Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 97 hír

Nem értjük miért, de hamarosan jön egy Tera x PUBG crossover esemény

GameStar
-
  Tegnap 21:53 Gaming

Ha keresnénk se nagyon találnánk két olyan játékot, ami jobban eltér egymástól tematikában, stílusban és játékmenetben, mint a Tera és a PUBG.

Vučić: Nem tudom mikor, de hamarosan választások lesznek

Aleksandar Vučić, Szerbia elnöke a Szerbia jövője kampánykörútjának kraljevói állomásán azt nyilatkozta, hogy nem tudja pontosan megmondani, mikor lesznek választások, de az biztos, hogy erre hamarosan sor kerül. „Nem tudom mikor, de hamarosan választások lesznek. A mi kötelességünk, hogy azon az illemtudó Szerbia győzzön. És…

A Balatonnál 1,2 milliárdos biciklis projekt indul

Napi
-
  Tegnap 18:10 BelföldBalatonTurizmus

A balatoni kerékpáros szolgáltatások fejlesztésére nyert 1,2 milliárd forintos projekt megvalósításáról írt alá együttműködési megállapodást 13 szakmai szervezet Balatonfüreden - adta hírül az MTI.

Hamarosan havi 4500 dollárért lehet chatbotot üzemeltetni Viberen

Androgeek
-
  Tegnap 16:45 Infotech

A Rakuten által birtokolt Viber az utóbbi időben eléggé háttérbe szorult például a WhatsApp-pal szemben, ezért egy olyan újítást vezetnek be, amivel a különféle vállalatok figyelmét ragadják meg. Mostantól ugyanis havi 4500 dollár fejében üzemeltethetnek a cégek chatbotokat a platformon, amivel akár félmillió emberhez is el...

Mi történik a Balatonnál?

Az utóbbi évtizedben gyakoribbá váló szélsőséges időjárás Balatonra gyakorolt hatásait vizsgálja egyebek közt a Széchenyi 2020 program 300 millió forint támogatású projektje - adta hírül az Országos Vízügyi Főigazgatóság (OVF).

Hamarosan új útvonalon is át lehet tekerni Szlovéniába

IHO
-
  Tegnap 10:22 Autó-motor

A Zala megyei Lendvadedes és a szlovéniai Hosszúfalu (Dolga vas) közötti kerékpárút ütemtervnek megfelelően épül, tavasszal el is készülhet.

Egyre érdekesebb az, amit a Balatonnál művel az éghajlatváltozás

Infostart
-
  Tegnap 09:44 Tudomány

Az Országos Vízügyi Főigazgatóság nagy kutatásba kezd, az eredményeknek szerepe lesz újabb stratégiai balatoni fejlesztések előkészítésében.

Hamarosan új dalokkal térhet vissza a Creed énekese, Scott Stapp

Rockbook
-
  Tegnap 08:29 Zene

Scott Stapp azon zenészek közé tartozik, akik csapatban is szólóban is szép sikereket értek el: a Creed-del....

100 ezer tulipán várja a látogatókat a Balatonnál

24
-
  Tegnap 06:18 Színes

A leszedett tulipánokhoz spárgát és fehér kötözőszalagot adnak ajándékba.

Az Apple hamarosan iPhone-okba integrált bankkártyákkal rukkolhat elő

Az Apple és a Goldman Sachs nem mindennapi kollaborációt igyekszik nyélbe ütni, ugyanis a tervek szerint még most tavasszal előrukkolnak egy olyan bankkártyával, ami gyakorlatilag az iPhone-telefonok része lesz. A Wall Street Journal meg nem nevezett #link#https://www.wsj.com/articles/apple-goldman-sachs-team-up-on-credit-c...

Dreams - hamarosan korai hozzáféréssel lesz elérhető

A Media Molecule elárulta, hogy a megjelenés előtt még adódik lehetőség kipróbálni a játékot, de nem ingyen.

Elkészült a Kárpát-medencei legendagyűjtemény – hamarosan minden magyar gyermek lapozhatja

Székelyhon
-
  19.02.21 19:12 Határtalan

A Kárpát-medence legendakincsét gyűjtötte össze és foglalja kötetekbe a Székelyföldi Legendárium csapata. A gyűjtemény kötetei év végéig fokozatosan jelennek meg, a próbanyomásokat viszont már a napokban elkészítették Székelyudvarhelyen.

Hamarosan kezdődhet a kispesti sportcsarnok építése

Ittlakunk
-
  19.02.21 18:49 Budapest 19. ker

A Kispest Női Kézilabda Klub arról adott tájékoztatást, hogy megkezdi az önkormányzat által felajánlott területen az új sportcsarnok beruházást. A fejlesztés első lépéseként az Optimál-Terv építésziroda elkészíti a kiviteli terveket. Az önkormányzat által készíttetett engedélyezési tervek, és a meglévő Építési Engedély birtokában a klub megkezdte a

Hamarosan embert visz az űrbe a Space X

Nuus
-
  19.02.21 17:18 Tudomány

A teherszállítás már jól megy nekik, most újabb megbízást kaptak a NASA-tól.