Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Félrevezető volt a Kriptoworld tegnapi, dupla költéssel kapcsolatos cikke

A Kriptoworld megtévesztően fogalmazott a január 23-án megjelent, „Bitcoin-duplaköltést észlelhettek a vadonban” című cikkében az állítólagos dupla költéssel kapcsolatban. Mivel bejegyzésünkből nem szűrhető le egyértelműen, hogy aggodalomra semmi ok –

Nyomkövető Bige László, az egyik leggazdagabb magyar bokáján

A jogerős döntés értelmében nem tartóztatta le, igaz, nem is helyezte szabadlábra Bige László milliárdost a másodfokon eljáró Nyíregyházi Törvényszék

Ferrari-tesztet ajánlottak fel Hamiltonnak

Formula
-
 Ma 10:54Bulvár

Formula-1-es Ferrarit vezethet Lewis Hamilton, ha elfogadja az invitálást. Csakhogy nem mai, hanem egy 1970-es autóról van szó, amelyet egy néhai Minardi-pilóta ajánlott fel a hétszeres bajnoknak.

Románia: a diákok fele visszatérhet az iskolapadba

Index
-
 Ma 10:54Külföld

Azokban az iskolákban, ahol a fertőzési ráta 1 ezrelék alatt van, valamennyi osztályban hagyományos formában tanítanak majd.

Kárpátalján már felkészültek a nemzeti vakcináció elkezdéséhez (videó)

A Kárpátaljai Megyei Közigazgatási Hivatal beszámolt a koronavírus fertőzéssel kapcsolatos aktuális helyzetről.

Kezdenek felpörögni az igénylések a bértámogatásra

Duol
-
 Ma 10:51Gazdaság

Míg a hét elejéig 100 munkaadó 550 magasan képzett szakember részére kért támogatást, addig ezek a számok az elmúlt napokban jelentősen megugrottak, többszörösükre nőttek.

Kezdenek felpörögni az igénylések a bértámogatásra

Míg a hét elejéig 100 munkaadó 550 magasan képzett szakember részére kért támogatást, addig ezek a számok az elmúlt napokban jelentősen megugrottak, többszörösükre nőttek.

Itm: kezdenek felpörögni az igénylések a Kfi-bértámogatásra

Bodó Sándor hozzátette: a gazdaságvédelmi akcióterv egyik fontos eleme a KFI-szektor magasan képzett szakembereinek munkában tartása, hiszen ez elengedhetetlen a gazdaság újraindításához. A támogatást többek között mérnökök, kutatók, informatikusok, januártól újonnan felvett munkavállalók után is kaphatják a vállalkozások. A…

A magyarok felének vitt be pénzügyi gyomrost a járvány

A magyarok 50 százalékát anyagi szempontból is rosszul érintette a járvány, csökkent ugyanis a jövedelmük, 46 százalékuk nem érzékelt változást, 4 százalék pedig valamivel több pénzből tud gazdálkodni - mutat rá az éles különbségekre a K&H biztos jövő felmérése.

Szijjártó: nemzeti érdek az oltás menetének felgyorsítása

Magyarországnak nemzeti érdeke a koronavírus elleni oltás menetének felgyorsítása - fogalmazott a külgazdasági és külügyminiszter a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.

Kezdenek felpörögni az igénylések a KFI-bértámogatásra

ITM: Mostanra már 200 munkaadó nyújtott be kérelmet 1500 munkavállalójára, összesen közel 1 milliárd forint értékben.

Szijjártó: nemzeti érdek az oltás menetének felgyorsítása

Metropol
-
 Ma 10:40Bulvár

A külgazdasági és külügyminiszter a kínai vakcináról árult el részleteket és az oltás felgyorsításának fontosságárul beszélt a Vasárnapi Újság adásában.

Kezdenek felpörögni az igénylések a KFI-bértámogatásra

HírTV
-
 Ma 10:39Gazdaság

Mostanra már 200 munkaadó nyújtott be kérelmet 1500 munkavállalójára, összesen közel 1 milliárd forint értékben.

Washington: Kína hagyjon fel Tajvan állandó fenyegetésével

A tajpeji védelmi minisztérium tájékoztatása szerint négy vadászgép és nyolc stratégiai bombázó hatolt be Tajvantól délre a sziget légvédelmi övezetébe.

Tiszta identitások kellenek – Alkonyi László borról és kultúráról a Mandinernek

Mandiner
-
 Ma 10:30Kultúra

„Meggyőződésem, hogy öntudatos, egészséges, művelt emberekre van szükségünk, akiknek céljuk, víziójuk van, és eltökéltek. A pénz, ha nem elszánt emberekhez kerül, elfolyik. Tiszta identitások kellenek.” Alkonyi László vallja, hogy a termőterületek rendszerbe sorolása a legmagasabb szintű közösségi teljesítmény, amelyet egy borvidék…