Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Gyurcsány nyári egyeteme sikeréhez talán egyetlen igaz szó sem kellett

888.hu
-
  Ma 21:21 Vélemény

Gyurcsány bejelentette Facebookján, hogy véget ért a három napos nyári egyetem, amin több, mint nyolcvanan vettek részt.

Alakul: bejelentette a Fidesz-képviselő, hogy párttársára vallomást fog tenni a bíróságon

Tovább gyűrűznek a Fidesz belviszályai Békés megyében, a napokban írtunk róla hogy a csalással vádolt Simonka György, Fideszes parlamenti képviselő kizárását kezdeményezi Ruck Márton, aki egy helyi Fidesz szervezet elnöke, most Simonka azzal fenyít, hogy vallomást tesz rá. Simonka György kizárását kezdeményezte a pártból Ruck…

A Csákvárnak rutinos ellenfelet kell legyőznie

Feol
-
  Ma 21:07 Sport

A Merkantil Bank Nb Ii. 4. fordulójában az Aqvital Fc Csákvár együttese az előző játéknapon első vereségét elszenvedő Fc Ajka csapatát fogadja vasárnap 19 órakor.

Európa Tanács: a fehérorosz hatóságoknak tartózkodniuk kell a tiltakozók bántalmazásától

Marija Pejcinovic Buric, az Európa Tanács főtitkára pénteken kiadott közleményében arra szólította fel a fehérorosz hatóságokat, hogy biztosítsák a gyülekezés és a véleménynyilvánítás szabadságát, tartózkodjanak a békés tüntetők fogva tartásától, valamint a tiltakozók bármiféle bántalmazásától.

Lehet, hogy grandiózus háborúkat is vívhatunk majd a következő Battlefield multiplayer pályáin

GameStar
-
  Ma 20:50 Gaming

Egy szivárogtató egészen érdekes információkat osztott meg velünk a széria új része kapcsán.

Tudtad, hogy Steve Martin a színészet és az írás mellett Grammy-díjas bendzsójátékos?

Fidelio
-
  Ma 20:50 KultúraUSA

Vígjátékait mindenki ismeri, de azt kevesen tudják, hogy Robin Williams oldalán játszott a Godot-ra várvában a Broadwayn. Bár a Tágra zárt szemek főszerepét végül nem kapta meg, Kubrik imádta a humorát. Augusztus 14-én ünnepli hetvenötödik születésnapját Steve Martin. 

Ez kell ahhoz, hogy valaki kijuthasson a hajléktalanságból

hajléktalanok körében végzett szokásos február 3-ai országos felmérés szerint majdnem minden második ember közterületen, vagy valamilyen maga építette kalyibában húzza meg magát, amikor hajléktalanná válik. Egy részük idővel eljut a fizetős vagy ingyenes hajléktalanszállásokig.

Kulcsjátékosa nélkül kell pályára lépnie a Barcelonának

Sport365
-
  Ma 20:42 Foci

Pozitív lett Samuel Umtiti tesztje.

Hogy mi történik, ha nem iszol eleget a kánikulában?

Nosalty
-
  Ma 20:38 Egészség

Nem mindenki veszi komolyan, de a kánikulában tényleg nagyon fontos, hogy folyamatosan hidratáljunk, különben kellemetlen tüneteket tapasztalhatunk.

Bemutatták közös jelöltjüket az ellenzéki pártok Tiszaújvárosban

A jobbikos Bíró László agrárvállalkozó lesz az ellenzék közös jelöltje Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6-os választókerületében az október 11-ei időközi országgyűlési választáson – közölték a pártok képviselői pénteken Tiszaújvárosban, ahol sajtótájékoztatón mutatták be a jelöltet.

Európa Tanács: A fehérorosz hatóságoknak tartózkodniuk kell a tiltakozók bántalmazásától

Az Európa Tanács és szakértői bizottságai készen állnak arra, hogy kapcsolatba lépjenek az illetékes hatóságokkal a szükséges reformfolyamatok támogatása érdekében – tette hozzá Buric.

Nem úgy, mint 2006-ban Budapesten: Minszkben "tartózkodni kell a tiltakozók bántalmazásától"

Marija Pejcinovic Buric, az Európa Tanács főtitkára pénteken kiadott közleményében arra szólította fel a fehérorosz hatóságokat, hogy biztosítsák a gyülekezés és a véleménynyilvánítás szabadságát, tartózkodjanak a békés tüntetők fogva tartásától, valamint a tiltakozók bármiféle bántalmazásától

Lukasenka: Le kell csillapodni!

Az újraválasztott fehérorosz elnök szerint a tüntetéseket külföldről szervezik.