Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Maszkban mehetünk csak a tópartra

Szombaton és vasárnap jelentősen megnő a partra látogatók száma.

Miért csak a konzervatív hangokat hallgattatják el?

ma7.sk
-
 Ma 12:09Külföld

Felszólította pénteken az amerikai szenátus kereskedelmi bizottságának távozó republikánus elnöke öt nagy amerikai technológiai cég vezetőjét, hogy adjanak magyarázatot a konzervatív felhasználók közösségimédia-fiókjainak korlátozására vagy végleges letiltására.

Tényleg csak a liberális demokrácia valódi demokrácia?

Mandiner
-
 Ma 12:02Belföld

Épp ellenkezőleg! A liberalizmus és a demokrácia könnyedén ellentétbe kerülhet egymással. Erről szól az Axióma új videója.

Csak úgy záporoznak az új filmek a Netflixre

2021-ben minden héten legalább egy új filmet ad majd ki a Netflix.  Izgalmas év elé néznek a Netflix előfizetői. A streamingszolgáltatás azt ígéri, hogy 2021-ben minden héten legalább egy új filmet ad majd ki. Ha más nem is, ez talán indokolja majd a legutóbbi áremelést. A jó hír az, hogy nem akármilyen filmekről van szó.

Főnöke szerint itt lenne az ideje, hogy ne csak Räikkönen legyen vezér az Alfa Romeónál

Origo
-
 Ma 12:00Forma1

Giovinazzi fejlődik a pályán mutatott teljesítményben, de azon kívül is javulnia kellene.

Ezentúl már csak a helyiek füvezhetnek Amszterdamban?

A szervezett bűnözés és a kábítószer-turizmus visszaszorításának részeként azt tervezik, hogy kitiltják a külföldieket az amszterdami caffee-shopokból. Az elképzelés vegyes reakciókat váltott ki mind a helyi lakosokból, mind pedig az érintett üzletek tulajdonosaiból, ugyanis mindkét réteg a turizmusból származó bevételek komolyabb…

Ugyanazt, csak drágábban

Jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés és közfeladati helyzettel visszaélés gyanújával tett feljelentést az újbudai Szent Kristóf Rendelőintézet korábbi főigazgatója, az EMMI frissen kinevezett helyettes államtitkára ügyében – egyelőre ismeretlen tettes ellen – dr. László Imre, Újbuda polgármestere. Újbuda Önkormányzata nem sokkal a…

Csak Bruce Willis tudta megállítani a dohányboltnak csapódó ámokfutót

A törvénytelenül furikázó 15 éves fiú és utasa a jelek szerint drágán adják az életüket, miután szerencsére karcolásokkal megúszták a balesetüket.

Csak róla szól – a megújult „Ez az a nap” Rádió már elérhető a Pengető oldalán!

vasárnap.hu
-
 Ma 11:37Zene

A legjobb keresztény könnyűzenéket játszó rádió közvetlenül a Pengető rovatunkból elérhető! Megújult külsővel (és folyamatosan gazdagodó belsővel) várja mindazokat, akik a mindennapi teendők közepette sem szeretnének elfeledkezni arról, milyen jó Istent dicsérni! Hallgassuk közösen, hiszen itt minden „csak róla szól”!

Miért csak a konzervatív hangokat hallgattatják el?

A republikánus szenátor magyarázatot követel öt nagy amerikai technológiai cég vezetőitől.

Csak a vb-káosz vethet véget Musztafa uralkodásának

Népszava
-
 Ma 11:30Sport

Még a sportág hatalmasságai sem tudták megingatni a nemzetközi szövetség elnökét, akinek csak a zűrzavarosan indult egyiptomi világbajnokságtól kell tartania.

Jennifer Lopez meztelenül, angyalszárnyakkal énekel arról, hogy ne csak a testét akarjuk

Szkecs
-
 Ma 11:29Zene

Megjelent Jennifer Lopez In the Morning című dalának videoklipje.

Azt kéri a Nyuszet, hogy az időseket csak az EU-ban jóváhagyott vakcinákkal oltsák be

A Nyugdíjas Szervezetek Egyeztető Tanácsa (Nyuszet) álláspontja szerint a 60 év felettieknél is csak olyan oltóanyagot szabad használni, amelyet az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) is jóváhagyott, amelyben a magyar emberek megbíznak és a későbbiekben az unión belüli szabad mozgást biztosítja.

Wesley Snipes kijelentette, hogy mindörökké ő lesz Penge: Csak a szája nagy, vagy ő is feltűnhet az MCU készülő filmjé…

IGN
-
 Ma 11:09Film

Wesley Snipes egyike volt az első színészeknek, akik szinte eggyé váltak az általuk megformált képregénykarakterrel, úgyhogy érthető, ha nehezen viseli a Penge-remake gondolatát.

Pillekönnyű vaníliás-túrós kuglóf: csak 10 perc munka van vele

Femina
-
 Ma 10:52Recept

A vaníliás-túrós kuglóf az egyik leghálásabb sütemény, hiszen alig van vele munka, az ízéért pedig sok dicséretet kapsz.