Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 165 hír

Angliában a koronavírus miatt kórházba került betegek harminc százaléka hamarosan ismét kórházba került

Rakéta
-
 Ma 20:00Tudomány

A legfrissebb hivatalos adatok szerint az angliai idősgondozókban május közepe óta a múlt héten haltak meg a legtöbben, ami 46 százalékos növekedést jelentett az említett időszakban. A növekedés egybeesik azzal, hogy az új angliai vírusvariáns bejutott az említett gondozó létesítményekbe.

Hamarosan engedélyezhetik itthon az orosz vakcinát

Az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet befejezte a dokumentáció vizsgálatát, a Nemzeti Népegészségügyi Központon múlik, hogy mikor indulhat meg a vakcina szállítása.

Túlfeszítették a húrt, hamarosan durranhat a lufi

Napi.hu
-
 Ma 18:59Pénzügy

A befektetők olyan szélsőségesen optimista hangulatban kezdték az évet, hogy az könnyen egy komolyabb eséshez vezethet. Amitől nagyon fél mindenki, az az oltási programok akadozása - derül ki egy friss felmérésből.

Hamarosan új funkcióval bővül a Netflix!

Metabro
-
 Ma 18:41Gaming

Ha nem tudod eldönteni mit nézz!

Kásler: hamarosan megtudhatjuk, hol nyugszik Mátyás király

Corvin János horvátországi sírjának feltárásával fény derülhet a Hunyadi-család leszármazására.

Hamarosan uniós döntés születhet a vakcinaútlevelekről

Január végéig terveznek megállapodni az uniós tagállamok a vakcinaútlevelekről, sajtóértesülések szerint pedig a csütörtökön online megrendezendő uniós csúcstalálkozón az újfajta oltási igazolványok is napirenden lesznek.

Terminátor is fegyvert ragadhat hamarosan a Fortnite-ban

Leet
-
 Ma 16:45Gaming

Az Epic Games a reggeli órákban élesítette a Fortnite Battle Royale legújabb frissítését, a v15.21-et. Predator volt az új tartalmak zászlóvivője, ráadásul még Boss-ként is felbukkant a szigeten. Viszont hamarosan újabb filmes harcossal bővülhet a játékot repertoárja. A legújabb szivárgások szerint Terminator csatlakozhat hamarosan az…

"Hamarosan találkozunk" – elköszönt Donald Trump

Donald Trump búcsúbeszédében felsorolta, mit tart elnöksége legnagyobb sikereinek, és sok szerencsét kívánt a következő kormánynak. 

Hamarosan elektromos buszok érkezhetnek Egerbe

A Zöld Busz Program keretében vizsgálja az önkormányzat a buszpark környezetkímélő cseréjét.

Müller Cecília: Hamarosan megkezdődhet a 89 év felettiek oltása

A mutáns vírusok közösségi terjedése Magyarországon nagy számban még nem fellelhető: az előző 24 órában újabb 976 magyar állampolgár szervezetében mutatták ki a koronavírust, ezzel 354 252 főre nőtt a hazánkban azonosított fertőzöttek száma.

Az Alfa Romeo hamarosan bemutatja a Forma-1-es versenyautóját

Sport365
-
 Ma 15:44Forma1

Február 22-én, Varsóban hull majd le a lepel.

Biden hamar kiradírozza Trump több lépését

Telex
-
 Ma 14:55Külföld

Az új amerikai elnök első száz napja alatt rendeletekkel tervezi elkaszálni elődje sok jelképes lépését, és egy jelentős gazdaságélénkítő-csomagot és bevándorlási reformot is végigtolna a kongresszuson. Biden arra készül, hogy a republikánusokkal is tud majd egyezkedni, de még saját pártjában is van ellenállás a terveivel szemben.