Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 137 hír

Hamarosan bárhol fizethetünk bankkártyával

Az online kasszát működtető cégek kötelesek biztosítani az elektronikus fizetés lehetőségét és annak folyamatos rendelkezésre állását 2021-től.

Hamarosan jön a vakcinaútlevél

A szabványosított rendszer négy összetevőből áll.

Mentőhelikopter vitte el Rakonczay Gábort – hamarosan kiderül, mi történt

Rakonczay Gábor feladta a rekordkísérletet. Egyelőre nem tudni, hogy mi történt, de ígérete szerint hamarosan mindenről személyesen számol majd be.

Hamarosan megérkezik a falubusz Nemtibe

Nool
-
 Ma 10:35Belföld

Közel 15 millió forintot nyert a Magyar Falu Program pályázatán a község önkormányzata.

Hamarosan AMD Radeon GPU-val jönnek a Samsung mobilok

GSMring
-
 Ma 10:34Mobiltech

A Samsung még 2019-ben jelentette be, hogy egy közös projectet indítottak a videókártyákat és CPU-kat gyártó AMD-vel és a közeljövőben Radeon GPU-val érkeznek majd a cég mobiljai. Valószínűleg már mondani sem kell, de az ilyen új funkciók és technológiák elsőként mindig a felsőkategóriás eszközökben szoktak debütálni. Az borítékolható, hogy…

Kiadták a riasztást, hamarosan lecsap a hófúvás és az extrém hideg

Erős szélre és több helyen havazásra kell készülni.

Hamarosan indul A műsor – Színészbeszélgetések a sepsiszentgyörgyi színházból

Elkészült A műsor nevű színházi beszélgetéssorozat első adása, melyet január 18-án, hétfőn este 7 órától a Tamási Áron Színház nagytermében vetítenek a résztvevő színészek jelenlétében.

Mit lehet tudni a hamarosan érkező kínai Sinopharm vakcináról?

Most már szinte biztosra vehetjük, hogy jön a kínai vakcina Magyarországra. A regisztrált emberek - akár akarják, akár nem -, abból kapnak majd, ami épp van. Például annak a Sinopharmnak az oltóanyagából, melynek két vezetője épp pénteken mondott le tisztségéről.

Hamarosan kerékpárúton is körbetekerhető lesz a vajdasági Palicsi-tó

Bringázás
-
 Tegnap 22:07Életmód

A Németországtól egészen Romániáig elterülő turisztikai útvonalnak több leágazása is lesz, az egyik Szabadkára vezet, pontosabban a Palicsi tóhoz és a Ludasi tóhoz.

Nincs menekvés: hamarosan betör az országba a szibériai eredetű pokoli hideg

A következő napokban északkelet felől elér bennünket a szibériai eredetű, fagyos levegő. Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint a szibériai idő hatására az éjszakai órákban országszerte fagy várható, sőt, a derült, szélvédett, hóval borított keleti területeken akár -17 fokig is csökkenhet a hőmérséklet. Szombaton az északnyugati,

Hamarosan betör hazánkba a szibériai fagy: néhol akár mínusz 17 fok is lehet

A következő napokban északkelet felől elér bennünket a szibériai eredetű, fagyos levegő.

Négyszer kényszerítette karanténra barátnőjét egy férfi, hamarosan börtönbe kerülhet

Az izraeli egészségügyi minisztérium belső vizsgálatokba kezdett, ugyanis nemrég kiderült, hogy az egyik munkatársuk négy alkalommal arra kényszerítette ex-barátnőjét, hogy vonuljon önkéntes izolációba.

Egy korszak vége: bejelentette a visszavonulását Wayne Rooney

Wayne Rooney, a legendás angol futballista befejezte labdarúgó pályafutását, és legutóbbi klubja, a Derby County labdarúgócsapatának vezetőedzője lett - ezzel pedig egy közel 19 éves korszak zárult le.