Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Lehet, hogy végleg elmarad a tokiói olimpia

Valószínűtlen a tokiói olimpia idei megrendezése a 2012-es londoni játékok szervezőbizottságának egyik vezetője szerint.

Döbbenetes bejelentésre készül Palik László, valaminek vége szakad

Mindenki csak találgatni tud, milyen bejelentéssel készül az Exatlon műsorvezetője.

Még lehet jelentkezni az ír álommunkára

Bár még csak január közepe van, nem túlzás kijelenteni, hogy megtaláltuk az év legszuperebb álláshirdetését.

Május Végéig maradhatnak zárva az éttermek, kávézók, szállodák!

Szerinte nemcsak itthon, Európa többi országában is hasonló a helyzet, hiszen az átoltottság és a járvánnyal kapcsolatos adatok nem indokolják a korábbi nyitást. Erről több hazai éttermes és szállodás is kézhez vehette Flesch tájékoztatását, ami e-mail formájában landolt a szövetség tagjainak postaládájában. Ez…

Már Szlovéniában is jelen lehet a brit mutáns koronavírus

Szlovéniában is megjelenhetett a brit vírustörzs.

Május vége előtt valószínűleg nem nyithatnak ki az éttermek és a szállodák

Pünkösd előtt nem számol nyitással a kormány – derült ki egy körlevélből. Amíg nincs tömeges oltás, nem jön az enyhítés, ami nagyon nehéz helyzetbe sodorhatja az ágazatot.

Egyedülálló zenei együttműködés: Ezzel a zenekarral állt össze a nemzetközileg is elismert magyar énekesnő, mutatjuk …

Blikk
-
 Ma 15:54Zene

A nemrég nemzetközi elismerésben részesült Lakatos Mónika, valamint a Speranta zenekar közös munkájából keserédes dal született, melynek videoklipje a DikhTV-nek köszönhetően készülhetett el.

Jobb lehet a HoloLens virtuális billentyűzete

SG
-
 Ma 15:43Infotech

A Microsoft megpróbálja folyamatosan fejleszteni a kiegészítőt.

A rektor szerint az SZTE átalakulása az egész régió számára előnyös lehet

Hódpress
-
 Ma 15:25Megyei

 A Szegedi Tudományegyetemen (SZTE) átalakulása és a tervezett fejlesztések az egész régió számára meghatározóak lehetnek, a modellváltás azonban nem eldöntött tény – jelentette ki Rovó László rektor kedden a Tisza-parti városban. Az egyetem fő döntéshozó szerve, a szenátus hétfőn tárgyalt arról, hogy az SZTE költségvetési intézményből…

Szorosabb európai összefogást hozhat Merkel utódja, aki Magyarországgal is megengedőbb lehet

Armin Laschetet választották a német Kereszténydemokrata Unió (CDU) elnökének szombaton, ezzel lényegében eldőlt az is, hogy a párt nem tér vissza konzervatív-keresztény gyökereihez, hanem folytatja az Angela Merkel által kijelölt mérsékelt, centrista utat. Armin Laschet veterán politikus, aki szorosabb európai integrációban hisz, illetve kulcsfont

Választásra készülve: Wintermantel Zsolt lehet a kormányoldal kerületi jelöltje

Budapesten megkezdte a felkészülést a jövő áprilisban esedékes parlamenti választásra a Fidesz - tudta meg a 24.hu.A lap információja szerint Újpesten nem indítják újra Zsigmond Barna Pált, aki legutóbb veszített ellenzéki riválisával, a DK-s Varju Lászlóval szemben. A jelöltségre a korábbi polgármester, Wintermantel Zsolt az esélyes…

Ilyet is lehet: idősek beperelték a brit telefoncéget túlszámázás miatt

Csoportos per indul a British Telecom ellen, olvasható a bbc.com hírportálon. A brit telefontársaság a kereset szerint elmulasztotta kárpótolni azokat az idős előfizetőit, akiknek a vezetékes szolgáltatást nyolc éven keresztül indokolatlanul drágán biztosította.

A rektor szerint az SZTE átalakulása az egész régió számára előnyös lehet

A rektor leszögezte, minden külső nyomástól mentesen az egyetemnek kell döntést hoznia az átalakulás kérdésében.

Hamarosan egyetlen bérlettel utazhatunk az ország minden pontjára

Tavaly év végén jött ki a kormányhatározat az állami tulajdonú közösségi közlekedési társaságok által nyújtott szolgáltatások színvonalának emeléséről, ennek alapján 2022-től egyetlen bérlet- vagy jegytípussal utazhat mindenki az államilag finanszírozott közösségi közlekedési eszközökön.