Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Letarolt egy utcát a gyöngyösi ámokfutó, majd feladta magát a rendőrségen (videó)

Először egy autót zúzott le, majd letarolt egy egyirányú utcát Gyöngyösön egy mikrobusz sofőrje. A Borsonline beszámolója szerint a férfi azért hajtott olyan eszeveszettül, hogy odaérjen a rendőrségre és feladja magát.

Árokba borult egy autós Tolna és Fadd között

A helyszínen félpályán halad a forgalom. Árokba borult egy személyautó a Tolna és Fadd közötti útszakaszon. A balesethez műszaki mentés céljából a tolnai önkormányzati és a faddi önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanítják a járművet. Az egységek a társhatóságokkal közösen dolgoznak a helyszínen, ahol félpályán halad a forgalom.…

A fülesbaglyok telelőhelyeiről készít felmérést a Madártani Egyesület

Idén is feltérképezi az erdei fülesbaglyok telelőhelyeit a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME). A lakosságot is mozgósító adatgyűjtés január 29-től február 1-ig tart majd. A felmérésben az egyesület az egyéni megfigyelők, családok, baráti társaságok mellett óvodák, általános és középiskolák részvételére is számít. Mint írják, a tel

Tűz ütött ki egy győri lakóházban

A város tűzoltói utómunkálatokat végeznek a helyszínen. Tűz ütött ki egy lakóépület egyik helyiségében Győrben, a Naspolya utcában. A győri tűzoltók kiérkezése előtt az ott lakók megkezdték a tűz oltását, amelyet végül a város hivatásos egységei oltottak el. A tűzoltók az utómunkálatokat végzik a helyszínen. (Katasztrófavédelem)

Állami kézbe került az egykori majorság

Beol
-
 Ma 07:30Belföld

A geszti kastélypark részét képző területek közül két magántulajdonban lévő telek – egy lakóingatlan és az egykori majorság területe – kisajátítási eljárás eredményeként a magyar államé lett.

Sokkal könnyebb eladni egy elektromos autót, mint egy benzinest

autopro
-
 Ma 07:22Gazdaság

Magyarországon körülbelül egy hónappal gyorsabban lehet eladni egy villanyautót, mint egy tradicionális hajtású négykerekűt.

Vérfagyasztó: egy 17 éves fiú végezte ki a rokonait, köztük egy terhes nőt is

Metropol
-
 Ma 07:20Bulvár

Horrorfilmbe illő tragédia vetett véget egy amerikai család életének. Még a rendőröket is sokkolta a történtek.

A koronavírus még az egypetéjű ikrekre is másként hat

Bien
-
 Ma 07:15Egészség

Több mint 97,5 millió megbetegedést okozott eddig az új típusú koronavírus világszerte, de valószínűleg nincs két teljesen egyforma lefolyása a kórnak. Erről árulkodik egy ikerpár esete is, akiket a The New York Times szólaltatott meg – vajon mi lehet az oka annak, hogy még az egypetéjű ikrek sem ugyanúgy vészelik át a betegséget?

Rendőri védelmet kapott egy holland kerékpáros, mert egy versenye óta azzal fenyegetik, hogy megölik

Dylan Groenewegen egy lengyel körversenyen súlyos sérüléssel járó balesetet okozott. Ezt többen nem tudták megemészteni.

Tűz keletkezett egy győri lakóházban

Tűz ütött ki egy lakóépület egyik helyiségében Győrben, a Naspolya utcában. A győri tűzoltók kiérkezése előtt az ott lakók megkezdték a tűz oltását, amelyet végül a város hivatásos egységei oltottak el. A tűzoltók az utómunkálatokat végzik a helyszínen.

Bővült a helyi értékek köre Hévízen: egy életmű, a polgári kör és egy különleges edényke a listán

Zaol
-
 Ma 07:00Megyei

Tovább bővült a helyi értékek köre. Az értéktár bizottság Vértesaljai Antalné munkásságát, a Széchenyi István Polgári Kört, továbbá egy 1957-ben napvilágra került népvándorlás kori edénykét vett fel a listára.

Egy nagykőrösi parkolóban több autónak is nekihajtott egy nő

Egy nagykőrösi élelmiszerüzlet parkolójában tolatott autójával egy nő, és nekiment a mögötte álló autó­nak.

Fejlesztés, nyílt nap és konferencia az egyetemen

Duol
-
 Ma 07:00Megyei

A Dunaújvárosi Egyetemen az Ipari Fejlesztési Központ az Opelnek fejleszt egy új eszközt. A projekt célja egy olyan új és innovatív tárolórendszer, amelynek során a forgácsolt félkész- és késztermékek, mint például henger, dugattyú, főtengely tárolása és gyártóegységen belül vagy akár nagy távolságokban való anyagmozgatása is biztonságosan…

Szörnyű tragédia: porig égett egy ház Fóton, holtan találtak egy embert

Kigyulladt egy ház Fóton kedd este, az épületben holtan találtak egy embert a tűzoltók – tájékoztatta a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.