Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 231 hír

Hamarosan megújul a Battle.net

Gamekapocs
-
 Ma 16:30Gaming

Habár megjelenése óta már jó pár funkcióval bővítette a PC-s platformját a Blizzard, a felület dizájnjában jelentős módosításokat nem eszközölt az elmúlt időszakban, viszont a következő hetekben ez most megváltozik.

Hamarosan megnyílhat Tolna megye első fedett jégcsarnoka Szekszárdon

Már csak a vírushelyzet akadályozza azt, hogy megnyíljon Tolna megye első fedett jégcsarnoka a Szekszárdi Sportközpontban - közölte közösségi oldalán Gulyás Róbert önkormányzati képviselő.

Hamarosan jöhetnek a The Last of US HBO sorozat hivatalos részletei

Leet
-
 Ma 16:00Film

Hosszú, kanyargós úton jutottunk el oda, hogy most azt mondhatjuk, az HBO élőszereplős adaptációt készít a The Last of Us című játékból. A Naughty Dog PlayStation exkluzív sorozata már az első végigjátszás során éreztette a játékosokkal, hogy akár a vásznon is sikeres lehet. Eleinte ugyanis mozifilmet akartak csinálni a kasszasikerből, ám ez…

Persona 5 Strikers próbakör – A Fantom Tolvajok hamarosan visszatérnek – kissé más formában

PlayDome
-
 Ma 16:00Gaming

Kipróbáltuk, milyen lesz a Dynasty Warriors készítőinek közreműködésével készülő spin-off.

Oceana – Hamarosan érkezik az első lemezük

Fémforgács
-
 Ma 16:00Zene

Január 29-én érkezik az olasz progresszív / gothic / doom metal banda, az Oceana első nagylemeze. A zenekart még 1994-ben hívta életre a Novembre soraiból ismert gitáros, Massimiliano Pagliuso és Alessandro “Sancho” Marconcini.  Zenéjük alapjai a ’90-es évek doom vonala. Lemezük The Pattern címmel a Time To Kill…

Monastery – Hamarosan érkezik az új EP

Fémforgács
-
 Ma 15:58Zene

12 év után újra csatasorba állt a brutal death metalt játszó zalaegerszegi Monastery. A banda a ’90-es évek első felében két albumot adott ki (Far From Christ, Postmortem Aggressive End), a harmadik lemezük viszont csak 2004-ben Misanthrope címmel. Most újra aktiválták magukat és hamarosan új EP-vel jelentkeznek. Minderről Kovács…

Tégladarabbal dobtak arcba egy tiszafüredi lakost

Kisebb vitának indult, végül a rendőrök vetettek véget annak a veszekedésnek, mely során egy férfit arcon dobtak egy tégladarabbal Tiszafüreden.

Újra búcsút int a Barátok Köztnek: ma láthatjuk utoljára a Mátyás Király téren a szőke szépséget

Ma láthatják utoljára a második gyermekével várandós Kardos Eszter a Barátok Közt sorozatában.

Érdekesen hangzik: hamarosan már vásárolhatunk is a YouTube-on keresztül

Blikk
-
 Ma 13:30Külföld

Utoljára tavaly tűntek fel annak a jelei, hogy a YouTube szeretne magasabb fokozatba kapcsolni kereskedelmi téren is. A Bloombert volt az első olyan tudósító, aki arról beszélt, hogy a YouTube tesztel egy vásárlási funkciót, aminek a segítségével a nézők egy adott linken keresztül képesek továbbjutni egy vásárlói felületre. A Youtube szóvivője szer

Orbán Viktor: hamarosan elkezdődik a 60 év feletti krónikus betegek oltása, nekik elegendő kínai vakcinánk lenne is

A miniszterelnök szerint nő az oltások iránti bizalom, hamarosan beoltják az utolsó egészségügyi dolgozót is, majd végeznek a szociális otthonokban élők oltásával, ezután jöhet az újabb kör.

Szexi képekkel borzolja a kedélyeket a koronavírus-szabályokat megszegő szőke focistalány – Naponta robbantja az In…

Blikk
-
 Ma 11:55Foci

Az Instagramon már 1,7 millió követője van Alisha Lehmannak. A svájci futballista hölgy a West Ham United profija, legutóbb a koronavírus-szabályok megszegése miatt került címlapra. De saját bevallása szerint is szeret odakerülni.

Ahol még nincs terminál, ott hamarosan beszerzik

Teol
-
 Ma 11:30Gazdaság

Országos szinten hatvanezer olyan kereskedő szerepelt a nyilvántartásban, amely online kasszát használ, de kizárólag készpénzt fogad el, ez a szám Tolna megyében két-háromezer.

Hamarosan többet is megtudhatunk a The Last of Us televíziós sorozatról

Azon túl, hogy készülődik, illetve az HBO állt mögé, gyakorlatilag semmit sem tudunk még a The Last of Us televíziós sorozatról, de úgy tűnik, hogy az alkotók terveznek valamit a háttérben. Erre utalt Craig Mazin Twitter-bejegyzése, aki egy rajongónak magyarázkodott, miután egy hetes számot ábrázoló tweetet tett közzé, ami ...

Félezer horgászjegyet kaptak a Tisza-tó körüli kórházak

Mintegy tizenötmillió forint értékben, ötszáz darab horgászjegyet ajánlott fel a környező kórházak dolgozóinak a Tisza-tavi Sporthorgász Kft. még tavaly november végén.