Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 9 hír

Hévíz új arca

Piac és Profit
-
  Ma 13:15 Gazdaság 

Hévíz legújabb szállodája, a négycsillagos Bonvital Wellness & Gastro Hotel a Tófürdő közvetlen közelében várja a vendégeket. Az idén tízéves Accent Hotels lánc 17. hazai szállodája nem adja alább a prémium kategóriánál, a gasztronómia, a wellness és a gyógyászat területére fókuszáló szolgáltatásaival pedig ideális választás a kikapcsolódni…

Terv szerint halad a hévízi Széchenyi utca felújítása

Zaol
-
  Tegnap 09:57 Megyei 

A Hévíz fő közlekedési útjának számító Széchenyi utca felújítása kisebb forgalmi változásokkal és ideiglenes vízkorlátozással újabb szakaszához érkezett.

Hévíz – IV. Nemzetközi Hévízi Téli Festőverseny – 2017.11.26-28.

Balatontipp
-
  17.11.21 22:34 Utazás 

Negyedik alkalommal kerül megrendezésre Hévízen a Nemzetközi Téli Festőverseny. A résztvevő művészek a város több pontján alkotnak, ahol az érdeklődők figyelemmel kísérhetik a készülő műveket.

Hangoljunk Hévízen az év végére!

Koncertek minden adventi hétvégén változatos zenei stílusban, mesekuckó, Mikulás várás, süteményvásár, kürtőskalács, mézeskalács, forralt bor, sült gesztenye illat és a kihagyhatatlan karácsonyi kézműves vásár! Természetesen nem maradhat el a fergeteges városi szilveszter sem a Nagyparkolóban! Kis ízelítő az idei…

Hévízen van a legtöbb minősített magánszállás (zaol.hu)

hírbalaton
-
  17.11.19 22:14 Belföld 

Már elérhető a magánszállás-kiadók számára 2018-ra kiírt minőségfejlesztési pályázat Hévízen. Az erről szóló szerződést a közelmúltban írták alá a fürdővárosban. A rendezvényen, amelyen ünnepélyes keretek közt hat magánszálláshelynek adtak át koronás minősítést, elhangzott: az önkormányzat kezdeményezése igazi sikertörténet,…

Hévíz: támogatás csak koronás minősítésre

Turizmus Online
-
  17.11.19 21:20 Utazás 

Minőségjavítás, még több vendégéjszaka a cél.

Hévíz – Illényi Katica koncertje a Városi sportcsarnokban – 2017.11.25.

Balatontipp
-
  17.11.17 18:36 Utazás 

Illényi Katica november 25-én 19 órakor kezdődő koncertjén közreműködik Sárik Péter és zenekara, a koncert vendégművésze Illényi Csaba hegedűművész.

Hévíz – A jövőben csak a minősített a magán-szállásadókat támogatják

Balatontipp
-
  17.11.17 16:45 Utazás 

A hévízi önkormányzat harmadik alkalommal is elindította a városban működő magánszálláshelyek minőségi fejlesztésére két éve létrehozott pályázati rendszert. A legújabb kiírásba a már korábban is pályázóknál konkrét elvárásként is megjelent a minőség garantálása.

Hévízen van a legtöbb minősített magánszállás

Zaol
-
  17.11.17 08:30 Megyei 

Péntektől elérhető a magánszállás-kiadók számára 2018-ra kiírt minőségfejlesztési pályázat, az erről szóló szerződést csütörtökön írták alá a városházán.