Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Születésnapját ünnepelte a kassai férfi, majd kizuhant az erkélyen és szörnyethalt

A rendőrség halálokozás gyanújával indított eljárást, egyelőre vizsgálják, hogy mi előzte meg a tragédiát.

Ezer dollárt kért egy örökbefogadás engedélyezéséért a gyermekügyi osztály egyik vezetője Kijevben

Kijevben az egyik gyermekügyi osztály vezetője 1000 dollár kenőpénzt követelt egy akadálymentes örökbefogadási folyamatért, valamint az arról szóló jelentésért, hogy az örökbefogadás célszerű, s a gyermek érdekeit szolgálja.

A Nyugati civilizáció halála

Origo
-
  Ma 12:13 Külföld

A rabszolgaság csak akkor rossz, ha fehérek a rabszolgatartók, ha muszlimok, akkor nem, ezt akarja a baloldal elhitetni

Zavarta a lezárt bringák látványa, ellopta az egyiket a pécsi nyugdíjas

A férfi ezután megpróbált egy - szintén az oszlophoz láncolt - másik kerékpárt is ellopni, de megzavarták, ezért beült az autójába és elhajtott. A rendőrök pár órán belül elfogták a nyugdíjast, akinél megtalálták a biciklit is. A férfit előállították a rendőrkapitányságra, majd a kihallgatásakor elmondta, hogy azért akarta elvinni a bicikli

Egy percen múlt, hogy megússzák a karantént egy repülőgép utasai

A SAS skandináv légitársaság egy dél-franciaországi járata pénteken éjfélkor érkezett a norvég fővárosba, pont akkor, amikor a norvég kormány tíznapos karantént rendelt el a Franciaországból és néhány más országból érkező utasokra. A 158 utast szállító repülőgépnek a menetrend szerint 0 óra 10 perckor kellett volna landolnia, és az utasok…

Egyetlen percen múlott, hogy egy Nizzából Oslóba tartó repülőgép utasai nem úszták meg a karantént

Egyetlen percen múlt, hogy nem úszták meg a karantént egy Nizzából Oslóba tartó repülőgép utasai. A SAS skandináv légitársaság egy dél-franciaországi járata pénteken éjfélkor érkezett a norvég fővárosba, pont akkor, amikor a norvég kormány tíznapos karantént rendelt el a Franciaországból és néhány más országból érkező utasokra.

Fűnyírópengével ütötte meg vitapartnerét egy kányai férfi

Az ügy adatai alapján péntek este, Kánya belterületén egy 54 éves helyi lakos előzetes szóváltást követően egy fűnyírópengével, több alkalommal is megütötte vitapartnerét.

Ötmillió fölé emelkedett a fertőzöttek száma az Egyesült Államokban

Ötmillió fölé emelkedett szombaton a koronavírussal fertőzöttek száma az Egyesült Államokban a Reuters hírügynökség összesítése szerint.

Meghalt egy rendőr a bejrúti zavargásokban

A tüntetők belekergették egy hotel liftaknájába. 117 embert a helyszínen láttak el, 55-öt kórházba vittek a tüntetésekről.

Egykor a puszta vándorainak, illetve a szökött betyároknak, katonáknak az étele volt

Feol
-
  Ma 12:00 Recept

Az igazi kemény tarhonyát, más néven pásztortarhonyát akár egy ünnepi asztalra is elkészíthetjük, ha éppen úgy adódik. Az bizonyos, hogy olcsó, gyors, kiadós és ízletes magyar étel.

Mi változott a magyar fitnesztermekben a koronavírus után?

Sokat hallottunk róla, hogyan élték meg a vendéglátósok a koronavírust. De mi a helyzet az edzőtermekkel, amelyek hivatalosan ugyan nyitva tarthattak, mégsem volt igazi forgalmuk a karantén alatt?

Ghostwire: Tokyo - kiderült egy fontos feature

Gamekapocs
-
  Ma 12:00 Gaming

Nagyon sok kérdésünk van még az élő legenda - Shinji Mikami - új játékával kapcsolatban, de most kiderült egy nagyon fontos dolog a Ghostwire: Tokyoval kapcsolatban: megsimogathatjuk majd a kutyákat.

Szörnyű: Kétéves kislány esett ki egy lakás ablakán, mentőhelikopterrel szállították kórházba

Parameter
-
  Ma 11:58 Határtalan

Az eset során a kislány súlyosan megsérült, ezért mentőhelikopterrel szállították az egyik pozsonyi kórházba. Azt nem tudni, hogy a gyerek milyen körülmények között esett ki az ablakon. A rendőrség vizsgálja az esetet. (noviny.sk)

F2: A premások ütközése után Tsunoda nyerte a sprintversenyt

M4 Sport
-
  Ma 11:57 Forma1

Győzelmet ért a japán taktikus versenyzése.

Egy nap alatt elkapták az érdi férfi gyilkosait

HVG
-
  Ma 11:55 Belföld

A két gyanúsított beismerte tettét.