Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Zelenszkij meghívta Kijevbe Orbán Viktort és Áder Jánost

Az ukrán elnök az ukrán függetlenség kikiáltásának 30. évfordulójára rendezett

Légtisztító, ami kiszűri a koronavírust

A Fellowes laboratóriumi körülmények között bevizsgáltatta az AeraMax Pro professzionális, elsősorban intézményekbe szánt légtisztító berendezését koronavírusra és H1N1 influenzavírusra. A független szakértői vizsgálat igazolta, hogy a készülék egy órán belül 99,99%-ban kiszűri a Sars-CoV-2 koronavírus szerkezetével megegyező vírust és a…

Egyetlen repülő 53 utasánál mutatták ki a koronavírust

Egyelőre nem tudni, hogy pontosan hányan utaztak a járaton.

Jó ötletnek tartja a terasznyitást Rusvai Miklós

Előnyösnek tartaná azt is, ha a védettségi igazolvány előnyökkel járna.

Kirgizisztánban mérgező növénnyel kezelik a koronavírusos betegeket

Kirgizisztánban az egészségügyi dolgozók havasi siskavirágot (Aconitum soongaricum) használnak a koronavírusos betegek gyógyítására. A növény az információk szerint mérgező jellegű. A hírt az Interfax-Ukrajna közölte az ukrán Egészségügyi Miniszté...

2030-ra teljesen átalakul a befektetői piac

Az elmúlt tíz évben elindult egy trend, amely gyökeresen megváltoztatta a befektetők döntési mechanizmusát. Az amerikai tőzsdén minden harmadik dollárt fenntartható stratégiák szerint kezelnek és ez a tendencia hamar eléri a régiónkat is. Nyugaton már most sokkal jobban teljesítenek az ESG portfóliót felmutató vállalatok.

Erre a bejelentésre készül Orbán Viktor 4 millió beoltottnál?

Újabb nyitásra lehet számítani, ha a 4 milliomodik lakost is beoltották az első adag koronavírus elleni vakcinával - ezúttal nagymértékűre, derült ki sajtóértesülésekből. Újraindulhatnak a rendezvények, kinyithatnak a mozik és a színházak, ismét látogathatóvá válhatnak a vendéglátóipari egységek.

Egy indiai repülőgép legalább 53 utasánál mutatták ki a koronavírust

Egyetlen, Delhiből Hongkongba közlekedő repülőgép legalább ötvenhárom utasánál mutatták ki a koronavírust - jelentették be a hongkongi hatóságok kedden.

Konczer Erik szerint Orbán Viktor a szülőkre hárítja a felelősséget

Orbán az iskolák újranyitásával több százezer óvodást, alsó tagozatos diákot, szülőt és tanítót tesz ki a koronavírus harmadik, és eddig legveszélyesebb hullámának.

Rusvai Miklós: A betegségen átesett oltottaknak háromszintű védettsége lesz

168.hu
-
 Ma 17:04Belföld

Az előírt három hónapnál hamarabb is beadathatják maguknak az oltást a fertőzésen átesettek, akiknél ezáltal a háromszintű immunválasz mindegyike kialakul, míg pusztán a vakcinától csak az első és a második – mondta a 168.hu-nak a virológus.

Új nemzeti ünnepet és munkaszüneti napot javasol Orbánék egyik agytrösztje

A Civil Összefogás Fórum - Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA) azt javasolja, hogy legyen nemzeti ünnep, egyben munkaszüneti nap június 19-e, amely napon 1991-ben az utolsó szovjet katona is elhagyta Magyarországot.

Ez az egyetem elbuktatja Orbánt?

Ha egyszer elvetődnek a vácrátóti arborétumba, ki ne hagyják a „keleti fojtófa” látványát, bár egy kép erejéig lehet itt is róla fogalmuk. A leírás szerint valóban képes megölni fiatal fákat, ahogy többszörösen körbeöleli őket. Meglehet: a túlságosan átpolitizált agyam a magyarázata, de valahogy a kínaiak magyarországi ügyletei jutottak róla eszemb