Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Itt tart most Magyarország fejlettségben az Ausztria felé vezető úton

Napi.hu
-
 Ma 15:17Belföld

Vannak előrelépések a versenyképesség javítása érdekében, de lehetne még tovább fejleszteni sok mindent. Az egészségügyben jó, hogy emelik a béreket, és az új alaptanterv is rendben van, de tovább kell erősíteni mindkét ágazatot, hogy Magyarország közelítsen Ausztria szintjéhez - mondja az MNB.

Halálos gázolást követett el, de felfüggesztettet kapott

A Kecskeméti Törvényszék másodfokú tanácsa jogerősen 1 év 9 hónap fogházra és 3 év járművezetéstől eltiltásra ítélt egy nőt, aki még 2019. februárjában okozott halálos balesetet. 

Tényleg veszélyes készpénzt használni járvány idején? Itt a legújabb válasz

A brit jegybank által végeztetett új tudományos kísérlet szerint nagyon kicsi az esélye, hogy készpénzhasználat útján fertőzzön meg valakit a koronavírus.

Legyen neked is kibermobilod – Itt a Cyberpunk 2077 OnePlus telefon

A Cyberpunk 2077 vitathatatlanul az év egyik legjobban várt játéka, és most végre tényleg csak pár nap van hátra a megjelenésig. A kiadó hivatalos bejelentése szerint a játék december 10-én mindenki számára elérhető lesz. Közben pedig ismét érkezett valami, ami miatt a hétköznapokban is úgy érezhetjük magunkat, mintha Night City-ben…

Engedély nélkül, ittasan vitte el az autót a vezetéstől eltiltott férfi, a rendőrök elfogták

Engedély nélkül, ittasan vitte el az autót a vezetéstől eltiltott férfi, a rendőrök elfogták Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 25., sze - 14:49 A veszprémi rendőrök őrizetbe vették a 38 éves tiszanánai sofőrt.

Itt az igazság a magyar bérekről: csalóka a kép

Még a koronavírus-járvány sem tudta letörni az átlagbérek lendületes növekedési ütemét. Az ennek köszönhetően kirajzolódó kép azonban csalóka: a valóság egyre távolabb áll a statisztika által közölt számoktól.

Ezen bukhat el a COVID-vakcina itthon: sok magyar menthetetlen

A legtöbb szakértő egyetért abban, hogy a védőoltással fékezhető meg hosszú távon a koronavírus-járvány, azonban egyre erősödik az oltást elutasítók tábora. Magyarország a fő oltásszkeptikus országok közé tartozik, ez az attitűd

A román rendőrség egy oroszlán után kutat

Két megyében is keresik a nagymacskát, miután feltűnt egy zenei klipben.

27%-kal többen haltak meg október utolsó hetében itthon, mint az elmúlt években ilyenkor

SzMo
-
 Ma 14:32Belföld

A halálokokat nem tünteti fel a KSH, ezért azt nem tudni, mennyi köthető a koronavírushoz.

Itt vannak az RTX 3060 Ti megerősített specifikációi – Képeken az új kártyák

Leet
-
 Ma 14:30Gaming

Az Nvidia nem jeleskedik mostanában a titoktartás tekintetében. Az RTX 3080-asok után most az RTX 3060 Ti került a szivárogtatók középpontjába, gyakorlatilag már most is mindent tudunk a kártyáról. Láttuk az első képeket, mind az Nvidia-féle referenciapéldányról, mind pedig a partnerek egyedi kártyáiról. A Manli most megerősítette az új kártyák…

Láss a mosoly mögé, vedd észre a jeleket! – ezt üzeni a magyar rendőrség a nők elleni erőszak világnapján

November 25. a nők elleni erőszak megszüntetésének világnapja. A magyar rendőrség az Instagram oldalán tett közzé egy bejegyzést, hogy felhívják a figyelmet a helyzet súlyosságára. 1981. november 25. E napon ölték meg a Mirabal nővéreket – a Dominikai Köztársaság emberi jogi aktivistáit – Rafael Trujillo dominikai diktátor…

Évente 50 nő veszti életét családon belüli erőszak miatt itthon: a helyzet súlyosabb, mint sokan hinnék

Felismerésre és változtatásra hív a november 25-én induló, idén az online térbe költöző kampány, a 16 Akciónap.

Csúcsot döntött a járvány halálos áldozatainak napi száma Németországban

Az utóbbi 24 órában 410 haláleset történt az új típusú koronavírus (SARS-CoV-2) által okozott betegséggel (Covid-19) összefüggésben.

Csúcsot döntött a járvány halálos áldozatainak napi száma Németországban

Az utóbbi 24 órában 410 haláleset történt az új típusú koronavírus (SARS-CoV-2) által okozott betegséggel (Covid-19) összefüggésben.