Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Az 5 legjobb anyaságra felkészítő gyakorlatsor

Az anyaságra nem elegendő lelkileg felkészülni, fizikailag is megfelelő kondícióba kell kerülni. Ez az öt gyakorlat segíteni fog. A várandós nők számára több szempontból is előnyt jelent, ha naponta vagy hetente néhányszor tornáznak a pocaklakóval. Így elkerülhető a terhességgel jelentkező izomfájdalom, a szövődmények kialakulása és…

Már csaknem a felét beoltották a regisztrált 18-59 éveseknek

A regisztrált aktív korúaknak, vagyis a 18-59 éveseknek már csaknem a felét beoltották – közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ járványügyi osztályvezetője a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs nevében a csütörtöki online sajtótájékoztatón. Galgóczi Ágnes hozzátette, az időseknek már több mint 90…

Félreértés volt, hogy nem halálosabb a brit variáns

A kórházban kezeltek körében tényleg nem növeli a halálozást, de összességében 60 százalékkal gyakrabban vezet végzetes betegséghez.

Felmérést indult a lehetséges páneurópai egyéni nyugdíjtermékek kínálatáról

Mabisz
-
 Ma 16:37Gazdaság

Az EIOPA felmérést indított a lehetséges páneurópai egyéni nyugdíjtermékek kínálatáról.

Felkészült a nyári szezonra a Margitszigeti Színház

A színház vezetése felkészült arra, hogy minden esetben megfeleljen a biztonságos működés feltételeinek a közönség, a művészek és háttérdolgozók egészségénének védelme érdekében. A fellépő produkciókkal, művészekkel közösen a Margitszigeti Színház ezért úgy döntött, hogy az eredeti májusi nyitás dátumát áthelyezi június elejére, a…

Felfedező a gazdaságról: Búcsú a táviratoktól

Az április 16-i adás tartalmából.

Az amerikai járványügy egyelőre nem döntött a Jonhson&Johnson vakcináról

Az amerikai járványügyi és betegségmegelőzési központ (CDC) szakértői tanácsadó testülete elhalasztotta a döntéshozatalt a Johnson and Johnson cég koronavírus elleni vakcinájával kapcsolatban. A vakcina használatát nemrég felfüggesztették az Egyesült Államokban, miután több embernél néhány nappal az oltás után ritka,…

Már csaknem a felét beoltották a regisztrált 18-59 éveseknek Magyarországon

Továbbra is jól halad Magyarország az oltásokkal, egyre több fiatal veheti fel az oltását, de sokkal több új regisztrációra lesz szükség.

Nem mondható, hogy a kutya sem volt kíváncsi a rendezvényre...

Koncert.hu
-
 Ma 16:30Zene

Több száz magyar filmes és zenész folytatott párbeszédet az idei BLEND-en, amelyet a Nemzeti Filmintézet Fast Forward Programja és a Hangfoglaló Program hívott életre még 2020-ban. A két iparág szereplőit közös platformra gyűjtő esemény online formában zajlott a szervező intézmények social media felületein.

Operatív törzs: már csaknem a felét beoltották a regisztrált 18-59 éveseknek

A regisztrált aktív korúaknak, vagyis a 18-59 éveseknek már csaknem a felét beoltották – közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ járványügyi osztályvezetője a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs nevében a csütörtöki online sajtótájékoztatón.

Ígérik, felépül a Diákváros és a Fudan Egyetem is

Nem nyúlnak a Diákváros terveihez – mondta Fürjes Balázs államtitkár. 

Angela Merkel holnap felveszi az AstraZeneca védőoltását

Angela Merkel német kancellár holnap felveszi a koronavírus elleni védőoltást. 

Felújítják az egykori rendőrségi épületet Héderváron

Kisalföld
-
 Ma 16:26Megyei

Elkezdődött az önkormányzati tulajdonú, rendőrségi használatban lévő ingatlan felújítása. A munkálatokra szeptemberben nyert az önkormányzat közel 30 millió forintos támogatást a Magyar Falu Program keretében. 

Feltörték a Diablo 2 Resurrected alfáját

GameStar
-
 Ma 16:23Gaming

A crackerek nem bírnak magukkal, offline játszhatóvá tették a Diablo 2 remaster alfa változatát.

A leggyakoribb sminkbakik, amelyek a maszkod felett még látványosabbak!

A maszkviselés miatt a szempillaspirálod meg a szemfestékeid most főszerephez jutottak. A szemhangsúly szuper, de vigyázz, a maszk miatt sokkal feltűnőbb, ha nem vagy elég precíz!