Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Szakáli István Lóránd-Zsigmond Barna Pál: Nemzetpolitikáról a vírus árnyékában

Szükséges volt a szemléletváltoztatásra is a tekintetben, hogy a külhoniakat nem segélyezni kell, hanem a kölcsönös előnyök alapján együttműködni velük.

További boltok és szolgáltatók nyithattak ki, szigorú előírásokat kell betartani

ma7.sk
-
  Ma 12:32 Határtalan

Az állam engedélyezte, hogy hétfőn további boltok és szolgáltatók nyissanak ki. Ide tartoznak például az optikák, a műszaki ellenőrző állomások (Stk és Ek), kertészeti boltok és építőanyag-áruházak. Erről a központi válságstáb döntött, és szigorú higiéniai előírások betartását írta elő.

Szijjártó Péter: a Magyarországon élőket megvédjük, a külföldön rekedt magyarokat hazahozzuk

Budapest – Senkit nem hagyunk magára – jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter az Országgyűlés hétfői ülésén, napirend előtti felszólalásában.

„Vihar előtti csend” – Ausztriában szerdától kötelező a maszk viselése a szupermarketekben

Blikk
-
  Ma 12:28 Külföld

Sajtótájékoztatót tartott ma az osztrák kormány is, melyen Sebastian Kurz kancellár azt mondta, sokan próbálják bagatellizálni még most is a járvány hatásait, de tudomásul kell venni, hogy ami most van, az a „vihar előtti csend.”

Rády Bogi készül az előrehozott érettségire

Beol
-
  Ma 12:14 Sport

Az előrehozott emelt szintű angol érettségijére készül Rády Boglárka, a Swietelsky-Békéscsabai Röplabda SE fiatal játékosa, aki az edzések leállása után hazautazott Jászberényben élő családjához.

Bruce Willisen nem segít az energiaital, unatkozik az új filmjének előzetesében is

Player
-
  Ma 12:00 Film

Úgy látszik, nem hat a Hell Bruce-nál, mert a Survive the Night előzetesében sem tesz mást, amit mindig. Keménykedik, közben láthatóan legszívesebben máshol lenne. Elvileg május végén jön ez a film, de nem tűnik túl erősnek.

Fekete István kilátó Hárskút

Az 500 méter magas Kis-bükk hegyen álló Fekete István kilátó 15 méteres felső pihenőszintjéről csodálatos panoráma nyílik a Bakony-hegység nagy részére.

Újabb nagy döntéseket készít elő Orbán Viktor, erről tett közzé videót

A miniszterelnök a közösségi oldalán osztotta meg a felvételt, amelyen az látható, hogy a gazdasági élet szereplőivel egyeztet a teendőkről.

Büntetőféket nyomott a kamion előtt, azonnal megbánta a tettét

Alapjárat
-
  Ma 11:52 Autó-motor

90-nel ment a kamionos, amikor az előtte haladó autós nyomott egy satut.

Bezártak a hulladékudvarok: ne hagyd a szemetet a hulladékudvar előtt!

Határozatlan időre felfüggesztette a lakossági szelektív hulladékgyűjtő udvarok működését az FKF. Azt kérik: a hulladékudvarok zárvatartása alatt hulladékot az udvar elé, a közterületre ne helyezzen el senki, mert az illegális hulladéklerakásnak minősül!

A belföldi turizmus talán ősz előtt elindulhat

Szeptember előtt nem indulhat újra a turizmus Budapesten, országosan talán előbb elindulhat a belföldi turizmus a járványhelyzet függvényében – mondta Flesch Tamás, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének (MSZÉSZ) elnöke a Kossuth Rádióban hétfőn reggel.

Végre egy jó hír: először csökkent az új fertőzöttek és a napi áldozatok száma

Két hét óta először csökkent az új fertőzöttek száma az előző naphoz képest. Sőt nemcsak a fertőzöttségben esett valamelyest a szám az előző naphoz képest, hanem vasárnap kevesebben is haltak meg a koronavírus miatt, mint szombaton. Március 16-a óta exponenciálisan nőttek a fertőzöttség és a halálozási számok világszerte. Az…

A székesfehérvári a közepesen elöregedett járások közé tartozik a koronavírus szempontjából

fmc
-
  Ma 11:25 Életmód

A koronavírus járvány kapcsán szinte minden forrás az idősebb generációkat jelöli meg veszélyeztetett célcsoportként. A KSH adatai alapján megvizsgáltuk, a székesfehérvári járásban mennyi idős ember van kitéve a veszélynek.

Maszkokat, kesztyűket és fertőtlenítőt adományoztak a kórháznak az Előrések

Behír
-
  Ma 11:21 Sport

A hétvégén zárta le a Réthy Pál kórház támogatására meghirdetett akcióját az Előre. A gyűjtés eredményeként maszkokat, kesztyűket és fertőtlenítőt adományoztak az intézménynek.

Van gyerek is a hazai fertőzöttek között – ezek hangzottak el az operatív törzs mai tájékoztatóján – ÉLŐ

Ismét tájékoztatott az operatív törzs, ez hangzott el a mai napon. Minden korosztályra kiterjednek a hazai fertőzések, gyerekek is elkapták a koronavírust, mondta Müller Cecília az operatív törzs sajtótájékoztatóján. Az országos tisztifőorvos elmondta, hogy a világban terjedő sok teszt igazolatlan, és csak korlátozottan alkalmasak a vírus…