Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 188 hír

Cihanouszkaja üdvözli, hogy Minszk nem rendezhet jégkorong vb-t

A belarusz szövetség vezetője szerint a nemzetközi szövetség politikai játszmák áldozatává vált.

Az Oscar-díjas rendező oltási kampányfilmet forgat

Giuseppe Tornatore Oscar-díjas olasz filmrendező oltási kampányfilm-sorozatot forgat az olasz kormány számára.

Lányi Ernő emlékére nemzetközi karmesterversenyt rendez a Szabadkai Filharmónia

A Lányi Nemzetközi Karmesterversenyt tavaszra rendezik meg online-formában, s nem egész egy hét alatt több mint 30 karmester jelentkezett rá a világ számos pontjáról.

A Suicide Squad rendezője türelmet kér a trailerrel kapcsolatban

James Gunn pontosan tudja, hogy mindenki szuper izgatott, de a stáb nem szeretné elsietni a dolgot. A türelem félőrült anti-hősöket terem.

Gigantikus, országokon átívelő, élő segélykoncertet rendeznének már nyáron az Eu-ban

Lángoló
-
 Ma 14:29Zene

Nagy sztárokkal tartanának segélykoncerteket, az összes EU-tagállamban.

Köves Gábor: A DK-döntő rendezésének megosztásával logikus döntést hozott az ITF

A nemzetközi szövetség közleménye azt is bejelentette, hogy 2022-től tizenhatra csökkentik a DK-döntőre kvalifikáló csapatok létszámát.

Online rendezik meg a Müpa tehetségbörzéjét, a Jazz Showcase-t

A Müpa egyik missziója a fiatal zenei tehetségek támogatása, amely a mostani pandémiás helyzetben talán még kiemeltebb szerepet kap, mint egyébként. A Jazz Showcase a hazai jazz-zenekarok számára évek óta az egyik legfontosabb fellépési lehetőség, ahol megmutathatják magukat a szélesebb közönség és a szakma képviselői előtt. Ez idén…

A Holmibolt ígéri, minden vevője ügyét rendezi

24.hu
-
 Ma 13:19Gazdaság

Ha a károsultak nem boldogulnak, a békéltetésen keresztül érhetnek el eredményt.

Fejlesztések, kiállítások, rendezvények- tervezi az idei évet a Füleki Vármúzeum

ma7.sk
-
 Ma 13:16Kultúra

Nem a tavalyi év volt a legsikeresebb a Füleki Vármúzeum életében. A tervezett kiállítások és rendezvények nagy része a korlátozások miatt elmaradt. A fejlesztések viszont megvalósultak, illetve a dokumentációs munkának is kedvezett ez az időszak.

Eb 2020: München a rossz előrejelzések ellenére is négy meccs rendezésével számol

A koronavírus-járvány miatt kialakult helyzet ellenére München változatlanul négy mérkőzés megrendezését tervezi a tavalyról idén nyárra halasztott labdarúgó Európa-bajnokságon, melynek három csoporttalálkozóját és egy nyolcaddöntőjét a budapesti Puskás Arénában bonyolítják le – adta hírül a Magyar Távirati Iroda.

Tokiói olimpia: az oltás nem feltétele a rendezésnek

A japán kormány és a szervezők kitartanak a tokiói nyári olimpia megrendezése mellett. Nem teszik kötelezővé, de javasolják a védőoltást.

EURO-2020 - München változatlanul négy mérkőzés rendezésére készül a foci Eb-n

A bajor városvezetés oktatási és sportosztálya kedden számolt be erről azok után, hogy egyes szakértők a járványügyi helyzet rosszabbodására számítanak a következő hónapokban, ennek nyomán pedig egyre több a kétely azzal kapcsolatban, hogy sorra kerülhet-e az Eb az eredeti tervek szerint Európa 12 nagyvárosában. A müncheni…

Rendezvénysorozattal ünneplik a magyar kultúra napját Sepsiszentgyörgyön

Gondola
-
 Ma 11:54Kultúra

A magyar kultúra napi ünnepi rendezvénysorozatot több helyszínen szervezik ezen a héten, csütörtökön és pénteken Sepsiszentgyörgyön

Szűk mozgásteret hagyott a kulturális rendezvények megtartására a járvány

Részben az online térben, de idén is megünneplik a magyar kultúra napját Székelyföldön: koncert, kiállítás és több színházi előadás is lesz annak emlékére, hogy Kölcsey Ferenc 1823-ban ezt a napot jelölte meg a Himnusz megszületésének dátumaként.