Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Kigyulladt egy lakás Sátoraljaújhelyen

Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy körülbelül negyven négyzetméteres lakás Sátoraljaújhelyen, a Rákóczi utcában. A tűzhöz a sátoraljaújhelyi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik két vízsugárral eloltották a lángokat. Az épületből két gázpalackot kihoztak.

Megmagyarázhatatlan eredetű röntgensugarak érkeznek az egyik neutroncsillagból

Liner
-
 Ma 01:15Tudomány

Az asztronómusok furcsa jeleket fogtak az egyik neutroncsillag-halmaz felől, amelyek a régóta feltételezett, sötét anyagtól teljesen eltérő elemi részecske létezését bizonyíthatják.

Tűz ütött ki egy jászberényi üzemben

Tűz keletkezett egy üzemcsarnokban Jászberényben, a Necső telepen. Az esethez a jászberényi, a nagykátai, a hatvani, a hevesi, a gyöngyösi, a ceglédi, a szolnoki és a gödöllői hivatásos, valamint a jászárokszállási önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik megkezdték a lángok oltását. A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat és a katasztrófavédelmi

Suljicnak öt perc is elég volt; Bánhidi Bence: Mi vagyunk az esélyesek!

NSO
-
 Ma 00:11Foci

A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.

Képes volt megállni és leszorítani a teherautóval a kanyarodósávban az autóst, majd visszatolatott és ment útjára

A furcsa eset helyszíne a 760-as számú főút, Zalaegerszegről – Keszthely felé haladva, a hévízi lehajtónál. ” Azért küldtem el mindkét irányt,…

Árokba hajtott egy kamion az 52-es főúton Fülöpházánál

Árokba hajtott egy autóalkatrészeket és műanyag csöveket szállító kamion az 52-es főút 19-es kilométerénél, Fülöpháza térségében. A kerekegyházi önkormányzati tűzoltók egy embert kiemeltek a járműből és átadták őt a mentőknek. Az egység áramtalanította a kamiont.

7 híres ember, akit egyik percről a másikra cseréltek le

Joy
-
 Tegnap 23:22Bulvár

Az alábbi sztárok úgy mentek ki a reklám előtt az ajtón, hogy már egy másik karakter tért vissza a tévé képernyőre…

Gyorsított eljárásban ítélték el azt a férfit, aki egy késsel rabolt ki egy kisboltot Debrecenben

Bíróság elé állítás keretében hozott ítéletet a Debreceni Járásbíróság 2021. január 20-án annak a vádlottnak az ügyében, aki késsel a kezében kirabolt egy kisboltot Debrecenben. A bíróság távmeghallgatás útján hallgatta ki a vádlottat, aki a bűnösségét a váddal egyezően beismerte, így további bizonyítási eljárás lefolytatására nem volt…

Tűz keletkezett egy tassi műhelyben

Körülbelül harminc-negyven négyzetméteren csaptak fel a lángok egy műhely területén Tasson, a Széchenyi úton. Az esethez a dunaújvárosi hivatásos, a kunszentmiklósi önkormányzati, valamint a szalkszentmártoni és a kunszentmiklósi önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik három vízsugárral körülhatárolták a tüzet, így az továbbterjedni már nem…

A kedvezményes forgóeszközhitel volt tavaly a slágertermék

A Takarékbank Mfb Pontjain a legtöbb hitelt az észak-alföldi, a dél-alföldi és a közép-magyarországi régióban folyósították.

Biden a republikánus szavazóknak: Adjatok esélyt, hogy a ti elnökötök is legyek!

Szombat.org
-
 Tegnap 22:46Külföld

Joe Biden demokrata párti elnök lette az esküt, és ígéretet tett, hogy véget vet a „civilizálatlan háborúnak” (uncivil war) a mélyen megosztott országban. US President Joe Biden delivers inaugural address | FULL Joe Biden delivered his inaugural address shortly after being sworn in as the 46th president of the US. It was the new president’s first c

Tűz ütött ki egy lakóház kazánházában Váralján

Tűz keletkezett egy lakóház kazánházában szerda este Váralján, a Kossuth Lajos utcában.

Tűz ütött ki egy lakóház kazánházában Váralján

Tűz keletkezett egy lakóház kazánházában Váralján, a Kossuth Lajos utcában. A tűz a tetőbe is belekapott. Az esethez bonyhádi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik egy vízsugárral eloltották a lángokat. Az egység utómunkálatokat végez.

WandaVision Spoilerek: Egy új teória szerint nem akárkik szerepelnek a sorozatban látható reklámokban

IGN
-
 Tegnap 22:18Film

A WandaVision ahogy sejtettük, rengeteg utalást rejt magában, és egy teória szerint a reklámokat is érdemes újra szemügyre vennünk.

A volt újpesti góljával oda a Ferencváros veretlensége az OTP Bank Ligában

A sereghajtó Diósgyőri VTK új téli szerzeménye, a bosnyák-magyar Asmir Suljic góljával 1-0-ra nyert a Groupama Arénában. Ezzel megszakadt a bajnok több jó sorozata is.