Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Népszavazást kezdeményez a ferencvárosi polgármester a kínai Fudan egyetem beruházásáról

Baranyi Krisztina 9. kerületi polgármester a Facebook-oldalán jelentette be, hogy helyi népszavazásokat kezdeményez a Fudan egyetem ügyében. Erre szerinte azért is van szükség, mert a ferencvárosiak megkérdezésével könnyen kideríthetnék, egyáltalán akarja-e a lakosság, hogy megépüljön az 500 milliárdos kínai hitelből az egyetem. Kell a…

Elhunyt Helen McCrory, a Peaky Blinders egyik főszereplője

Az 52 éves színésznőnek rákbetegsége volt. Halálhírét férje, a színész Damian Lewis jelentette be.

Jön, lát, győz – az év egyik legjobb telefonja: Xiaomi Mi 11 teszt!

Mire képes az egyre magasabbra törő cég új mobilja? Folytatják a menetelést vagy zsákutcába fordultak? Kiderül minden – Xiaomi Mi 11 teszt Xiaomi Mi 11 A Xiaomi rövid idő alatt hazánkban is iszonyat népszerűségre tett szert, a vállalat termékeit, köztük a mobilokat viszik, mint a cukrot. Ettől függetlenül a kínai konszern sem tévedhetetlen, nekik i

Lezárt kerékpárt lopott egy férfi Szolnokon

A 29 éves férfi az első kerék nélkül lopta el a biciklit pénteken hajnalban.

Valakinek egy ágyékkötő, valakinek egy cicanadrág, valakinek egy meleg, sárga pulcsi jelenti az életet

444.hu
-
 Ma 19:00Kultúra

A Worn Stories (Ruhákba szőtt történeteink) című netflixes sorozat szembemegy minden átalakítóműsorral, miközben megmutatja, hogy a ruhák a divaton és a praktikumon túl sokkal többet is jelenthetnek.

Pilát Gábor: Egyenrangú kapcsolat vagy kizsákmányolás?

Life
-
 Ma 19:00Szex

Újra a Life.hu-n olvashatjátok Pilát Gábor gondolatait kapcsolatokról, szerelemről, barátságról és persze a szexről is. Most az Egy Férfi és egy Nő című könyvéből olvashattok el egy részletet.

Szürcsölhet-e egy férfi rózsaszín szívószállal margaritát, vagy kortyolhat-e egy nő whiskyt? – Nemek és a nekik osztott…

WMN
-
 Ma 19:00Életmód

„Az élet túl rövid ahhoz, hogy olyan dolgokat erőltessünk magunkra és magunkba, amiket nem élvezünk” – állítja Nyáry Luca, aki egy füst alatt leszámol az alkoholos italok gender-megközelítésével is.

Újabb állami vagyont kapott egy alapítvány

Már nem a Külgazdasági és Külügyminisztérium a tavaly létrehozott Közép-európai Épített Örökség Megőrző Alapítványnak átadott cégek tulajdonosa. Viszont Magyar Levente, a minisztérium parlamenti államtitkára lett a kuratórium elnöke. Az alapítvány két cég formájában 15,8 milliárd forintos vagyont kapott a kormánytól.

Népegészségügyi központ: a szűrővizsgálatok egy részét elhalasztják

A szűrővizsgálatok április 9-től pár hétre szóló, átmeneti és rövid ideig tartó halasztása pótolható, a lakosság szűrése nem marad el – közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (Nnk) szombaton az Mti-vel.

Magyarázd el, ölelj meg! – Shona Innes: Az élet olyan, mint a szél; A család olyan, mint egy süti – Kritika

f21
-
 Ma 18:58Könyv

A Pagony Ölelj meg! sorozatában Shona Innes olyan fogalmakat magyaráz el a legkisebbeknek, mint a család vagy a halál – fogalmakat, amelyeket a gyermekek még nem értenek, de éreznek.

A társfüggőség minden kapcsolatban jelen lehet egy kis ideig

24.hu
-
 Ma 18:58Színes

Miért választok folyamatosan rosszul? Mi a baj velem? A társfüggőkre jellemző lehet ez a két kérdés.

Orbán Viktor egy videóval számolt be az újabb mérföldkőről

Liner
-
 Ma 18:58Életmód

Orbán Viktor Facebook-bejegyzésben tudatta, hogy megvan a 3250000. magyat beoltott is, még kétszázötvenezer kell, hogy nyithassanak a teraszok.

Vajon elássák végre a csatabárdot? Harry, Vilmos és Katalin hercegné együtt távoztak Fülöp temetéséről

Mint ahogyan azt a Blikk is megírta utolsó útjára kísérték a 100. életévében elhunyt Fülöp herceget, II. Erzsébet királynő férjét. A herceg temetése a koronavírus járványra való tekintettel csak szűk körben zajlott, a szertartáson mindössze 30 vendég, illetve családtag lehet jelen.

Világszínvonalú kutatások – egyre több szabadalom

A hazai székhelyű jogosultak közül a legtöbb Magyarországon hatályosított európai szabadalommal a Pécsi Tudományegyetem rendelkezett 2020-ban a Richter és az Egis mellett.