Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 162 hír

Illegális határsértők Bács-Kiskun megyében

Illegális határsértők Bács-Kiskun megyébenBács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 24., k - 05:34 Gara térségében a rendőrök kilenc külföldit tartóztattak fel.

Illegális migránsok Mórahalomnál

Police
-
 Tegnap 23:21Baleset-bűnügy

Illegális migránsok Mórahalomnál Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 23., h - 23:21 15, magát afgán állampolgárnak valló férfi akart jogellenesen bejutni az országba.

Öt illegális migránst szállított – a rendőrök előállították

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság embercsempészés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást az ukrán sofőrrel szemben.

Öt illegális migráns utazott a kocsijában

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság embercsempészés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást az ukrán sofőrrel szemben.

Illegális migráns Bátmonostornál

Illegális migráns Bátmonostornál Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 23., h - 21:37 A magát szír állampolgárnak valló férfit a rendőrök visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Három illegális migráns Csongrád-Csanád megyében

Három illegális migráns Csongrád-Csanád megyében Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 23., h - 21:31 Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három határsértő Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

A győri rendőrök a vasútállomáson fogtak el két illegális migránst

A győri rendőrök a vasútállomáson fogtak el két illegális migránst Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 23., h - 20:33 A külföldi férfiak nem tudták igazolni személyazonosságukat.

Öt illegális migránst szállított – a rendőrök előállították

Öt illegális migránst szállított – a rendőrök előállították Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 23., h - 20:27 A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság embercsempészés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást az ukrán sofőrrel szemben.

Aláírásokat hamisítottak a választási ajánlóívekre

Teol
-
 Tegnap 20:04Baleset-bűnügy

Országos viszonylatban is meglehetősen ritkának számító bűncselekmény elkövetőit vonták felelősségre az idén négy ügyben.

Illegális technopartit szerveztek Párizs egyik vasúti alagútjában a kijárási korlátozás kellős közepén, több száz emberne…

Origo
-
 Tegnap 20:01Külföld

A rendőrség nem csinált semmit. A radikális baloldal áll az ilyen, járványhelyzetben nagyon veszélyes akciók mögött.

Illegális bulikat szerveznek Franciaországban

Tizenhat embert megbüntetett a francia rendőrség a Párizshoz közeli Joinville-le-Pont-ban egy illegális partin, amelyet ugyanabban a házban rendeztek, ahol egy héttel ezelőtt több mint háromszázan buliztak a koronavírus-járvány miatti lakhelyelhagyási és gyülekezési tilalom ellenére - írja az MTI.

Újabb az Intel által tervezett laptop kerül piacra

Origo
-
 Tegnap 18:07Infotech

Lehetővé teszi a kisebb márkák számára a nagyokkal való rivalizálást.

Illegálisan partiznak a párizsi fiatalok

Tizenhat embert megbüntetett a francia rendőrség a Párizshoz közeli Joinville-le-Pont-ban egy illegális partin, amelyet ugyanabban a házban rendeztek, ahol egy héttel ezelőtt több mint háromszázan buliztak.

Lecsaptak a zsaruk az illegálisan bulizókra Párizsban: újabb vadpartikat kellett felszámolni a karantén miatt

Tizenhat embert megbüntetett a francia rendőrség a Párizshoz közeli Joinville-le-Pont-ban egy illegális partin, amelyet ugyanabban a házban rendeztek, ahol egy héttel ezelőtt több mint háromszázan buliztak a koronavírus-járvány miatti lakhelyelhagyási és gyülekezési tilalom ellenére.

Aranyat nyert egy magyar pezsgő a világ legrangosabb pezsgőversenyén

Rendhagyó körülmények között, de minden eddiginél több nevezéssel, mintegy 30 ország részvételével zajlott le idén a világ legrangosabb pezsgőversenye, a Champagne és Pezsgő Világbajnokság (CSWWC). Magyarországról a somlói Kreinbacher Birtok Brut Classic 2016 Magnum pezsgője kapott aranyérmet és további két ezüstöt is elhoztak. A…