Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Az OnRobot puha gripperével egyszerűbbé válhat az élelmiszeripari alkalmazások automatizálása

Prim Online
-
  Ma 12:09 Infotech

Az új, élelmiszeripari szabványoknak megfelelő OnRobot puha gripper szabálytalan formák és érzékeny élelmiszerek széles választékát képes mozgatni az élelmiszeripari, kozmetikai és gyógyszeripari gyártás, valamint további gyártási és csomagoló folyamatok során.

77 éves asszonyt erőszakolt meg egy ukrán férfi

Az ukrajnai Csernyivci megyében a rendőrök letartóztattak egy 42 éves férfit, akit a 77 éves falubelije ellen elkövetett testi sértés és nemi erőszak elkövetésével gyanúsítanak - írja az Unn Hírportál a Csernyivci Megyei Rendőrkapitányság...

Erdély: Medve támadt két emberre, akik szükségállapot alatt túráztak

Gondola
-
  Ma 12:07 KülföldMedve

Medve támadott két szászrégeni túrázóra a Kelemen-havasokban szerdán. Az egyik súlyos sérüléseket szenvedett, őt a rohammentő-szolgálat helikoptere szállította kórházba, a másikuk sokkos állapotba került, és a hegyimentők kísérték le a hegyről

Találtak egy 800 000 éves emberi fogat, sikerült genetikai mintát venni belőle

HVG
-
  Ma 12:03 Infotech

A valaha vizsgált legrégebbi emberi genetikai anyagot vonták ki kutatók egy ősi fogzománcból, ami segíthet tisztázni a spanyol barlangokban talált fosszíliák alapján megismert Homo antecessor nevű kihalt faj emberi evolúcióban elfoglalt helyét.

Sophia Loren és Vangelis egy szívhez szóló Barilla-reklámhoz csatlakoztak

Roadster
-
  Ma 12:00 Recept

Sophia Loren pusztán jóérzésből adta hangját a Barilla tészta legújabb reklámjához, ami nem is igazán reklám, inkább egy nagyon olasz mini videó.

Hogyan őrizzük meg a lelki és mentális egyensúlyt a koronavírus idején?

A koronavírus terjedése nemcsak a testi, hanem a lelki és mentális egészségünket is veszélyezteti. A biztonságérzetünk megingása, az aggasztó hírek miatt könnyen pánikba eshetünk.

Baltával támadt egy ajkai férfi, akit most őrizetbe vettek

Index
-
  Ma 11:54 Baleset-bűnügy

A rendőrség többszörös emberölési kísérlettel gyanúsítja.

Egyre több a korlátozás az országban ‒ beindultak a polgármesterek

Egyre több önkormányzat él a lehetőséggel, és szab ki korlátozásokat a húsvéti időszakra. Szinte mindenhol megerősítették a rendőri és közterület-felügyeleti ellenőrzéseket.  Szabad kezet kaptak a polgármesterek, hogy a hosszú hétvégére szigorítsanak a kijárási korlátozáson. Ezt a lehetőséget több önkormányzat is kihasználta, főleg azokon a…

Robottal edz a világ egyik legjobb asztaliteniszezője a koronavírus miatt

Edzőpartnerek és tréningre alkalmas csarnokok hiányában egy robottal készül India legjobb asztaliteniszezője, Gnanasekaran Sathiyan.

Elhunyt a jéghoki egyik legendája

Bama
-
  Ma 11:46 SportJégkorongNHL

A Chicago Blackhawks egykori játékosa, Pat Stapleton 79 éves volt.

Elhunyt a jéghoki egyik legendája

Beol
-
  Ma 11:46 Sport

A Chicago Blackhawks egykori játékosa, Pat Stapleton 79 éves volt.

MicroMan címmel újabb játék dolgozza fel egy miniatürizált ember kalandját

Game Channel
-
  Ma 11:45 Gaming

Úgy tűnik, hogy már most nagy hatást gyakorol az iparágra az Obsidian Entertainment által megalkotott Grounded, elég csak megismerkedni a Glob Games által beharangozott MicroMan című alkotásra, melyben szintén egy miniatürizált ember történetét ismerhetjük meg. A PC mellett PS5-re, Xbox Series X-re és Nintendo Switch-re beh...

Meghalt az NHL történetének egyik legjobb védője

24
-
  Ma 11:41 Sport

A Chicago Blackhawks és a kanadai válogatott legendája 79 éves volt.