Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 237 hír

Már várják a jelentkezéseket az Ars Sacra Fesztiválra

Magyar Nemzet
-
 Tegnap 20:30Kultúra

A rendezvénysorozatot az idén a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszussal egy időben tartják meg.

A brit vírusmutáció eluralkodik Németországban - Több kórházban is járványkitörést okozott

Németországban is meghatározóvá válik az új típusú koronavírus (SARS-CoV-2) Nagy-Britanniában azonosított, a korábbiaknál fertőzőképesebb változata (B.1.1.7) a szövetségi kormány kancelláriaminisztere szerint.

Újabb szigorítások Németországban

HírTV
-
 Tegnap 19:07Külföld

Németországban is egyre gyorsabban terjed az új típusú koronavírus.

Több mint harminc állás betöltésére várják a jelentkezőket a sepsiszentgyörgyi kórházban

Székelyhon
-
 Tegnap 17:21Határtalan

Harmincegy új állás meghirdetését hagyta jóvá Kovászna Megye Tanácsa a fenntartásába tartozó Dr. Fogolyán Kristóf Megyei Sürgősségi Kórház számára. Az egészségügyi intézménybe többek között szakorvosok, rezidensek és szakképzetlen munkások jelentkezését várják.

Az MSZP azt szeretné tudni, mikor oltják be a hajléktalanokat

Az MSZP részletes oltási terv közzétételére szólítja fel a kormányt, hogy többek között az is kiderüljön, mikor kaphatnak vakcinát a hajléktalanok - mondta Komjáthi Imre, az MSZP elnökhelyettese, hétfői online sajtótájékoztatóján.

A GTA rajongók a Super Bowlra várják a hatodik epizód bejelentését

Azt hiszem sokan gondoljuk már úgy, hogy egy hivatalos GTA VI bejelentés pezsgőbontást kívánna. Évek óta táncolunk a titokzatos cím körül, s eddig csak GTA V “újra megjelenéseket” kaptunk. A Grand Theft Auto-sorozat legutóbbi része ugyanis már PS3-on is játszható volt, s újonnan PS5-re is megvásárolható már. Tény, ez idő alatt piacra…

Németországban is terjed a koronavírus-mutáció, gócponttá alakult egy berlini klinika

Egy berlini kórházban többen is elkapták a koronavírus Nagy-Britanniában azonosított mutációját, ami miatt az intézményben járványgócpont alakult ki, és átmenetileg szüneteltetik a betegfelvételt is.

Egy igazi csapat várja a rend leendő őreit

Sonline
-
 Tegnap 14:00Belföld

Megyénkben a rendvédelmi területen biztosított a szakmai utánpótlást.

Hőszigetelt kunyhókban alhatnak a hajléktalanok Németországban

Indirekt
-
 Tegnap 13:30Színes

Ideiglenes menedékekkel mentik meg a fagyhaláltól a németországi Ulm városában utcán élő hajléktalan embereket. Az alvófülkéket parkokban helyezik el. A város szóvivője elmondta, a fából és acélból készült alvóhelyeket parkokban és más területeken találhatják meg. Az ágyakat hőszigeteléssel látták el, és akár két ember is aludhat bennük −…

Romlott januárban az üzleti hangulat Németországban

A koronavírus-járvány miatt kialakult súlyos helyzet következtében januárban a vártnál is erősebb mértékben romlott az üzleti hangulat Németországban a müncheni egyetem ifo gazdaságkutató intézetének felmérése szerint.

Németországban is meghatározóvá válik a Nagy-Britanniában azonosított vírusváltozat

Helge Braun az ARD országos köztelevízió vasárnap késő esti politikai vitaműsorában kiemelte, hogy az új mutáció egyre inkább terjed az országban. Több kórházban is ez a változat okozott járványkitörést - mutatott rá, felidézve, hogy a hét végén teljes egészében karantén alá kellett helyezni egy berlini klinikát, mert egyszerre 14 fertőződést regis

Romlott az üzleti hangulat Németországban

A koronavírus-járvány miatt kialakult súlyos helyzet következtében januárban a vártnál is erősebb mértékben romlott az üzleti hangulat Németországban a müncheni egyetem ifo gazdaságkutató intézetének felmérése szerint.

Meghatározóvá válhat Németországban a koronavírus brit mutánsa

HírTV
-
 Tegnap 12:21Külföld

Több kórházban is ez a változat okozott járványkitörést.

Koronavírus - Új kezelést vezetnek be Németországban a súlyos lefolyású Covid-19-betegség megelőzésére

Jens Spahn elmondta, hogy a szövetségi költségvetés forrásaiból 400 millió eurót költöttek egy úgynevezett monoklonális antitest készítmény bevezetésére....