Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 63 hír

A hamis ruhák vezetik a kamutárgyak rangsorát

Infostart
-
  Ma 10:48 Belföld

Augusztusig csaknem 2 milliárd forint értékű hamis terméket vontak ki a piacról.

Egyre több a hamisított ruha

thevip.hu
-
  Tegnap 12:32 Vélemény

A rossz minőségű hamis árú az egészségre is ártalmas lehet.

Egyre több a hamisított ruha

Azenpenzem
-
  Tegnap 07:33 GazdaságNAVCipő

Korábban az elektronikai cikkek másolatait és a kamuparfümöket csípte leginkább el az adóhatóság, az idén a hamis ruhák kerültek előtérbe. A hamisítás miatt lefoglalt árumennyiség háromnegyedét ez a termékkör tette ki.

Életveszélyesek lehetnek a hamisítványok

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) augusztusig csaknem kétmilliárd forint értékű hamis terméket vont ki a piacról: mintegy 71 ezer ruházati cikket, több mint 25 ezer pár lábbelit, 11 ezer doboznál is több parfümöt és csaknem kilencezer liter mosószert – közölte az adóhivatal. A csaknem kétmilliárd forintról megjegyezték, hogy a…

22 hamis képet találtak egy orosz avantgárd kiállításon Kölnben, át is nevezték a tárlatot   

Pesti Hírlap
-
  20.09.25 22:25 Külföld

A Ludwig Múzeumban eddig megvizsgált képeknek csak alig a fele eredeti. A tárlatot orosz avantgárd művészek 1905 és 1930 között készített mintegy 600 alkotásából rendezték. A múzeum azonban megvizsgálta a műveket, és kiderült, hogy számos hamisítvány is van közöttük. A szakemberek eddig száz festményből 49-et elemeztek, és…

Megnyitottak egy orosz avantgárd kiállítást Kölnben, eddig 22 műről derült ki, hogy hamis

168 Óra Online
-
  20.09.25 20:26 Kultúra

A tárlatot orosz avantgárd művészek 1905 és 1930 között készített mintegy 600 alkotásából rendezték. A múzeum azonban megvizsgálta a műveket, és kiderült, hogy számos hamisítvány is van közöttük.

Europol: csaknem 28 millió illegális vagy hamisított árut foglaltak le

Nemzetközi művelet során csaknem 28 millió illegális vagy hamisított árucikket, köztük 27 millió szájmaszkot és használatra alkalmatlan, vagy a követelményeknek nem megfelelő orvosi eszközöket foglaltak le európai uniós tagállamok bűnüldöző hatóságai - közölte az Európai Unió rendőrségi együttműködési szervezete (Europol) pénteken.

Hazaáruló vagy zseni? – A hamisító, akit hamisítottak

Képmás
-
  20.09.25 19:09 Életmód

Bűn és bűn között néha nagy a különbség, különösen a bíróság szemében. Ez pedig élet-halál kérdése lehet. Így járt a holland Han van Meegeren, aki az akasztófa árnyékából minden erejével megpróbálta bebizonyítani, hogy ő valójában festményhamisító.

Irodalmi teszt: igaz vagy hamis az állítás?

Eduline
-
  20.09.25 18:09 Színes

Az összes állításról tudjátok, hogy igaz vagy hamis? Lássuk!

Hamis érettségi miatt nyomoznak a fideszes polgármester magas pozíciót betöltő felesége után

Egy tavalyi történet indította el a lavinát. 2019. július 26-án ugyanis tizenhat órán át nem volt orvosi ügyelet Sümegen. Ennek híre gyorsan elterjedt a közösségi oldalakon, aminek nyomán Végh László, a város fideszes polgármestere az önkormányzati televízióban álhírek gyártásával vádolt meg egy Facebook-csoportot, de elismerte, hogy valóban volt k

Hamisan vádolta Budakalász előző, fideszes vezetése az őket elzavaró polgármestert

Ez a lényeg
-
  20.09.25 16:51 Vélemény

A bíróság megszüntette a rágalmazási eljárást dr. Göbl Richárd és Forián-Szabó Gergely ellen.

Idén már 2 milliárd forintnyi hamisítványt foglalt le a NAV

Hódpress
-
  20.09.25 16:05 Gazdaság

Augusztusig majd 2 milliárd forint értékben mintegy 71 ezer ruházati cikket, több mint 25 ezer pár lábbelit, 11 ezer doboznál is több parfümöt, csaknem 9 ezer liter mosószert, és sok más hamis terméket vontak ki a piacról - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal.

Rengeteg a hamis termék került elő: az egészségre is károsak lehetnek

HelloVidék
-
  20.09.25 15:52 Otthon

Augusztusig csaknem 2 milliárd forint értékű hamis terméket vont ki a piacról a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV). Az ismeretlen forrásból származó, ellenőrizetlen termékek gyakran nem megfelelő minőségűek, sőt az egészségre ártalmasak, akár életveszélyesek is lehetnek.

Több tízmilliónyi hamis arcmaszkot és használatra alkalmatlan orvosi eszközt foglaltak le Európa-szerte

Az akció ideje alatt 123 közösségi oldalon nyitott, hamisított, illetve illegális termékeket árusító felhasználói fiókot és 36 weboldalt azonosítottak.

Döbbenetes szám: NAV: ennyi hamis terméket vont ki a piacról a NAV

Hírklikk
-
  20.09.25 13:42 BelföldNAVCipő

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) augusztusig csaknem 2 milliárd forint értékű hamis terméket vont ki a piacról: mintegy 71 ezer ruházati cikket, több mint 25 ezer pár lábbelit, 11 ezer doboznál is több parfümöt és csaknem 9 ezer liter mosószert – közölte az adóhivatal pénteken az MTI-vel.