Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 446 hír

A TikTok törlésére kérik a dolgozókat az Amazonnál

HVG
-
  Ma 21:11 Mobiltech

Az Amazon vezetősége szerint a TikTok nem biztonságos, ezért arra kérik az alkalmazottakat, hogy töröljék le az appot a telefonjukról.

Kicsi Zoé! Nyugodj békében! Segítsünk a családnak a temetés költségeiben!

Városi Kurír
-
  Ma 21:04 Belföld

Korábban itt a portálon is gyűjtöttünk pénzt Zoé gyógyulására. A kislányt sajnos legyőzte a gyilkos kór, örökre eltávozott. Mindössze 6 és fél évet élt Gyászolják a szülei, testvére, hozzátartozói, mindenki aki szerette, és tett azért, hogy a pici lány győztes legyen. Sajnos a sors nem így akarta. Pici Zoé, nyugodj békében, nem ezt érdemelted az

A Racing Point köszöni, de nem kéri Vettelt

Újabb ajtót csuktak rá a 2021-re állást kereső Sebastian Vettel orrára a Formula-1-ben: az idei szezont szokatlanul erős formában kezdő Racing Point csapatvezetője is közölte, nincs helyük a négyszeres bajnok számára.

Lebontották a kerítést a gárdonyi szabadstrandon

HVG
-
  Ma 20:05 Életmód

Tóth István polgármester semmilyen hivatalos értesítést sem kapott a bontásról.

A Vöröskereszt segít Ukrajnának az árvíz következményeinek leküzdésében

Az ukrán kormány kérésére az Ukrán Vöröskereszt Társaság a nemzetközi támogatások révén már 160 000 eurót gyűjtött a nyugat-ukrajnai árvíz károsultjainak.

Varga Judit kéri, vegyünk újabb lendületet!

A Székely Nemzeti Tanács (SZNT) aláírásgyűjtése folytatódhat – hívta fel a figyelmet az igazságügyi miniszter csütörtök este a Facebook-oldalán.

Eltűnt a kerítés a gárdonyi szabadstrand mellől

Pár hete zárták le a helyiek körében népszerű partszakaszt, komoly felháborodást kiváltva ezzel. Most megint lehet fürdeni, de még nem világos, mi lesz a partszakasz sorsa.

Eltűnt a kerítés a gárdonyi szabadpartról

A város egyik kedvelt fürdőhelyét a kánikulában zárták körbe fémkerítésekkel. Eltűnt a kerítés a gárdonyi szabadpartról – néhány nappal az után, hogy az RTL Híradó beszámolt a kordonozásról. A város egyik kedvelt fürdőhelyét két hete zárták körbe fémkerítésekkel, épp akkor, amikor beköszöntött a kánikula. A szabadstrandként használt területet az…

A törvény megfontolásra való visszaküldését kérik Áder Jánostól

VG
-
  Ma 18:44 Gazdaság

Két kamara elnöke közösen kéri Áder János, hogy küldje vissza megfontolásra a KATA szabályok módosítását is tartalmazó törvényt.

A Kaleta-ügy titkosításának feloldását kérik a külügyi bizottság elnökétől

Demeter Márta, az LMP parlamenti képviselője arra kérte az Országgyűlés külügyi bizottságának elnökét, hogy oldja fel a titkosítást Kaleta Gábor ügyében. Németh Zsolthoz írt levelét Facebook-oldalán közzé is tette.

Eltűnt a kerítés a gárdonyi szabadpartról

Eltűnt a kerítés a gárdonyi szabadpartról - néhány nappal az után, hogy az RTL Híradó beszámolt a kordonozásról. A város egyik kedvelt fürdőhelyét két hete zárták körbe fémkerítésekkel, épp akkor, amikor beköszöntött a kánikula. A szabadstrandként használt területet az oda járó helyiek és nyaralók szeretnék tovább használni, a polgármester…

Az EP jóváhagyta a szír menekülteket segítő 585 millió eurós támogatást

Az Európai Parlament brüsszeli plenáris ülésén jóváhagyta a szíriai válság miatt Törökországban, Jordániában és Libanonban rekedt menekültek és az őket befogadó közösségek támogatására szánt 585 millió eurós (mintegy 205 milliárd forint) finanszírozást – közölte az uniós parlament.

A home office-ozó fejlesztőkön is segít az xCloud

Gamekapocs
-
  Ma 18:00 Gaming

Habár a Project xCloud a játékosoknak szól elsősorban, a Microsoft egy új alkalmazással a home office-ban rekedt fejlesztők számára is hadrendbe állítja a felhőalapú szolgáltatást.

Az államot kérik, hogy ne épüljön meg a lakópark a siófoki obszervatórium mellett

A szakemberek szerint a beruházás veszélyeztetné a balatoni viharjelzések pontosságát.