Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 56 hír

Hamisítani kezdték a Covid-tesztek eredményét, hogy pénzt spóroljanak és utazhassanak

HVG
-
 Ma 08:03Infotech

Míg egyes országokban az állam állja a beutazók PCR-tesztjét, több régióban csakis magánúton végzett vizsgálattal lehet igazolni, hogy az egyén nem koronavírus-fertőzött. Ennek a költségét azonban az érintettnek kell megfizetnie. Egyesek máris elkezdték kijátszani a rendszert.

A „direkt elvesztett” USB trükktől a hamis applikációkig: hét mód, ahogy a kártevők bejuthatnak eszközeinkbe

Az első lépés saját magunk és eszközünk védelme felé a fenyegetések különböző típusainak ismerete, ám a második lépés talán még ennél is fontosabb: tisztában kell lennünk azzal, hogyan jutnak be ezek a fenyegetések a számítógépekbe, okostelefonokba és tabletekbe. Annak érdekében, hogy segítsék a fenyegetések elleni küzdelmet, az…

Ismét manipulálni próbált a Népszava – ezúttal egy hamis térképpel

A magát független-objektívnek tartó, de valójában hűséges ellenzéki lap ezúttal azzal az álhírrel próbálta manipulálni kedves olvasóit, hogy nem volt képes/nem állt szándékában megfelelő helyre rajzolni Nagykanizsa városát a térképére.

Hír TV: Hamis térképpel manipulál a Népszava

Nem sikerült megtalálni Nagykanizsát a lap munkatársainak.

Hamis térképpel manipulál a Népszava

A lap internetes oldalán megjelent grafika igencsak távol áll a valóságtól.

Hamis weboldalak: így jutnak be a kártevők az eszközeinkbe II.

Annak érdekében, hogy segítsék a fenyegetések elleni küzdelmet, az ESET kiberbiztonsági szakértői bemutatnak néhányat a leggyakoribb módszerekből és taktikákból, amelyekkel ráveszik a mit sem sejtő netezőket az adataik biztonságát veszélyeztető kártevők letöltésére. A kiberbűnözők előszeretettel álcázzák magukat híres márkáknak vagy…

Hamis pénzzel akartak autót vásárolni Borsod megyében

Liner
-
 21.01.23 22:59Életmód

Otthoni készítésű hamis eurókkal szeretett volna vásárolni két borsodi férfi, azonban gyanús viselkedésük miatt az ügylet lebonyolítása helyett rendőri őrizetbe kerültek.

Hamis térképpel manipulál a Népszava

Az általuk közzétett térkép azonban hibás, Nagykanizsa ugyanis nem ott van, ahová a Népszava rajzolta.

A kormány hamis képet láttat a bérhelyzetről

Hírklikk
-
 21.01.23 15:45BelföldLMP

Hamis az a kép, amelyet a kormány láttatni akar a bérek növekedéséről, a nettó jövedelmek alakulásáról és az emberek megélhetési lehetőségeiről – jelentette ki Schmuck Erzsébet az LMP társelnöke szombati online sajtótájékoztatóján.

4 évig gyűjtötte Trump hazugságait: a volt elnök összesen 9000 hamis állítást tett

A CNN újságírója 2016 és 2020 között követte nyomon a volt amerikai elnök beszédeit és Twitter-bejegyzéseit.

LMP: hamis képet láttat a kormány a bérhelyzetről

Nyugat
-
 21.01.23 13:41Megyei

Hamis az a kép, amelyet a kormány láttatni akar a bérek növekedéséről, a nettó jövedelmek alakulásáról és az emberek megélhetési lehetőségeiről - jelentette ki az LMP társelnöke szombati online sajtótájékoztatóján.

LMP: hamis képet láttat a kormány a bérhelyzetről

ATV
-
 21.01.23 13:30Belföld

Hamis az a kép, amelyet a kormány láttatni akar a bérek növekedéséről, a nettó jövedelmek alakulásáról és az emberek megélhetési lehetőségeiről - jelentette ki az LMP társelnöke szombati online sajtótájékoztatóján.

Schmuck: hamis képet láttat a kormány a bérhelyzetről

Propeller
-
 21.01.23 13:10BelföldLMP

Hamis az a kép, amelyet a kormány láttatni akar a bérek növekedéséről, a nettó jövedelmek alakulásáról és az emberek megélhetési lehetőségeiről – jelentette ki az LMP társelnöke szombati online sajtótájékoztatóján. Schmuck Erzsébet azt mondta, hogy a KSH adatai szerint 2019-ben a nettó átlagbér 244 600 forint volt, ugyanakkor ebből a…

Tájékoztató videosorozatot indít az oltásról a neten a kormány

A kormány hivatalos közösségi oldalain megjelenő spotokban elismert orvosok beszélnek az oltással kapcsolatos legfontosabb kérdésekről.

Sűrű, hamis gulyásleves házi csipetkével – A hagyományos kedvenc hús nélkül készül

Só&Bors
-
 21.01.23 10:16Recept

A hamis gulyásleves hús nélkül készül, jó sok zöldséggel, de végeredményben ugyanolyan finom, mint a klasszikus verzió.