Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Sós Péter János a Márkamonitor rádióműsorban

A Márkamonitor ma esti vendége Sós Péter János kommunikációs szakember, akinek decemberben jelent meg új könyve #megérjükegymást címmel. Alcíme: Beszélgetések a PR aktualitásairól.   Sós Péter János a kommunikációs asztalnak mind a négy oldalán ült már, volt újságíró-szerkesztő-főszerkesztő, megbízó, ügynökségi vezető és…

Nem befolyásolta igazán a magyarok környezettudatosságát a vírus

A magyarok környezetvédelemhez való viszonya részben változott a járványhelyzet miatt.

Afrikai sertéspestis: Bognár szerint a megelőzés érdekében ritkítani kell a vaddisznóállományt

Gyéríteni kell a magyarországi vaddisznóállományt az afrikai sertéspestis terjedésének lassítása, illetve annak érdekében, hogy hosszú távon mentes legyen az ország a betegségtől – mondta az országos főállatorvos szerdán az M1 aktuális csatornán.

Rekord méretű játékadót hoztak össze a magyarok a járvány legkeményebb hónapjaiban az államnak

MFor
-
 Ma 11:19Belföld

Nem veszítették el a jó szerencsébe vetett hitüket az emberek a koronavírus-járvány alatt sem, amit az is bizonyít, hogy tavaly novemberben és decemberben rég nem látott mennyiségben dőlt a játékadó az államkasszába.

Habzsolták az aranyat a magyarok tavaly

Pezsgett a BÁV befektetési aranytömb (BCA) forgalma, a társaság minden idők legnagyobb árbevételét könyvelhette el 2020-ban. Ez afelé mutat, hogy a Bitcoin ismételt előretörése ellenére király marad az arany - szakértők szerint az első félévben a tavaly nyári, történelmi csúcsát is túlütheti az ára.

Costa-nagydíjat ért a halász-sellő szerelem

A trinidadi születésű brit írónő, Monique Roffey The Mermaid of

Fenyegető levelet kaptak az ukrajnai magyarok, ha Szijjártó oda utazik akkor “vérontás” lesz

A levelet a külügyminiszter szerdai hivatalos kijevi látogatása előtt küldték szét, “Ukrajnai hazafiak” aláírással. Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdai hivatalos kijevi látogatásának előestéjén, kedden vérontással fenyegető, “Ukrajnai hazafiak” aláírással ellátott levelet kapott Magyarország kijevi nagykövetsége, az ungvári főko

Egy halász és egy sellő szerelméről szóló regény nyerte a Costa-könyvdíj nagydíját

A könyv, amely egy taíno legendán alapszik, Roffey hatodik regénye. A zsűri "születőben lévő klasszikusnak" nevezte a művet, Roffeyt pedig "tehetségének csúcsán lévő íróként" méltatta. Az író, aki az elismerés mellett 30 ezer font pénzjutalomban is részesül, elmondta, boldogsággal és büszkeséggel tölti el győzelme. Hozzátette: "ez a nagy…

Lázár János: a vásárhelyi politikai vandálok sem tehetik tönkre a tram-traint

Ma Hódmezővásárhelyt politikai vandálok irányítják, akik pusztítanak és rombolnak, ám a tram-train vandálbiztos lesz, így még ők sem tudnak kárt tenni benne – jelentette ki Lázár János a Rádió 7-ben szerdán. Az országgyűlési képviselő a Közös Nevezőben a beruházás mellett a makói fürdőfejlesztésről és az új agráregyetemről is nyilatkozott,…

Lázár János: A politikai vandálok sem állhatnak a Tram-train beruházás útjába

A Rádió7 Közös nevező című műsorában Lázár János országgyűlési képviselőt kérdezték, aki beszélt a Tram-train jövőjéről, a benne rejlő lehetőségekről, a Hagymatikum fejlesztéséről és az új egyetemről is.

A kárpátaljai magyarok érdekében tárgyalt Szijjártó ukrán kollégájával

A magyar külgazdasági és külügyminiszter kijevi látogatásának előestéjén vérontással fenyegető, „Ukrajnai hazafiak” aláírással ellátott levelet kaptak a magyar diplomaták.

Ennyit kerestek a magyarok 2020-ban

Csökkent a szakadék a fővárosi és a vidéki bérek között.

A sertéspestis megelőzése érdekében gyéríteni kell az ország vaddisznóállományát

Gyéríteni kell a magyarországi vaddisznóállományt az afrikai sertéspestis terjedésének lassítása, illetve annak érdekében, hogy hosszú távon mentes legyen az ország a betegségtől - mondta az országos főállatorvos szerdán az M1 aktuális csatornán.

A megelőzés érdekében gyéríteni kell az ország vaddisznóállományát

Illetve annak érdekében is, hogy hosszú távon mentes legyen az ország a betegségtől – mondta az országos főállatorvos.

A megelőzés érdekében gyéríteni kell az ország vaddisznóállományát

Illetve annak érdekében is, hogy hosszú távon mentes legyen az ország a betegségtől – mondta az országos főállatorvos.