Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 52 hír

Hamis papírokkal utazni próbáló migránsok tucatjait vették őrizetbe Görögországban

Magyar Hírlap
-
  Tegnap 18:29 Külföld

Negyvenkilenc férfi és tizennégy nő próbált meg így repülőre szállni.

Brutális károkat okoznak a hamis borok: így próbálják védeni a minőségi magyar nedűket

HelloVidék
-
  Tegnap 18:07 Recept

A minőség mellett fontos, hogy a magyar borokat, borászati technológiákat piaci oltalmak is védjék. A borászatoknak is lehetőségük van arra, hogy az iparjogvédelmi pályázatból igényeljenek forrást, támogatást.

13 ezer forint kenőpénzért állított ki hamis igazolást az orvos – vádat emeltek ellene

Vesztegetés elfogadásával vádolják, miután pénzért valótlanul igazolta le egyik páciense keresőképtelenségét, illetve gyógyszereket írt fel kivizsgálás nélkül.

Hamis személyazonossággal vásárolt telefont a férfi, a rendőrök elfogták

Hamis személyazonossággal vásárolt telefont a férfi, a rendőrök elfogták Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 08. 11., k - 15:25 A Tapolcai Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

13.000 forintért írt hamis papírt a betegének egy nyíregyházi orvos

A csaló orvos börtönbe kerülhet, és a hivatásától is eltilthatják.

Az oltalom segítheti a hamis borok korlátozását

A Szellemi Tulajdon Hivatala álláspontja szerint nemzetgazdasági érdek a magyar borok oltalmazása. A hivatal tíz oltalmi formát biztosít a hazai borászatok számára.

Vádat emeltek a 13 ezer forintért hamis igazolást kiállító háziorvos ellen

HVG
-
  Tegnap 11:35 Baleset-bűnügy

Egy férfi a keresőképtelenségét igazoltatta egy háziorvossal, illetve olyan gyógyszereket íratott fel vele, amelyekre nem is volt szüksége.

Európában minden ötödik bor hamis

Jelentős gazdasági károkat okoznak az Európába beáramló és a világban megtalálható hamis borok, ezért nemzetgazdasági érdek, hogy a hazai termesztők a különböző oltalmakkal meg tudják védeni a minőségi magyar borokat, ebben nyújt segítséget szolgáltatásaival a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala (SZTNH) – közölte a hivatal elnöke.

Jelentős gazdasági károkat okoznak a hamis borok

Jelentős gazdasági károkat okoznak az Európába beáramló és a világban megtalálható hamis borok, ezért nemzetgazdasági érdek, hogy a hazai termesztők a különböző oltalmakkal meg tudják védeni a minőségi magyar borokat, ebben nyújt segítséget szolgáltatásaival a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala (Sztnh) - közölte a hivatal elnöke…

Európában minden ötödik bor hamis

Jelentős gazdasági károkat okoznak az Európába beáramló és a világban megtalálható hamis borok, ezért nemzetgazdasági érdek, hogy a hazai termesztők a különböző oltalmakkal meg tudják védeni a minőségi magyar borokat, ebben nyújt segítséget szolgáltatásaival a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala (SZTNH) – közölte a hivatal elnöke…

“Mindenféle hamis hangokról” – Az SZFE közleménye

A Színház- és Filmművészeti Egyetem elítél minden szélsőséges megnyilvánulást, származzon az önjelölt megmondóemberektől, Gyurcsány Ferenctől, vagy a Pesti Srácoktól. Az SZFE közleménye: A Színház- és Filmművészeti Egyetem elítél minden szélsőséges megnyilvánulást, származzon az önjelölt megmondóemberektől, Gyurcsány Ferenctől,…

Itt áll feketén-fehéren: döbbenetes mennyiségű hamis bor áramlik Európába

Jelentős gazdasági károkat okoznak az Európába beáramló és a világban megtalálható hamis borok, ezért fontos, hogy a hazai termesztők a különböző oltalmakkal meg tudják védeni a minőségi magyar borokat, ebben nyújt segítséget szolgáltatásaival a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala (Sztnh) - közölte a hivatal elnöke hétfőn sajtótájékoztatón,…

Nagypapa a bőröndben

Origo
-
  20.08.10 17:49 Színpad

Beszélgetés Lezsák Sándorral az új drámájáról, a külhoni magyar nyelven játszó színházakról és a kortárs színdarabokról.