Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 63 hír

Zelenszkij: rövidesen megérkezik Ukrajnába egymillió adag Covid-vakcina, februárban elkezdődik az oltás

Rövidesen Ukrajnába érkezik az első millió adag Covid-vakcina az egyik vezető nemzetközi gyógyszergyártó vállalattól, és már márciusban elkezdődik az oltás – jelentette be Volodimir Zelenszkij elnök.

Mátyás király csontjainak nyomába eredt Kásler Miklós

Szó szerint történelmi feltárásba fogott a Magyarságkutató Intézet (MKI), elkezdődött a Hunyadi-család származásának vizsgálata. Hunyadi Mátyás fiának, Corvin Jánosnak (és unokájának, Corvin Kristófnak) sírját tárták fel a horvátországi Lepoglavában található pálos kolostorban. Mégpedig így: Lepoglava - A Hunyadiak azonosítása from…

Kásler szerint Mátyás király csontjainak összerakása segíthet átvészelni a járványt

Az egészségügyért is felelős miniszter szerint most sokat segíthet a kultúra és a tudomány, így Hunyadi Mátyás kihantolása.

Mátyás király esetleges újratemetéséről beszélt Kásler Miklós

A miniszter horvátországi villámlátogatását értékelte házi videójában Egészségügyi és kulturális fejlesztésekről, horvátországi látogaásáról beszélt Gazsó L. Ferencnek adott videóinterjújában Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere – írja a hvg.hu.  A Facebookra feltöltött videóban Kásler horvátországi útja kapcsán kiemelte: csontmintát…

Kásler Miklós szerint összeállítják Mátyás csontvázát, újratemetik a királyt

A Hunyadi-család származásáról szóló vitát is le lehet majd zárni – mondta a miniszter.

Hunyadi Mátyás esetleges újratemetéséről beszélt Kásler Miklós

A miniszter horvátországi villámlátogatását értékelte házi videójában.

Kásler Miklós annak örülne, ha az emberek nem válogatnának az oltóanyagok között

„Nagyon remélem azt, hogy az a megközelítésbeli különbség oldódik Magyarországon, hogy én ezt a vakcinát szeretném, én azt a vakcinát szeretném” - mondta a miniszter.

Horvátországban volt, utána maszk nélkül nyilatkozott Kásler

Pedig, aki külföldön jár, annak vagy kell két negatív teszt, vagy tíz nap karantén.

Kásler Miklós: Annak örülne, ha az emberek nem válogatnának a vakcinák között

RTL Klub
-
 Tegnap 16:50Bulvár

Bőrfájdalom, láz és fáradékonyság - ezek az enyhe mellékhatásai lehetnek az orosz Szputnyik vakcinának - a gyógyszerészeti hatóság közlése szerint. Mint írták: a több mint egymillió beoltott orosz közül senki sem halt meg. Rusvai Miklós víruskutató szerint a koronavírus elleni többi oltóanyagnál is ezek a mellékhatások. Közben Kásler Miklós…

Kedden még Horvátországban járt, vasárnap már maszk nélkül adott interjút Kásler Miklós

Újra szóba került Mátyás király csontvázának ügye is. Arról viszont nem beszélt a miniszter, hogyan kerülte el a karantént.

Kásler Miklós: az egészségügyben megerősítették az országos hatásköröket

Behír
-
 Tegnap 15:35Belföld

Megerősítették az országos hatásköröket az egészségügyben - mondta Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere az országos intézményvezetőkkel tartott megbeszélésén.