Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 149 hír

Fele annyi hotel épülhet Magyarországon 2024-ig, mint tervezték

MFor
-
 Ma 08:36Gazdaság

A hazai szállodaipar nyár elejére várt újbóli felfutásának fontos feltétele, hogy mind a víruskezelés és a kapcsolódó oltási programok mind a légi- és szállodaipar újraindítása európai szinten is koordinált módon fussanak – mutat rá a BDO Magyarország Hotel és Ingatlan üzletága. A tanácsadó cég szerint fele annyi hotel épülhet, mint amennyit…

Lengyelországban is kevesebb embert oltanak, mint tervezték

Március végéig foglalt az összes oltási időpont.

Újabb stroke-ot kaphatott Kim Dzsongun

A diktátor egészségi állapotával kapcsolatban ezúttal sincs hivatalos észak-koreai tájékoztatás, ám egy korábbi magasrangú észak-koreai diplomata, Thae Yong-Ho, állítja, hogy a kedves vezér újabb stroke-on esett át.

Így alakultak a budapesti bérleti díjak novemberre

A bérleti díjak évek óta tartó emelkedése 2020 januárjában érte el csúcspontját.

Így alakultak a budapesti bérleti díjak novemberre

A bérleti díjak évek óta tartó emelkedése 2020 januárjában érte el csúcspontját.

Bemutatkozott a Moto Guzzi 100. születésnapjára szánt kollekciója

Propeller
-
 Tegnap 14:15Infotech

Pontosan száz éve, hogy Carlo Guzzi és a Parodi testvérek, Giorgo és Angello megalapították a Moto Guzzit. A kerek jubileumi évfordulót az olasz cég különleges kiadásokkal ünnepli. A márka több modellje: a V85 TT, a V9 és V7 is része lesz a kollekciónak. A Centenario sorozat tagjai speciális fényezést kapnak, a színséma és a kiegészítők az…

November óta nem volt ilyen kevés Covid-elhunyt hazánkban

Újabb 1257 magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést Magyarországon – közölte a koronavirus.gov.hu vasárnap.

Koronavírus: november óta nem haltak meg ilyen kevesen egy nap alatt hazánkban

1257 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (Covid-19), ezzel 359 574 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma.

Női ninják: Csábítani is úgy tudtak, mint gyilkolni…

Igazinő
-
 Tegnap 07:44Kultúra

Nőként támadás esetén hátrányos helyzettel indulunk. Gyerekként sem igazán verekszünk, testfelépítésünk pedig fizikailag gyengébb, mint a férfiaké. Így ha erőszakkal találjuk szemben magunkat, leggyakrabban leblokkolunk. Pedig az önvédelmi képesség tanulható, ráadásul az egyik legismertebb formája nőktől ered. A ninjutsu női önvédelmi…

Oroszországban a novemberi szintre csökkent az új fertőzések száma

Oroszországban az igazolt koronavírus-fertőzöttek száma az elmúlt napon 20 921-gyel - ez a legalacsonyabb adat november 11. óta - 3 698 273-re emelkedett a szombaton közzétett hivatalos adatok szerint.

Mire igényelhető a lakásfelújítási támogatás? Milyen felújításokra kapható állami támogatás?

ProfitLine
-
 21.01.23 17:00Gazdaság

Milyen típusú otthonfelújítási tevékenységekre igényelhető a maximum 3 millió Ft összegű lakásfelújítási támogatás? Milyen felújítási munkákra vehető igénybe az állami támogatás? Cikkünkben az otthon-felújítási támogatásáról szóló 518/2020. (XI. 25.) Kormányrendelet által nevesített felújítási munkákat soroljuk fel.