Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 177 hír

Hamarosan startol a NASA SpaceX rakétája két űrhajóssal a fedélzetén

Történelmi lépésre készülnek szerda este az amerikaiak. Kevesebb, mint másfél óra múlva tíz év után először amerikai földről, teljesen amerikai felszereléssel és technológiával amerikaiakat küldenek az űrbe, pontosabban a Nemzetközi Űrállomásra.   A Crew Dragon űrkompot egy Falcon 9-es hordozórakéta juttatja fel az űrbe…

Idén kicsit más lesz a nyár a Balatonnál

ATV
-
  Ma 18:30 Belföld

Rendhagyó értekezletet tartott a Balatoni Közbiztonsági Koordinációs Bizottság.

Hamarosan olcsó mobillal szolgál a OnePlus

PCWorld
-
  Ma 16:15 Mobiltech

Pete Lau ügyvezető maga erősítette meg a régóta terjedő pletykákat: újra lesz kedvező árú OnePlus mobil.

Hamarosan nyílnak a budapesti vendéglátóhelyek belső terei

Május 29-től, azaz péntektől a vendéglátóhelyek, éttermek, kávézók, cukrászdák, büfék és presszók belső zárt tereiben is lehet már tartózkodni, és a megrendelt ételt és italt bent is el lehet fogyasztani – erősítette meg a Pesti Srácok információját Farkas Örs, a Kormányzati Tájékoztatási Központ szóvivője.

Hamarosan tömeggyártásba küldhetik a Samsung Galaxy Fold 2-t

Androgeek
-
  Ma 15:30 Infotech

A Samsung nekiállt felkészíteni a beszállítókat a hamarosan esedékes Galaxy Fold 2 tömeggyártásba küldésre, ugyanis berendelték a szükséges alkatrészeket, ami azt jelenti a gyakorlatban, hogy nemsokára sorozatgyártani kezdhetik a hajlítható telefont. A korábbi pletykák ugyebár úgy szóltak, hogy augusztusban, a Galaxy Note 2...

Hamarosan folytatódhat az olasz bajnokság: gyorsteszteket használnának a meccsek előtt

Blikk
-
  Ma 14:31 Foci

Az Olasz Labdarúgó Szövetség (FIGC) olyan koronavírus-tesztekkel készül a Serie A folytatására, amelyek kevesebb mint egy órán belül eredményt szolgáltatnak.

Hamarosan enyhülhet a szigor az idősotthonokban, de itt is lesz több fázis

Parameter
-
  Ma 13:56 Határtalan

A szociális otthonok korlátozásainak feloldását négy szakaszra bonthatják, de mindegyik otthon esetében a fenntartó döntheti el, hogy milyen tempóban enyhít. A terv szerint június 3-ától elkezdhetik engedélyezni a látogatásokat a szociális otthonokhoz tartozó külső tereken, parkokban, két héttel később, június 17-én pedig bizonyos feltételek teljes

Mel Gibson hamarosan elkészül A passió folytatásával!

Mel Gibson hamarosan elkészül A passió folytatásával! Talán már idén mozikba kerül „A passió”-nak, minden idők legsikeresebb vallási témájú filmjének folytatása, mely Jézus Krisztus feltámadásáról szól. Több spanyol filmportál is beszámolt arról, hogy befejezés előtt áll Mel Gibson feltámadásról szóló filmje. Az Izraelben, Marokkóban és több…

Vádat emeltek a Balatonnál drogot terjesztő bűnmegelőzési egyesület tagjai és bűntársai ellen

Szijártó István, a Somogy megyei rendőrfőkapitány bűnügyi helyettese korábban úgy fogalmazott, több évtizedes rendőri pályafutása alatt még nem találkozott olyan esettel, hogy egy bűnmegelőzési egyesület drogot terjesztett volna.

A legendás luxusvonat hamarosan újra robog

Travelo
-
  Ma 11:12 Utazás

A Venice Simplon-Orient-Express július 8-án indul útnak Velencéből.

Hamarosan lejár egy nagyon fontos határidő

Hamarosan lejár a rezsiutalványok beváltásának határideje, ezért érdemes ellenőrizni, hogy van-e még fel nem használt utalvány - hívja fel a Magyar Posta a figyelmet az MTI-nek szerdán küldött közleményében.

Lista a hamarosan megszűnő Volán-járatokról

Az indoklás szerint a koronavírus-járvány miatt csökkenő távolsági utasforgalom miatt fog a jövőben kevesebb busz közlekedni az utakon.