Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 140 hír

Online rendezik meg Münchenben a karácsonyi vásárokat

A kroonavírus-járvány folyamatosan máskor lehetetlennek tűnő helyzeteket teremt. Münchenben például az idei karácsonyi vásárokat a jelek szerint online rendezik meg.   Az elképzelés szerint az emberek a város weboldalán keresztül megrendelhetik a forralt bort, vagy bármilyen más terméket, amelyet hagyományosan a karácsonyi vásáron…

Az idén nem rendezik meg az idősek napját Szakonyfaluban

Vaol
-
 Ma 20:19Megyei

November 26-a az idősek világnapja. Sok egyéb település mellett Szakonyfaluban is évek óta hagyomány a szépkorúak köszöntése a jeles nap alkalmából. Az idén azonban úgy döntöttek, a járványhelyzetre való tekintettel nem tartják meg, helyette az erre a célra félretett összeget támogatásként kapják meg a hatvan­évesnél idősebb lakosok.

Virtuális rendezvényszervezés, buborékkoncepció és kreativitás a MICE-piacon

A MICE Business Day szakmai konferenciáján számos elismert hazai előadó mellett külföldi szakember is bejelentkezett, továbbá virtuális helyszínbejáráshoz és két kerekasztal-beszélgetéshez is csatlakozhattak a résztvevők.

Shane Tusup: A problémák rendezése nem csak rajtam múlik

Konfliktusokról, meg nem értettségről és új célokról az Elviszlek magammal új epizódjában A hazai sportélet egyik legsikeresebb, egyben legmegosztóbb személyisége. Shane Tusup sok más eredmény mellett három olimpiai aranyérmet hozott Magyarországnak úszóedzőként, csúcsra jutását azonban rengeteg konfliktus kísérte, aminek hátterében…

Az első két Harry Potter-film rendezője akarta elkészíteni A halál ereklyéit is

Androgeek
-
 Ma 15:30Film

Chris Colombus neve alaposan egybeforrt a gyermeteg, mesés világgal megspékelt filmalkotásokkal, hiszen többek között a Reszkessetek, betörők! filmek is az ő munkája, illetve az első két Harry Potter-mozit is neki köszönhettünk. Bár a legtöbben a harmadik felvonása, azaz az Azkabani fogolyra és annak direktorára, Alfonso Cu

Üres széksorok előtt rendezi meg évadnyitó operaelőadását a milánói Scala

A hagyományos december 7-i évadnyitó operaelőadás helyett a koronavírus-járvány miatt üres széksorok előtt rendez zenei és táncgálát a milánói Scala az északolasz nagyváros védőszentjének, Szent Ambrusnak a napján, amelyen hagyományosan kezdetét veszi az operaház új évadja.

Megkezdődött a Lámpás-patak rendezése

PécsiStop
-
 Ma 15:08Megyei

Elindult a Lámpás-patak rendezése, melyre 147 millió forintot nyert a pécsi önkormányzat. A mintegy fél éven át tartó munkálatok során a vízfolyás Hársfa utcától a Pécsi vízig tartó, nagyjából 2 kilométer hosszúságú szakaszának felújítása és rendezése történik meg.

„Azt hittem, ki fognak rúgni”: Rendezője az első Harry Potter-film okozta stresszről vallott

IGN
-
 Ma 13:21Film

Még egy olyan profi is, mint Chris Columbus, nehezen viselte a nyomást. Minden idők legsikeresebb könyvsorozatát a gyöngyvásznon Chris Columbus indíthatta útjára és bár gondolhatnánk, hogy a veterán gyerekfilmes rendezőnek ez rutinmunka volt, valójában nagyon nem.

Shane Tusup: A problémák rendezése nem csak rajtam múlik – Elviszlek magammal

Nyáron visszaköltözött Magyarországra az új barátnőjével. Már nemcsak úszókkal, hanem például futballistákkal is foglalkozik – köztük Szoboszlai Dominikkal, a jelenleg legsikeresebb fiatal magyar tehetséggel. De nem csupán ez változott. Az e heti Elviszlek magammal vendége: Shane Tusup.

Volt egyszer egy... Magyarország: így nézne ki A tanú, ha Tarantino rendezné

Pelikán és Virág elvtárs találkozik a Volt egyszer egy... Hollywooddal.

Hajdúszoboszlói multifunkcionális rendezvénycsarnok – Juhász-Nagy Balázs és Zsiros Renáta díjazott pályaműve

Hajdúszoboszló Város Önkormányzata építészeti ötletpályázatot írt ki egy multifunkcionális rendezvényközpont megtervezésére a település határában. Juhász-Nagy Balázs és Zsiros Renáta díjazott pályaművükben a terület elemzése után a lehető legkedvezőbb telepítést választották ki egy reprezentatív épületet álmodva a…

Dél-Korea Északkal együtt rendezné a 2024-es téli ifjúsági olimpiát

A Koreai Köztársaság hivatalosan indítványozta a Koreai NDK-nak, hogy közösen bonyolítsák le a 2024-es téli ifjúsági olimpiai játékokat.

Kocogó Mikulások lepik el Budapestet december első hét napján

Travelo
-
 Tegnap 22:50Utazás

Ha valaki nem szeret futni, a kedvenc távján gyalogolhat és kocoghat is, ahogy a kedve tartja.

Ez teljesen más lesz, mint az eredeti! – A keresztapa III. egyik sztárja véleményezte a hamarosan debütáló rendezői vált…

IGN
-
 Tegnap 21:21Film

Jó lesz?. Francis Ford Coppola szerencsére elkészíthette A keresztapa III. saját víziójához legközelebb álló rendezői változatát, amelyről véleményt mondott a trilógia egyik sztárja.