Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 449 hír

Halálos baleset Kiskunfélegyházánál

Index
-
 Tegnap 17:24Baleset-bűnügy

Egy 57 éves kiskunfélegyházi asszony életét vesztette a körforgalomnál.

Halálos baleset történt Kiskunfélegyháza közelében

A helyszínelés ideje alatt lassú haladásra kell számítani az 5302-es számú úton.

Halálos baleset történt Kiskunfélegyháza közelében

Halálos baleset történt Kiskunfélegyháza közelében Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 01. 20., sze - 16:31 A helyszínelés ideje alatt lassú haladásra kell számítani az 5302-es számú úton.

Szánkózni indultak a fiatalok, halálos baleset lett belőle

Szomorú tragédiába fulladt egy 4 fős, fiatalokból álló baráti társaság története, akik egy önmaguk által készített szánkóval szerettek volna csúszni a frissen hullott hóban. 

Halálos baleset: 27 éves fiatal alatt szakadt be a jég Kárpátalján

A fiatal alatt még január 17-én szakadt be a jég, amikor is hazafelé tartva úgy döntött, lerövidíti az utat, s a helyi tavon keresztül megy haza. Az eset Beregkisfaludon történt.

Halálos közúti baleset történt Törökszentmiklósnál

Egy tehergépkocsi vezetője egyelőre tisztázatlan körülmények között elütött egy gyalogost, aki a helyszínen életét vesztette.

Halálos közúti baleset történt Törökszentmiklósnál

Egy tehergépkocsi vezetője egyelőre tisztázatlan körülmények között elütött egy gyalogost, aki a helyszínen életét vesztette.

Egy halálos baleset, 110 határsértő – ez a kedd mérlege

Összesítettek a rendőrök. Az Országos Rendőr-főkapitányság közleménye szerint "Magyarország területén 2021. január 19-én a 0 és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 23 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 1 halálos kimenetelű közlekedési balesetben 1 ember vesztette életét, 2 súlyos és 20 könnyű…

Halálos baleset: teherautó gázolt el egy gyalogost a 4-esen

Egy teherautó elütött egy gyalogost, aki a helyszínen életét vesztette. A rendőrök teljes útlezárás mellett kezdték meg a baleset helyszínelését.

Halálos baleset történt a 4-esen Törökszentmiklósnál

Halálos közlekedési baleset történt kedden este a 4-es számú út Törökszentmiklóst elkerülő szakaszán – közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu honlapon. Egy tehergépkocsi vezetője egyelőre tisztázatlan körülmények között elütött egy gyalogost, aki a helyszínen életét vesztette. A rendőrök teljes útlezárás…

Halálos baleset a 4-es számú úton Törökszentmiklósnál

Halálos baleset a 4-es számú úton Törökszentmiklósnál Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 01. 19., k - 22:36 Egy tehergépkocsi elütött egy gyalogost, aki a helyszínen életét vesztette. A rendőrök teljes útlezárás mellett kezdték meg a baleset helyszínelését.

Bűnösnek vallotta magát a Táplánszentkereszten halálos balesetet okozó sofőr

A balesetet okozó férfi lemondott a tárgyaláshoz való jogáról és bűnösnek vallotta magát.

Felfüggesztett fogházat kapott a jeges úton halálos balesetet okozó sofőr

Egy év, két évre felfüggesztett fogházbüntetésre ítélte a bíróság azt a 37 éves teherautó-sofőrt, aki a jeges úton megcsúszva halálos balesetet okozott.

Halálos balesetet okozott a kamionos, aki megcsúszott a jeges úton Vámospércsen

Debrecen - A sofőrt a bíróság egy év fogházbüntetésre ítélte, melynek végrehajtását két év próbaidőre felfüggesztette.

Befejezték a halálos baleset helyszínelését Nyírgyulaj és Nyírbátor között

Police
-
 21.01.19 01:26Baleset-bűnügy

Befejezték a halálos baleset helyszínelését Nyírgyulaj és Nyírbátor között Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 01. 19., k - 01:26 A rendőrség befejezte a helyszínelést, a forgalomkorlátozás megszűnt.