Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 457 hír

Hárommillió euróra csökkent Özil fizetése

Ez 17 millió euróval kevesebb, mint amit az Arsenalnál keresett.

Több mint három évre bezár a párizsi Pompidou Központ

Napi.hu
-
 Tegnap 22:09Külföld

Felújítási munkálatok miatt 2023 és 2027 között bezár a párizsi Pompidou Központ - jelentette be hétfőn Roselyne Bachelot francia kulturális miniszter az MTI szerint.

Csaknem háromszáz határsértő ellen intézkedtek a rendőrök a hétvégén

Az elmúlt héten az ország területén 536 határsértőt tartóztattak fel, és kísértek vissza.

Összeköti a három tenort Bánk Bán hazafias áriája

Sonline
-
 Tegnap 20:00Kultúra

A 2021-es Megyenap alkalmából Somogy Polgáraiért Díj elismerést kapott a Marcali 3 Tenor énekegyüttes. Az elmúlt években a megye településeinek falunapjain, fesztiváljain fellépő trió a díjat a járványhelyzet miatt még nem kapta kézhez, de már ezidáig is rengetegen gratuláltak a csapatnak.

Kevés fertőzött, rekordbírság Háromszéken

A hétfői jelentés szerint hét Kovászna megyei személy esetében mutattak ki koronavírus-fertőzést, noha vasárnap egyetlen tesztet sem végeztek. A hét új fertőzést más megyében igazolták. Az elmúlt huszonnégy órában húsz fertőzöttet gyógyultnak nyilvánítottak.

Boris Johnson Skóciába utazik, hogy a maradásért lobbizzon

Portfolio
-
 Tegnap 19:17Gazdaság

Skóciába utazik Boris Johnson miniszterelnök a héten, hogy arra kérje a terület lakosságát, hogy mondjanak le szeparatista tevékenységükről és tartsák egybe az Egyesült Királyságot – írja a Reuters.

Szent Kvirin összeköt - Három kamion építőanyagot indít útra a karitász az újjáépítéshez

Vaskarika
-
 Tegnap 19:15Kultúra

Szent Kvirin összeköti lélekben is Szombathelyt és a földrengés sújtotta horvátországi Sziszeket. Talán ennek is köszönhető az az aktivitás, amivel a Szombathelyi Egyházmegyei Karitász folyamatosan segíti bajba jutott testvérvárosát. Ezúttal már az újjáépítést segítő három kamionnyi építőanyaggal, amihez az egyházmegye plébániáin és közösségein…

Kiderült: ő lehet a háromgyerekes Kourtney Kardashian új párja

Life
-
 Tegnap 18:45Életmód

Kourtney Kardashian és három gyermekének édesapja, Scott Disick kapcsolata viharos volt, de mára sikerült végleg lezárniuk romancukat. Már pár éve randevúzgat ugyan a legidősebb Kardashian lány, de hosszú távú kapcsolatra még nem talált. Lehetséges, hogy ez most végre megtörténik?

Felmondása megírására kényszerített három nő egy negyediket

Három nő ellen vádat emeltek Zalában, mert addig nem engedték távozni egy kolléganőjüket, amíg meg nem írta a felmondását - tájékoztatta a vádiratról a Zala Megyei Főügyészség szóvivője hétfőn az MTI-t.     Pirger Csaba közölte: a Zalában is tevékenykedő egyházi misszió zalaegerszegi irodájában tavaly szeptemberben 18-an vettek…

Egy hétvégén négy síbaleset Háromszéken

Négy baleset történt a Kovászna megyei sípályákon az elmúlt hétvégén – tájékoztatott a Kovászna Megyei Hegyimentő-közszolgálat. Három alkalommal volt szükség segítségre Sugásfürdőn, egy ízben pedig a Kovászna városi sípályán.

Háromezer fölött a beoltottak száma

Az új városházán kialakított oltóponton hétfőn is folytatódott a szabadkai polgárok tömeges immunizációja. Ivanka Beoković, a Szabadkai Egészségház igazgatója lapunknak nyilatkozva elmondta, hogy a védőoltások beadása zavartalanul folyik. Elegendő védőoltással rendelkeznek, sőt hétfőn reggel újabb 870 adag kínai Sinopharm vakcina…

Matolcsy György: Magyarország három háborút vívott 2020-ban

Mandiner
-
 Tegnap 17:13Vélemény

A magyar járványkezelés a nyugati országok élvonalában volt tavaly.

Még idén elkészülhet a John Wick 4. része

Puliwood
-
 Tegnap 17:00Film

Ha tartani akarják az ütemtervet, akkor erre bizony szükség is lesz.