Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 63 hír

Két autó karambolozott Kozármislenyben

Vadvirág utcában történt balesethez a pécsi hivatásos tűzoltók vonultak ki.

Csengeri karambol: egy halott, három sérült

Többen megsérültek, a 49-es főutat lezárták.

Vonattal karambolozott, a helyszínen életét vesztette az idős férfi

Meghalt egy 82 éves férfi, amikor autójával vonattal ütközött egy vasúti átjárónál pénteken Egerben. A sofőr egyedül volt a kocsiban, mentőhelikopter is érkezett, de hiába, a helyszínen meghalt. Úgy tudjuk, a fénysorompó működött, és a férfi jól ismerte a környéket.

Karambol a VIII. kerületben

Összeütközött két személyautó Budapest VIII. kerületében, a Kerepesi úton. A balesethez műszaki mentés céljából a főváros hivatásos tűzoltói vonultak ki. Az érintett útszakaszon az egyik gépkocsi forgalmi akadályt képez, ezért forgalomkorlátozásra kell számítani.

Hármasban, Oroszország nélkül tartják meg a normandiai négyek találkozóját – Reznyikov

Hamarosan Ukrajna–Franciaország–Németország formátumban, Oroszország nélkül tartják meg a normandiai négyeket alkotó országok vezetőinek találkozóját – jelezte Olekszij Reznyikov, az ideiglenesen megszállt területek visszaintegrálásáért felelős mi...

Két személyautó karambolozott Jászalsószentgyörgyön

A balesetben a vétlen sofőr könnyű sérülést szenvedett.

Két autó karambolozott Szolnokon

A 4-es főút és a 442-es út csomópontjánál történt a baleset pénteken késő este.

Két személyautó karambolozott Szolnokon

Összeütközött két gépkocsi Szolnokon, a 4-es főút és a 442-es út csomópontjánál. Az esethez a megyeszékhely hivatásos tűzoltóit riasztották, akik áramtalanították a járműveket. A mentők is a helyszínre érkeztek. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.

Pizzafutár karambolozott Szolnokon

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint összeütközött két gépkocsi Szolnokon, a 4-es főút és a 442-es út csomópontjánál. Az esethez a megyeszékhely hivatásos tűzoltóit riasztották, akik áramtalanították a járműveket. A mentők is

Karambol az M1-esen Mosonmagyaróvárnál

Összeütközött egy nyerges vontató és egy személyautó az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 158-as kilométernél, Mosonmagyaróvár térségében. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították az autót és kiemeltek a járműből egy embert, akit átadtak a mentőknek.

Fontos! Rövidebb szakaszon jár a hármas metró a hétvégén

Csak a Göncz Árpád városközpont és Újpest-központ között jár a 3-as metró a hétvégén.

Négyes karambol a Szerencs utcánál

Az M3-as bevezetőjén újra baleset történt: négy személyautó karambolozott a Szerencs utcánál. Az esethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanítják a járműveket - írja a katasztrófavédelem.

Hármas karambol Szigethalmon

Teljes szélességében lezárták a Mű utat.

Karambol történt Bordányban

Összeütközött három személygépkocsi Bordányban, a Zákányszéki úton. Ráfutásos baleset történt. Műszaki mentés céljából a szegedi és a ruzsai hivatásos tűzoltókat riasztották a balesethez. A helyszínen vannak a mentők is.