Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 177 hír

GlamDrop: Íme az elmúlt napok legmenőbb beauty-újdonságai!

Glamour
-
  Ma 19:48 Divat

Itt a nyár! Indulhat a nagy frizura-regenerálás!

Nem egy focista kereste a legtöbb pénzt az elmúlt egy évben

A 20-szoros Grand Slam-győztes teniszcsillag Roger Federer volt a legjobban kereső sportoló az elmúlt egy évben, derült ki a Forbes magazin felmérésből.     A 38 éves svájci klasszis vagyona az elmúlt 12 hónapban 106,3 millió dollárral (33,3 milliárd forinttal) gyarapodott úgy, hogy ebből “mindössze” 6,3 millió dollárt szerzett pénzdíjakból, a…

Federer volt a legjobban kereső sportoló az elmúlt egy évben

A 20-szoros Grand Slam-győztes teniszcsillag Roger Federer volt a legjobban kereső sportoló az elmúlt egy évben, derült ki a Forbes magazin felmérésből.

Federer volt a legjobban kereső sportoló az elmúlt egy évben

A 20-szoros Grand Slam-győztes teniszcsillag Roger Federer volt a legjobban kereső sportoló az elmúlt egy évben

1,3 milliárdra pályázhatnak a hévízi szobakiadók

A hévízi magánszálláshelyek összesen mintegy 1,3 milliárd forinthoz juthatnak, ha élnek a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) magánszállások fejlesztésére vonatkozó pályázati lehetőségével - közölte a város önkormányzata pénteken az MTI-vel.

1,3 milliárd forintból újulhatnak meg a hévízi szálláshelyek

A hévízi magánszálláshelyek összesen mintegy 1,3 milliárd forinthoz juthatnak, ha élnek a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) magánszállások fejlesztésére vonatkozó pályázati lehetőségével - közölte a város önkormányzata pénteken az MTI-vel.

Hogyan alakult az olajos magvak termésmennyisége az elmúlt években?

Agrotrend
-
  Ma 17:43 Gazdaság

A főbb olajos magvak termésmennyisége, mint a repce és a napraforgó, az alábbiak szerint alakult:

Cooky elmesélte, hogy telt az elmúlt két hónap

Origo
-
  Ma 16:53 Bulvár

Szigorúan vették a szabályokat.

Háromezernél több férőhely újulhat meg idén Hévízen

A hévízi magánszálláshelyek 1,3 milliárd forinthoz juthatnak, ha élnek a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) magánszállásokra vonatkozó pályázati lehetőségével, emellett rendelkezésükre áll az önkormányzat által életre hívott minőségfejlesztési pályázat is.

A kétszeres Európa-bajnok végigedzette az elmúlt két hónapot is

ma7.sk
-
  Ma 16:32 Sport

Hummel Zoltán napi rutinján nem sokat változtatott az elmúlt két hónap, mármint ami az edzéseket illeti. A koronavírus járvány miatti korlátozások alatt ugyanúgy tudott tréningezni a kutyával Sződ és Csörög között.

Jelentős támogatáshoz juthatnak a hévízi magánszálláshelyek

A hévízi magánszálláshelyek 1,3 milliárd forinthoz juthatnak, ha élnek a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) magánszállásokra vonatkozó pályázati lehetőségével, melyet a Kisfaludy-program részeként hirdettek meg számukra. Emellett rendelkezésükre áll az önkormányzat által életre hívott minőségfejlesztési pályázat is, így elmondható, hogy…

Novák Katalin a Le Figarónak: Az elmúlt tíz évben a magyarok visszanyerték a kormány munkájába vetett bizalmat

Az emberek újra felfedezték a stabilitást és a nyugalmat - mondta az államtitkár a vezető francia lapnak.

Az elmúlt tíz év eredményeit ismertette Novák Katalin a Le Figarónak

Tíz év után eljutottunk oda, hogy a magyarok visszanyerték a kormány munkájába vetett bizalmat.

Régi adósságát pótolja Zámoly a kettős kereszttel

Feol
-
  Ma 15:30 Megyei

„A víz szalad, a kő marad / Trianon 2020. június 4.”, hirdeti a felirat azon a vörösfenyőből készült kettős kereszten, amelyet csütörtök este emeltek a helyére Zámolyon a Petőfi utcában, nem messze Csoóri Sándor szülőházától.

Visszatekintő kisfilmben ünnepelteti az elmúlt tíz évét Orbán

Egy új videót osztott meg Orbán Viktor a Facebookján, amiben összefoglalja az elmúlt tíz évét. 10 éve, 2010. május 29-én tette le második miniszterelnöki esküjét Orbán Viktor, az évforduló kapcsán töltött fel egy visszatekintő filmet a Facebook-oldalára a kormányfő. A közel négyperces videóban van minden: vörösiszap, árvíz, stadionátadás és az iko