűnügy

Három autó ütközött az M3-as autópálya kivezető szakaszánBudapesti Rendőr-főkapitányság2020. 01. 24., p - 18:18 A belső forgalmi sávot lezárták.

Novák Katalin a Néppártról: durva házasságtörés, megcsalás, heteken belül dönteni kell, hogy közösen vagy külön

Már nem egy centire, hanem kilométerekre vagyunk a Néppárt egyes részeitől. Heteken belül döntést kell hozni arról, hogy közösen kell-e folytatni, vagy külön-külön. Ha kilépne sem csatlakozna a Fidesz Salviniék frakciójához. Február 3-án a néppárti gyűlésen nincs napirenden a döntés a Fideszről - mondta Novák Katalin az atv.hu-nak adott…

Különösen hat az alvászavar a házaséletre

Női NetCafe
-
  Ma 18:08 Egészség

Az alváshiány hatására nemcsak házsártosak és veszekedésre készek leszünk. A The Ohio State University Institute for Behavioral Medicine Research kutatói szerint az alvászavar miatt fokozottan érinthet minket a stresszel kapcsolatos gyulladás, mely összefüggésbe hozható különböző szívbetegségekkel, a cukorbetegséggel, és más…