Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 93 hír

Hamarosan megemelik a Teslák hatótávját

Hatalmas áttörést ugyan nem, de a folyamatos kutatásoknak és fejlesztéseknek köszönhetően egy új sikert ért el a Panasonic a Teslákba gyártott celláiban.

Respekt Blizzard: Hamarosan bekerül a World of Warcraftba Reckful

Esport 1
-
  Ma 16:00 Gaming

Egy NPC-vel tisztelegnek Reckful öröksége előtt.

Hamarosan indul a Budapest, ahol a szerelem kezdődik című film forgatása

Deszkavízió
-
  Ma 13:51 Film

Októbertől budapesti helyszíneken kezdődik a Budapest, ahol a szerelem kezdődik című film forgatása. A magyar-vietnámi koprodukciós film két főszereplője Nari Nguyen és Medveczky Balázs lesznek, akik ismerősek lehetnek a magyar film és színház kedvelőinek. A film főszereplője, a fiatal Song Ha (Nari Nguyen) Vietnámból utazik Budapestre,…

Marvel’s Avengers: Lehet, hogy az MCU-hoz hamarosan csatlakozó Marvel-karakterek is játszhatók lesznek

IGN
-
  Ma 13:48 Gaming

Összejöhet a nagy találkozó itt is. A Marvel Univerzum sokkal szélesebb a Marvel Moziverzumnál, ami a jövőben szerencsére kiteljesedhet, és ezzel párhuzamosan esély lesz rá, hogy a Marvel’s Avengers is befogadjon több kimaradt hőst.

Hamarosan kész a modern kabinos lift Zágráb mellett

Síelők
-
  Ma 12:46 Utazás

Az idei szezonban érdemes lesz déli irányban is nézelődni, mert Horvátországban, Szerbiában és Montenegróban is nagyszerű fejlesztéseket látunk a síterepeken. Kezdjük a legközelebbivel, a Zágráb melletti Sljeme síterepen.

Véget ért a Görög Nyári Esték-sorozat, de hamarosan újabb zenei csemegét kínálnak a görögkatolikusok Debrecenben …

Dehir
-
  Ma 11:39 Zene

Debrecen - A Folkfonics és az Arrange Service fellépése zárta a koncertsorozatot, ám a szervezők ígérete szerint nem kell sokat várni a következő zenés estére.

Hamarosan kiderül, hogy teljesít Magyarország

Több statisztikai adat is megjelenik a következő héten, közülük kiemelkedik a fogyasztói árindex júliusi adata és az idei második negyedéves bruttó hazai termék (GDP) - írja az MTI.

Megjelent az utolsó Android 11 béta, hamarosan jön a végleges kiadás

NapiDroid
-
  Ma 08:19 Mobiltech

Ahogy az várható volt, megérkezett az Android 11 harmadik béta verziója, ami egyben az utolsó is lesz. Ha minden jól megy, akkor ezt már a végleges kiadás követi egy hónap múlva. Az új Android nyilvános tesztelése a fejlesztői előzetes (Developer Preview) kiadásokkal kezdődött, amiből összesen négy darab volt, utánuk pedig elindult a béta…

Hamarosan debütálhat a Redmi K30 Ultra

Nagyjából egy héttel ezelőtt a kínai telekommunikációs hivatal, vagyis a TENAA megadta a forgalmazáshoz szükséges tanúsítványokat egy bemutatásra váró Xiaomi okostelefonnak. A legtöbben úgy vélik, hogy a rejtélyes mobil nem más, mint a Redmi K30 Ultra. Nem sokra rá a kínai gyártó megerősítette, hogy még ebben a hónapban le…

A Huaweinek már a saját processzoráról is le kell mondania az amerikai embargó miatt, és hamarosan az Androidnak is …

Rakéta
-
  Tegnap 17:50 Mobiltech

Nem könnyű manapság a legnagyobb kínai mobilgyártó helyzete: miközben az év második negyedévében sikerült beelőzniük eladásokban a Samsungot, ezzel pedig - ha ideiglenesen is - a világ legnagyobb mobilgyártója lettek, az USA Kereskedelmi Minisztériuma által tavaly kivetett embargó egyre több területen érezteti a hatását.

Hamarosan indul a Szabad Európa Rádió magyarul

Szabad Pécs
-
  Tegnap 15:29 Vélemény

Jellemzően olyan helyeken működik, ahol a sajtószabadság veszélyben van, vagy már egyáltalán nem érvényesül.

Hamarosan a megszokott úton a Tiszti strandra

Magyar Szó
-
  Tegnap 13:33 Határtalan

Miután Miloš Vučević polgármester pár napja olyan nyilatkozatot tett, hogy nem tudott arról, hogy megrongálódott a Tiszti strand felé