Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Egy vizsgálat szerint Aján Tamás 10 millió dollárral nem tud elszámolni, és 40 doppingügyet tussolhatott el

A jelentés szerint a Nemzetközi Súlyemelő Szövetség nemrég lemondott elnöke autokratikus, tekintélyelvű szervezetet épített fel, a félelem kultúráját és totális kontrollt alakított ki a szervezetben.

Potápi: Nemcsak a gyásszal, a jövőbe tekintéssel is törődni kell

hirado.hu
-
  Ma 18:51 Belföld

Az elmúlt tíz év nemzetpolitikája azt eredményezte, hogy „ma talán erősebbek vagyunk”.

Súlyemelés: Aján Tamás 10.4 millió dollárral nem tud elszámolni

A Nemzetközi Súlyemelő-szövetséget 20 éven át irányító Aján Tamással kapcsolatban súlyos szabályszegéseket állapított meg a Richard McLaren vezette vizsgálat – Aján neve 229 alkalommal szerepel a dokumentációban.

A kormány nem szünteti meg idő előtt a veszélyhelyzetet

Nem szüntetjük meg idő előtt a legfeljebb 90 napig tartó veszélyhelyzetet – közölte Igor Matovič miniszterelnök a központi válságstáb ülése után, és hozzátette, ha kedvezően alakul a járványügyi helyzet, a veszélyhelyzetet nem hosszabbítják meg. Matovič rámutatott, hogy a veszélyhelyzet visszavonása nem változtatná meg jelentősen a jelenlegi…

Féléves lett Tóth Gabi kislánya, tündéri képpel ünnepeltek

A pici Hannaróza napról napra szebb, ahogy cseperedik.

Lázár János segített felszerelni az egyik új névtáblát

Szegeder
-
  Ma 18:45 Színes

Fotó: Rosta Tibor / MTI A térség országgyűlési képviselője pont a helyszínen járt, amikor a Magyar Közút munkatársai helyére rakták az egyik új Csongrád-Csanád megye táblát, és ő maga is besegített a munkálatokban. Lázár ezt követően elszavalta az 1920-ban íródott Hiszekegy ismertté vált első versszakát, melyet a Horthy-korszakban milliószor…

Nagy Réka félmeztelenül pózol az Instagramon

Life
-
  Ma 18:44 Életmód

Nagy Réka félmeztelenül pózol az Instagramon – Fotó

Fenyő-gyilkosság - A Legfőbb Ügyészség nem ért egyet a Kúriával

A Legfőbb Ügyészség (LÜ) tiszteletben tartja, de szakmailag nem ért egyet a Kúria Fenyő-gyilkosság ügyében hozott eljárásjogi döntésével.

Lesz, ahová nem jár majd vonat

RTL Klub
-
  Ma 18:40 Bulvár

Több vonalon ritkítja a járatokat a MÁV a járványhelyzetre hivatkozva. Szombattól lesznek helyek, ahová vonatok egyáltalán nem járnak. Az utasoknak buszra kell szállni, amivel többszörösére nőhet a menetidő. A Közlekedő Tömeg Egyesület azt mondja, cserbenhagyják a munkába járó embereket. A minisztérium szerint továbbra is támogatják a…

Solti Ádám: Nem űzök abból hobbit, hogy hazudok a feleségemnek

Femcafe
-
  Ma 18:40 Szex

A Barátok közt sztárja kendőzetlen őszinteséggel beszélt szerelmi életéről.

Tovább nyomnák felfelé az olaj árát

Szaúd-Arábia és Oroszország alkuja az olajkitermelés további radikális visszafogásáról kedvezően hatott az árra és nagyobb nyomás alá helyezte azokat az exportőr államokat, amelyek általában nem tartják a kitermelés csökkentését célzó alkukat.

Rendőrökre támadtak felfegyverzett fiatalok

Mint arról hivatalos rendőrségi forrás alapján beszámol a nnovosti.info, június

Forma-1: Magyarország minden szempontból felkészült a rendezésre

Blikk
-
  Ma 18:35 Forma1

Gyulay Zsolt szerint Magyarország minden szempontból felkészült arra, hogy július 19-én televízión keresztül mindenki számára élvezhető, egyúttal biztonságos, zárt kapus Forma-1-es futamot rendezzen.

Ellenzékiek nem szólalhattak fel az emlékülésen

A magyar nemzet nemcsak volt, hanem lesz is – mondta Áder János köztársasági elnök ma a Parlamentben, ahol emlékülést tartott az országgyűlés a trianoni békeszerződés aláírásának 100. évfordulóján. Kövér László a nemzeti önazonosság fontosságáról beszélt, más képviselő azonban nem kapott szót az emlékülésen. A DK el sem ment –…