Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 90 hír

Négyes karambol az M0-son Gyálnál

Origo
-
 Ma 15:55Belföld

Több kilométeres a torlódás az M4-es felé vezető szakaszon.

Négyes karambol az M0-áson, Gyálnál

Négy személyautó ütközött össze az M0-ás autóút 34-es kilométere közelében, Gyál térségében, az M4-es felé vezető szakaszon. A műszaki mentést a fővárosi hivatásos és a gyáli önkéntes tűzoltók végzik. A helyszínre a mentők is kiérkeztek. Az érintett útszakaszon forgalmi akadályra kell számítani.

Karambol Szentesen

Két személyautó ütközött össze Szentesen, a Szűrszabó Nagy Imre utcában. A város hivatásos tűzoltói áramtalanítják a járműveket. Az érintett szakaszon forgalmi akadály alakult ki.

Kigyulladt egy ól Kiskőrösön

Kigyulladt egy körülbelül hat négyzetméter alapterületű ól Kiskőrösön, a Délibáb utcában.

Kigyulladt egy ól Kiskőrösön

Kigyulladt egy körülbelül hat négyzetméter alapterületű ól Kiskőrösön, a Délibáb utcában. A tűzhöz a város hivatásos tűzoltói vonultak ki, akik egy vízsugárral oltották el a lángokat, majd megkezdték az épület átszellőztetését és átvizsgálását.

Karambol miatt teljesen lezárták a Szoboszlói utat

Két autó ütközött, mentők, tűzoltók a helyszínen.

Karambolozott két autó Debrecenben

Debrecen - Információink szerint hárman könnyebben sérültek meg a balesetben.

Kisbusz és autó karambolozott a 331-esen

Kisbusz és személyautó ütközött össze a 331-es főút 1-es kilométere közelében, Mezőkövesd térségében, az elkerülő szakaszon. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították a kisbuszt. Az érintett útszakaszon forgalmi akadály alakult ki.

Karambol a Szoboszlói úton

Cívishír
-
 Ma 13:56Megyei

A mentőket és a tűzoltókat is riasztani kellett a debreceni balesethez.

Hasba térdelte és megrángatta a buszsofőrt egy utas Kiskőrösön

Gyorsított eljárásban, bíróság elé kellett állnia annak a férfinak, aki egy buszpályaudvaron meglökte, megrángatta és hasba rúgta a buszvezetőt.

Hármas karambol Tatabányán

Összeütközött három személyautó Tatabányán, a Síkvölgyi úton. A baleset következtében az egyik járműbe egy ember beszorult, akit a tatabányai hivatásos és a vértessomlói önkéntes tűzoltók feszítővágó segítségével szabadítottak ki. Az egységek a társhatóságokkal közösen dolgoznak a helyszínen.

Vizsgálat tárta fel, hogy a hármas metró szerelvényei nem a kivitt kocsik felújított változatai

Karácsony még januárban rendelte el a közbeszerzés felülvizsgálatát. A jelentés szerint nem volt váratlan az orosz cég győzelme.

Tűzoltókat riasztottak a miskolci karambolhoz

A baleset a Csermőkei úton történt.

Eldőlt, hogy újnak vagy réginek tekinthetők a hármas metró kocsijai

A hármas vonalon közlekedő orosz szerelvények "nem a kivitt metrókocsik felújított változatai" - állapította meg a beszerzést vizsgáló jelentés, amelyről a Népszava számolt be.