Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 347 hír

Ázsiai ízekre vágysz? Akkor most csapj le ezekre!

Metropol
-
 Ma 15:40Bulvár

A Metropol segít, hogy gasztronómiai útra indulhass a konyhán keresztül.

A számok tényleg önmagukért beszélnek!

A KITE Zrt. szójafajta-portfóliójának jól ismert és egyben elismert tagjai 2020-ban is szerepeltek a NÉBIH kisparcellás fajtaösszehasonlító kísérleteiben. Az eredményeket látva, erre szokták mondani, hogy a számok önmagukért beszélnek. A vizsgálati eredményeken túl a 2021. év új fajtáját, az ES Professor-t is szeretnénk bemutatni.

Régi pályák új köntösben – További 8 map remake érkezhet a Black Ops Cold Warba

Valljuk be őszintén, az utóbbi évek Call of Duty játékainak, beleértve a 2019-es Modern Warfare-t és a Call of Duty: Mobile-t, legnagyobb vonzereje, hogy a fejlesztők visszahozzák a régi játékok kedvenc elemeit. Az Activision ugyanis rájött, hogy hatalmas lehetőség van a nosztalgia-faktorban, ami meghatározza a hamisítatlan Call of Duty élményt. A

Szijjártó: Ha a "károgókra" hallgattunk volna, a járvány simán ledöntötte volna a lábáról a magyar gazdaságot

A magyar kormány azt várja el a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) következő főtitkárától, hogy a nemzetközi szervezet segítse, és ne kioktassa a tagországait - közölte a külgazdasági és külügyminiszter a Facebook-oldalán pénteken.

Sydney van den Bosch: Volt olyan párkapcsolatom, ahol elvárás lett volna a műmell

Origo
-
 Ma 14:50Bulvár

Dühös, amiért olyan sok nő küzd testképzavarral.

Most akkor kötelező lesz mindenkinek a kínai vakcinával oltatni?

Orbán Viktor komoly nyomást helyezett az OGYÉI-re, de hogyan fogja megkavarni az oltási tervet, ha a kormány beszerzi a kínai vakcinát? 

Ha felismeri ezeket a régi dolgokat, akkor ön még olyan korban született, ami már soha nem jön vissza - sajnálja?

Blikk
-
 Ma 13:42Külföld

Vannak dolgok, amik soha nem jönnek vissza már. És némelyikre azt mondhatjuk, hogy szerencsére. Persze, van olyan, amire nosztalgiával emlékezünk. Már persze azok, akik elég idősek ahhoz, hogy még személyesen láthatták, esetleg használták is ezeket a tárgyakat.

Witsch Gerda: Egy csapat akkor működik igazán jól, ha minden tagja elégedett és motivált

A jelenlegi munkámban a szakmai kiteljesedés mellett egy inspiráló, nagyszerű csapattal dolgozhatok együtt – mondta az Üzletemnek Witsch Gerda a Samsung Magyarország marketing igazgatója.

Mapei képzési központ – nem csak építőmestereknek

Magyarországi képzési központot hoz létre a Mapei, amely a magyar piac elvárásaihoz igazodó termékfejlesztéssel is erősíti piaci pozícióját – fejtette ki Markovich Béla a Mapei Kft. ügyvezetője.

A baloldal aljasságának tényleg nincs határa

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetőjének Facebook-bejegyzése.

Sipos Tamás: „Olyan, mintha a múltam egy részét kitörölték volna”

Az Irigy Hónaljmirigy énekesének nagy szívfájdalma, hogy a legendás Wichmann-kocsmának helyet adó épületet elbontják és helyére szállodát építenek. Sipos Tamásnak számtalan szép emléke fűződik az egykori kultikus helyhez.

MNB: 10 százalékkal több készpénzt használunk, mint egy évvel ezelőtt

2020 végén 10,4%-kal volt nagyobb a hazai készpénzállomány, mint egy évvel korábban – mutatják a jegybank ma közzétett adatai. Az elektronikus fizetés bolti elfogadásának év eleji kötelezővé tétele fokozatosan javíthat a számokon.

NB I: A nyáron mindenképpen váltanom kellett volna

NSO
-
 Ma 12:10Foci

A félévnyi mellőzést követően immár csak a játékra figyelne a háromszoros válogatott támadó, Futács Márkó, aki örül, hogy ismét labdába rúghat.

Brit kutatók vizsgálták, miként lehet jelentősen csökkenteni a kávé szénlábnyomát

Brit kutatók vizsgálták, miként lehet jelentősen, mintegy 77 százalékkal csökkenteni a kávé szénlábnyomát. Súlyarányosan nézve a kávé az egyik legkevésbé fenntartható módon előállítható élelmiszer, annyi szén-dioxidot termel, mint a sajt, szénlábnyoma pedig fele az egyik leginkább környezetszennyező élelemének, a marhahúsénak – írja a The…