Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 432 hír

A Hetedik stílusában készült a Spirál: Fűrész hagyatéka

Filmsor
-
 Ma 08:51Film

Az elmúlt évek legvalószínűtlenebb hollywoodi kombinációja, hogy Chris Rock főszereplőként, producerként és forgatókönyvíróként is debütál egy Fűrész-filmben.

Pozsonyban Covid-gócpontot találtak a hajléktalanok között

Nyitókép: Matúš Vallo Fb-oldala   Veszélyes méreteket öltött a koronavírus terjedése a hajléktalanok körében Pozsonyban.   A hírt szerda este Matúš Vallo jelentette be. A főpolgármester elmondta, hogy Vereknye városrészben felépített karanténközpont kapacitását az elmúlt három napban már másodszor kellett bővíteni. Jelenleg 100 fő…

Az Ogyéi szakemberei meggyőzőnek találták az orosz Szputnyik V-vakcinát

Behír
-
 Ma 08:36Belföld

Meggyőzőnek találták az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-Egészségügyi Intézet (OGYÉI) szakemberei a koronavírus elleni orosz Szputnyik V vakcinát - közölte az M1 aktuális csatorna szerda esti híradójában.

Az OGYÉI szakemberei meggyőzőnek találták a Szputnyik V-vakcinát

ma.hu
-
 Ma 08:25Belföld

Most a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) szakvéleményére várnak.

Titkos üzenetet találtak elrejtve az amerikai elnök új honlapjában

Az új amerikai elnök, Joe Biden beiktatásával együtt számos dolog változtatásra, illetve lecserélésre került a kormányzatban - közöttük az elnöki rezidencia, a Fehér Ház hivatalos honlapja is. A frissen lecserélt honlapon azonban szemfüles felhasználók máris felfedeztek egy eldugott titkos üzenetet, amit csak avatott szemeknek szántak.

A hagyomány töretlen – Bemutatták a fehérvári alkotásokból készült naptárat

Feol
-
 Ma 07:58Megyei

Új helyszínen, szűk körben mutatták be szerda dél­előtt a 2021-es, székesfehérvári alkotásokból készült naptárt. A benne található illusztrációk idén is a gyerekek keze munkáját dicsérik.

Arhangelszkben harminc robbanószerkezetet foglalt le az orosz belbiztonság

Letartóztattak az észak-oroszországi Arhangelszkben egy 27 éves férfit, akinek a lakásán harminc összeszerelt robbanószerkezetet és bombakészítésre használható anyagokat találtak – közölte a Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB) helyi parancsnoksága. A gyanúsított ellen robbanóanyagok és robbanószerkezetek törvénytelen előállítása címén…

Városvadász: Kitalálod, melyik városban készült a kép? 2021.01.21.

Az egyik legfontosabb magyar vonatkozású műemléket látogatjuk meg Szlovákiában.

Krokodilszerű őshüllő lábnyomait találtak meg az olasz Alpokban

Liner
-
 Ma 02:51Tudomány

A paleontológusok szerint a kövületekben fennmaradt lábnyomok a 252 millió évvel ezelőtti tömeges kihalás utáni időszakból származhatnak.

Propagandatévé: az OGYÉI szakemberei meggyőzőnek találták a Szputnyik V-vakcinát

Az engedélyezés általában hosszú folyamat, de most alig több mint két hónap alatt sikerült teljesíteni.

A magyar szakemberek meggyőzőnek találták az orosz vakcinát

Ideiglenes engedélyt adott ki a magyar gyógyszerészeti hatóság az orosz vakcinára. Ez egy fontos lépés, de nem az utolsó az oltóanyag tömeges használatához. Az OGYÉI szakértői azt mondták: meggyőződtek arról, hogy a Szputnyik nevű készítmény – amellyel Oroszországban és a világ számos pontján már emberek millióit oltották be –…

M1: az Ogyéi szakemberei meggyőzőnek találták az orosz vakcinát

Meggyőzőnek találták az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-Egészségügyi Intézet (OGYÉI) szakemberei a koronavírus elleni orosz Szputnyik V vakcinát – közölte az M1 szerda esti Híradójában. Fotó: Alexander NEMENOV / AFP Szentiványi Mátyás, a szervezet főigazgatója elmondta: az engedélyezés általában hosszú folyamat, de ezt most…

A magyar szakemberek meggyőzőnek találták az orosz vakcinát

Az engedélyezés általában hosszú folyamat, de ezt most alig több mint két hónap alatt sikerült teljesíteni.