Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 40 hír

Nagy változás a Google Térképnél: már sima mobillal is készíthetők utcaképek

HVG
-
 Tegnap 19:03Mobiltech

A Google Street View (Utcakép) nevű szolgáltatását immár a felhasználók is jobbá tehetik, ha akarják, mivel a rendszer bővítése – egy frissítésnek köszönhetően – egyszerűbb okostelefonnal is megoldható. Ehhez korábban speciális 360 fokos kamerára volt szükség.

Most: Google alapalgoritmus frissítés: 2020 december 3.

ITE
-
 Tegnap 17:55Infotech

A Google magyar idő szerint december 3-án este kb. 16 órakor jelentette be, hogy a mai napon útjára engedi az idei harmadik alap-algoritmus frissítését. Frissítés: magyar idő szerint 19:16kor elindult a frissítés: Az idei évben ez lesz a harmadik alap-algoritmus frissítés, legutóbb május 4-én került erre sor. Épp egy tegnapi SEO Webináriumon…

A Google kémkedett dolgozói után a kirúgásuk előtt

VG
-
 Tegnap 15:09GazdaságGoogle

A cég, amely nemrég még a világ egyik legkedveltebb munkahelyének számított, az utóbbi időben a botrányok főszereplőjévé vált.

Kiderült, hogy a Google kémkedett a dolgozói után a kirúgásuk előtt

Origo
-
 Tegnap 13:14Infotech

A vállalat két esetben is megsérthette a törvényeket.

Cubot P40 - Google van, más nincs

Mobilarena
-
 Tegnap 12:23Mobiltech

Egy filléres Cubot után kipróbáltunk egyet az alsó és a középkategória határán.

Kémkedhetett a dolgozói után a Google, mielőtt kirúgta őket

Computerworld
-
 Tegnap 11:34Gazdaság

A vádak szerint az etikus viselkedéstől nagyon messze állt a Google gyakorlata: a károsultak azt akarják elérni, hogy a vállalat visszavegye őket.

Újfajta információkat fog mutatni a Google Térkép

24.hu
-
 Tegnap 10:02Infotech

A fejlesztéssel a helyi vállalkozásokat szeretné támogatni a Google.

Meghiúsult a Google Pixel 5 strapatesztje, mert idő előtt elfüstölt a készülék

Androgeek
-
 Tegnap 09:15Mobiltech

Zack Nelson, a JerryRigEverything Youtube-csatornától úgy döntött, hogy alaposan szemügyre veszi a Google Pixel 5 okostelefont, és a tőle megszokott strapateszteknek veti alá az eszközt, amit sajnos ezúttal nem sikerült maradéktalanul teljesítenie. Történt ugyanis, hogy a szokásos kínzások során Zack eljutott a hátlapig, és

Alig 300 óra alatt sikerült létrehozni a világegyetem Google Térképét

Képletesen szólva ugyan, de ausztrál kutatóknak sikerült létrehozniuk a világegyetem Google Térképét, lévén a CSIRO kérésére az ASKAP rádióteleszkóppal olyan eredményeket értek el, amire korábban még soha nem volt példa. A kérdéses nagy teljesítményű űrtávcső ugyanis elképesztő teljesítménnyel rendelkezik, mindössze 300…

Új elnevezési rendre tér ár az Android Studio-ban a Google

Prog
-
 Tegnap 07:00Mobiltech

A Google szerdán egy új előzetes verzió elérhetővé tételét jelentette be Android Studio szoftveréből, ami a szokásos kisebb funkcionális fejlesztések mellett ezúttal egy alapvető változást is hoz a formaságok vonatkozásában is. Az Android Studio Arctic Fox (2020.3.1) ugyanis a fejlesztőkörnyezet első olyan kiadását képezi, ami egy teljesen új verzi

Amazon, Facebook, Google, Apple, Booking

A hazai vállalatok is perelhetik itthon a külföldi „óriásokat”.

Az USA-ban négy eljárás indulhat a Google és a Facebook ellen

SG
-
 20.12.02 19:54Infotech

Az amerikai igazságügyi minisztérium január végéig benyújtja a bíróságokra a kereseteket.

Új funkciót kap a Google Térkép, segíthet a helyi vállalkozásoknak

HVG
-
 20.12.02 19:03Infotech

A Google szeretné közelebb hozni egymáshoz a helyi vállalkozásokat és a fogyasztókat, ezért a jövőben értesíti a felhasználókat arról, mi minden változás történt a városban.

Itthon is perelhető a Facebook, a Google vagy az Amazon

A magyar vállalkozások számára is kedvezően döntött az EU bírósága azzal, hogy a nemzetközi cégek perlését a velük szerződő vállalkozás országában is lehetővé tette a versenysértésből fakadó károk megtérítése érdekében – közölte a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) az MTI-vel.

Magyarországon is perelhető a Facebook, a Google, az Apple, a Booking és az Amazon

Az Európai Unió Bírósága a hazai vállalkozások számára is jelentőséggel bíró, kedvező döntést hozott: a versenysértésből fakadó károk megtérítése érdekében a legnagyobb külföldi platformok is perelhetők a velük szerződő vállalkozás tagállamában.