Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Milyen baktérium segítheti elő a fogyást?

Hiába étkezik az ember egészségesen, a székletben lévő alacsony Prevotella baktérium-szint megakadályozza a fogyást – legalábbis egy dán kutatás eredményei szerint. Érdekesség, hogy az emberek mintegy fele nem rendelkezik megfelelő Prevotella baktériumszinttel, ami megakadályozza az egészséges testsúly kialakulását.

„Egyszerre sírtam és nevettem„ – Bangó Margit megható vallomást tett

A Kossuth-díjas énekesnő hatalmas ígéretet tett rajongóinak.

Több mint 1000 euróval kevesebbet költött tavaly minden lakos Németországban

Elsősorban a szolgáltatások igénybe vételében fogták vissza kiadásaikat. Nyaralásra a német lakosság alig egyharmada tervez költeni, míg rendes esetben közel a fele.

Máris összeomolhat a Szuperliga – dobbantott a Chelsea és a Man City

Sorra lépnek ki az új formációból a klubok. Máris kiszállt a pár napja bejelentett Szuperligából a Chelsea és a Manchaster City – írta meg a Telegraph

„Fogalmunk sem volt, hogy ekkora siker lesz” – Emilia Clarke a Trónok harcáról

A sorozat első részét tíz éve vetítették le, azóta hatalmas siker lett. A színésznő elmesélte, milyen volt a forgatás, mit gondoltak akkor a készülő alkotásról.

Átrágta helyzetét a román kormány - minden marad a régiben

A miniszterelnök ezentúl csak a koalícióval egyeztetve alakíthatja át kormányát - ezt azért rögzítették.

Koronavírus: nem kizárt, hogy a maszk nyáron is velünk lesz

Blikk
-
 Ma 22:05Belföld

Lehet, hogy nyáron is maszkot kell majd viselnünk, nem biztos, hogy ezt elhagyhatjuk – mondta Galgóczi Ágnes, a Nemzeti Népegészségügyi Központ járványügyi osztályvezetője.

Két klub visszalép, máris összeomlik a szuperliga?

Egybehangzó angol sajtóértesülések szerint a Chelsea és a Manchester City is távozik az Európai Labdarúgó-szuperligából, s hamarosan több klub is követheti őket.

Két klub visszalép, máris összeomlik a szuperliga?

Egybehangzó angol sajtóértesülések szerint a Chelsea és a Manchester City is távozik az Európai Labdarúgó-szuperligából, s hamarosan több klub is követheti őket.

Franciaországban is tetőzött már a harmadik hullám, de még nem lazítanak

Franciaország túl van a koronavírus-járvány újabb hullámának tetőzésén, de a kormány még korainak tartaná a korlátozások enyhítését.

Belgium és Szlovákia lazít, Franciaországban maradnak a szigorítások

Míg Belgiumban és Szlovákiában megnyíltak az iskolák kapui, Franciaországban továbbra is zárva vannak az iskolák és a boltok is.

A Penny Market szabálytalanul felszerelt tüskékkel riasztja el a fészkelő fecskéket, miközben környezetvédelemről poszt…

444.hu
-
 Ma 21:41Színes

Igazi greenwashing lecke: a természet megóvását hirdetik, de valószínűleg épp az ellenkezőjét csinálják.