Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Ezt a legtöbb dolgozó nem tudja: 2 nap extra szabadság jár ezért

Pénzcentrum
-
  Ma 11:25 Gazdaság

Hogy egészen pontosan mennyi szabadnap jár egy évben, azt ma már könnyedén ellenőrizheted: egy kattintás az egész. Ám kevesen tudják, hogy bizonyos esetekben extra napokat is igénybe lehet venni. Az embernek egészségük megőrzése...

Mikler Roland: Nem bízhatjuk el magunkat

Egyértelmű: bravúros kapusteljesítmény nélkül a Telekom Veszprém nem nyerhetett volna hattal Flensburgban a világ egyik legjobb csapata ellen.

Nem hiszik, hogy Orbán hajtotta el őket, nem adják fel a budaörsi tanárok

HVG
-
  Ma 11:21 Életmód

Újabb nyílt levelet írtak a budaörsi pedagógusok a miniszterelnöknek, ezúttal arról, hogy igenis vegye át az elsőt.

Senkit nem zavar, hogy pocsék a modorod, ha kifested a Sixtus-kápolnát

NLCafé
-
  Ma 11:16 Kultúra

A reneszánsz egyik legnagyobb mestere, a szobrászként, festőként és építészként egyaránt megkerülthetetlen Michelangelo Buonarroti, valamint jeles kortársai rajzaiból nyílt kiállítás a budapesti Szépművészeti Múzeumban, mi pedig megnéztük.

Fának csapódott a Felicia, nem élte túl a sofőrje

Halálos közúti baleset történt csütörtökön este 22 óra környékén Lekér és Zselíz között (Lévai járás) a 76-os számú úton. A Škoda Feliciát vezető 74 éves férfi az egyenes szakaszon lehajtott az útról, és egy fának csapódott. Renáta Čuháková rendőrségi szóvivő tájékoztatása szerint a sofőr a baleset következtében súlyosan megsérült, a…

Nem bíznak a fogyasztók az online szolgáltatóikban

IT café
-
  Ma 11:10 Infotech

A KPMG legfrissebb kutatása szerint a fogyasztók már jobban tartanak saját online szolgáltatóiktól, mint a hackertámadásoktól.

A beszállítók jóindulata miatt nem omlott még össze?

Nem fog összeomlani a kórházi ellátás, de az reális veszély, hogy bizonyos osztályok működési zavarokkal küzdjenek.

Megütötték a 4 millió fontos főnyereményt, de a lottócég nem hajlandó fizetni nekik

Index
-
  Ma 11:04 Külföld

A két brit férfi nem tud normális magyarázatot adni arra, kinek a bankkártyájával vették a szelvényt. A lottócég szerint lopott kártya volt.

Lehet, hogy nem akkora buli a külföldi használt autó

Első hallásra jó üzletnek tűnhet Nyugat-Európából származó autót vásárolni. Ha azonban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) ellenőrzési tapasztalatait górcső alá vesszük azonnal látható, hogy a külföldről származó autók sok esetben többe is kerülnek, mint a magyar tulajdonostól vásárolt kicsit drágább négykerekűek.

Vége a fűtési szezonnak, de a veszély nem múlt el

Április 15-ével hivatalosan is lezárult az év eleji fűtési szezon, ez azonban nem jelenti azt, hogy elmúlt volna a szén-monoxid-mérgezések veszélye. Sokan tévesen a fűtési szezonnal hozzák kapcsolatba a veszélyes gáz kialakulását, holott létrejöttének kockázata egész évben fenyeget. A fűtési időszakban valóban megemelkedik a mérgezéses…

Felvételi kisokos: nem mindenki kap levelet a hiánypótlási felszólításról

Eduline
-
  Ma 11:00 Karrier

Amennyiben a felvételi során megállapítják, hogy a jelentkezéseteket hiányosan nyújtottátok be, felszólítást kaptok a hiányok pótlására. De milyen esetekben? Fontos kérdésre válaszolunk.

Lehúzza a pattanást, csökkenti a ráncokat: a rozmaring nem csak a konyhában hasznos

Retikül
-
  Ma 11:00 Divat

Élénkítő, serkentő, és gyulladáscsökkentő hatása révén, a friss, karakteres illatú rozmaring a konyhán kívül a természetes szépségápolásban is felkapott alapanyagnak számít.

Nem divat a kétkezi munka: márpedig utánpótlás kell, különben baj lesz

Portfolio
-
  Ma 11:00 Gazdaság

Az építőiparban dolgozó szakemberhiány folyamatos érdeklődésben tartja nemcsak az iparágban tevékenykedő cégeket, és az ő munkavállalóit, de végső soron mindenkit, aki csak egyszer is próbált valamilyen mesterembert találni a lakásának...

A történelem első terrorbombázását követték el a németek Guernicában

Múlt-kor
-
  Ma 10:59 Kultúra

Guernica nevét szinte mindenki hallotta már, hiszen Pablo Picasso híres képe a háború okozta szenvedések jelképévé vált. Azt azonban kevesebben tudják, hogy a festményt az a német légitámadás ihlette, amely 82 éve, 1937. április 26-án földig rombolta a baszkföldi városkát. A német parlament 1997-ben, a bombázás hatvanadik évfordulóján…

Menő tervekkel nyitotta meg a szezont a Papuk Nemzeti Park

Travelo
-
  Ma 10:57 Utazás

Kalandparkkal és panorámabusszal tervezik felturbózni a park kempingjét.