Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 178 hír

Bécsben a magyar dió féláron kapható

A forintromlás ütemét is alig követte a magyar dió ára.

Élve felgyújtottak egy nőt Bécsben

Egy dohányboltba betérő férfi benzinnel leöntötte az ott dolgozó 35 éves nőt, majd felgyújtotta. A rendőrség hajtóvadászatot indított a féltékeny exbarát kézre kerítéséért – számolt be az osztrák Kurier online kiadása.

Hamarosan befejeződik a Park Atrium irodaház megújulása

A Park Atrium irodaház idén 17 éve töretlen ikonikus építészeti jelenlétében a 2021-es év jelentős megújulást hoz majd. Az új arculat mellett a fizikai környezet is átalakul, hiszen a közösségi terek funkcióinak optimalizálása érdekében új térhasználati elvek és friss designötletek mentén kerül átalakításra a földszinti lobby, a recepciós tér, a ko

Hamarosan indul a For Honor ötödik évének első szezonja

IGN
-
 Tegnap 17:45Gaming

Mintha csak tegnap lett volna, hogy megjelent a Ubisoft vagdalkozós multiplayer játéka, közben pedig már az ötödik év első szezonja startol el hamarosan.

Ön hogy nevezné el az utat, ahol hamarosan a McDonald's épül?

Ez a lényeg
-
 Tegnap 17:27Vélemény

Janiczak Dávid polgármester a lakosság segítségét kéri abban, mégis milyen nevet adjunk annak az útnak, ahol hamarosan meg fog épülni a McDonald's.

Bongzilla – Hamarosan jön a füstös pokol

Fémforgács
-
 Tegnap 16:00Zene

A Bongzilla hamarosan visszatér, és elhozza nekünk a füstös sludge/doom/stoner poklot. A legendás amerikai banda 16 évvel Amerijuanican albuma után egy vadonatúj hat dalos albummal tér vissza, ami április 20-án,  Weedsconsin címmel a Heavy Psych Sounds kiadó gondozásában jelenik meg. Lemezük újabb előzeteseként a lassú…

Hamarosan ujjlenyomat-olvasós bankkártya érkezhet

Évek óta beszédtéma a következő generáció kérdése, úgy tűnik lassan a tettek mezejére lépnek a gyártók.

RTX 3080 Ti – Hamarosan megérkezhet a második Ethereum bányászásra alkalmatlan Nvidia kártya

Leet
-
 Tegnap 15:00Gaming

Az Nvidia szeptember elsején leplezte le a második generációs RTX videókártyáit, a 30-as szériát. Akkor azt ígérték, hogy alacsonyabb árakon jóval nagyobb teljesítményt kapunk az előző generációhoz képest. Sajnos azóta tudjuk, hogy az alacsonyabb ár egyelőre csak álom, alig van készlet és azok is szinte dupla áron mennek. Időközben a 3…

Élve felgyújtottak egy nőt Bécsben

Az osztrák rendőrök hajtóvadászatot indítottak a vélhetően féltékenységből a nő életére törő férfi ellen.

Hamarosan az európai közlekedési hálózatba kapcsolják az e-töltőket

Egyre több elektromos gépjármű jelenik meg hazánkban is, azonban a minél gyorsabb elterjedésükhöz szükség van az országos átjárhatóságot biztosító töltő-infrastruktúrára is – áll a Magyar Közút Nonprofit Zrt. közleményében.

6 játékkal bővül a Game Pass kínálata, de egy óriási kedvenc távozik hamarosan

IGN
-
 Tegnap 12:33Gaming

Ahogyan az lenni szokott, a Microsoft ismételten új játékokkal bővíti előfizetéses szolgáltatását, egy legendás kalandot azonban kiemel onnét.

Deadpool, Hulk, Gamora, Elektra - 4 Marvel-sztár a Netflix hamarosan érkező giga sci-fijében!

Mafab
-
 Tegnap 11:42Film

A Netflix mindig képes valami újjal és meglepővel szolgálni az előfizetők számára, legújabb dobásában pedig négy Marvel sztárt is összehoz

Ókeresztény katakombákat hoznak helyre és nyitnak meg Rómában

Restauráltatná és megnyitná a látogatók előtt a Vatikán a híres Commodilla-katakombát.