Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Kustán Magyari Attila: Ha ők a megmentők, ellenségre sincs szükség

Maszol
-
  Ma 14:25 Határtalan

Az igazságtalan és egyenlőtlen ország gyógyszere pedig nem a neoliberális ámokfutás, hanem a szociális problémák kezelése.

Bizalmatlansági indítvány az Orban-kormány ellen

Bizalmatlansági indítványt terjeszt a román parlament elé Ludovic Orban jobbközép kormánya ellen az ellenzékben lévő Szociáldemokrata Párt (PSD), hogy megakadályozza a kétfordulós polgármester-választás bevezetését, és véget vessen a kabinet visszaéléseinek – döntötte el hétfőn a PSD ideiglenes pártvezetése.

Magyar találmány segít az aszály elleni védekezésben

hirado.hu
-
  Ma 14:12 Gazdaság

A technológia alkalmazásával az öntözéshez kevesebb vízre van szükség, és nagyobb terméstöbblet érhető el.

Jogerős ítélet született egy Olaf-jelentésből indult ügyben!

Elméletileg 466 millió forintért vettek orvosi eszközöket, gyakorlatilag 101 milliót költöttek rájuk. A különbség egy offshore cég számláján landolt. Jogerős ítélettel zárult egy az európai csalás elleni hivatal (Olaf) jelentésére indult büntetőügy a Fővárosi Ítélőtáblán. Az ügyészség közleménye szerint a vádlottak egy orvostechnikai eszközöket for

MISMED akció a hamis gyógyszerek ellen

Hat szervezett bűnözői csoport felszámolása, 112 házkutatás, 48 őrizetbe vett személy és közel 35 millió egység lefoglalt gyógyszer - ez a mérlege a tavaly októberi nemzetközi razziának.

Elutasították Samu István feljelentését Rastislav Káčer, Szlovákia egykori nagykövete ellen

Samu István december elején tett feljelentést Rastislav Káčer, Szlovákia előző magyarországi nagykövete ellen, akit rémhírterjesztéssel vádolt. A volt diplomata ugyanis egy rádiós interjúban úgy nyilatkozott, Orbán Viktor kormányának revizionista törekvései vannak, és „mindössze három lépésnyire vagyunk az orbáni Magyarország területi…

Hamarosan befejeződik a Kölyökvár felújítása – Újra megtelik élettel az ikonikus épület!

Nyíregyháza
-
  Ma 14:06 Belföld

Több mint 6 évtizeddel ezelőtt épült a Kölyökvár főépülete – a belváros ikonikus művelődési háza a Váci Mihály Kulturális Központhoz tartozik. A tagintézményben közösségi és kulturális programokat szerveztek, tehetségkutatókat és kiállításokat is tartottak; a lakosság értékteremtő és aktív közösségi életének egyik fontos helyszíne lett az elmúlt év

Magyar kutatók is beszálltak a rákos áttétek elleni harcba

Népszava
-
  Ma 14:05 Tudomány

Az ELTE kutatói azt vizsgálják, milyen szerepe lehet egy fehérjecsaládnak a betegségek kialakulásában. Az eredmények a diagnosztikában és a terápiában is komoly előrelépéssel kecsegtetnek.

Szabályosan kettétörte a beton villanyoszlopot egy ittasan vezető autós - hamarosan felelnie kell tettéért

Blikk
-
  Ma 13:52 Baleset-bűnügy

Szabályosan kettétörte a beton villanyoszlopot egy autó, amit egy ittas férfi vezetett.

Magyarország élen jár a klímaváltozás elleni küzdelemben

Nagyon kevés ország tudja úgy tudja növelni gazdasági teljesítményét, hogy közben a károsanyag-kibocsátása is csökken, mondta Szijjártó

Uniós vizsgálat indult Farkas Ádám új állása miatt

Portfolio
-
  Ma 13:29 Gazdaság

Vizsgálatot indított az Európai Unió ombudsmana, miként hagyhatta jóvá az Európai Bankhatóság (EBA), hogy eddigi főigazgatója, Farkas Ádám február 1-jével egy nemzetközi banki lobbiszervezet vezérigazgatói székébe ülhessen – számolt be a Reuters.

„A lengyeleket és zsidókat nem lenne szabad további ellenségeskedésre ítélni”

Neokohn
-
  Ma 13:11 Külföld

Andrzej Duda lengyel elnök kihagyása még azok számára sem lehetne közömbös, akiket amúgy nem izgat különösebben a lengyelek érzékenysége – véli Jonathan S. Tobin.

Ügyészség: jogerős ítélet született egy OLAF-ajánlásra indult büntetőügyben

Jogerős ítélet született egy olyan ügyben, amelyet az európai csalás elleni hivatal (Olaf) ajánlása alapján indítottak – tájékoztatta a Fővárosi Fellebbviteli Főügyészség kedden az Mti-t.

Mi az oka, hogy nem tudunk ellenállni a Facebooknak?

Női NetCafe
-
  Ma 13:09 Életmód

Miért olyan nehéz leszokni a közösségi médiafelületektől való függésről? Mert jó érzéseket kelt bennünk, állítják a Michigan State University szakemberei.

Cev Kupa - a Mladost Zagreb ellen lép pályára szerdán a Fatum Nyíregyháza

Nyíregyháza
-
  Ma 13:05 Sport

Nemzetközi kupameccset játszanak a röplabdások.