Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 234 hír

Megérkeztek a Szent László kórházba az Olaszországból hazatérő magyar diákok és kísérőik

Blikk
-
  Tegnap 21:26 BulvárOlaszország

Megérkezett a budapesti Szent László Kórházba az a magyar diákokból és kísérőikből álló csoport, amely Észak-Olaszországból tért haza - közölte az M1 aktuális csatorna vasárnap este.

A Szent László Kórházban van az Olaszországból hazatért 11 diák, tanáruk és a buszvezetők

Megérkezett a budapesti Szent László Kórházba az a magyar diákokból és kísérőikből álló csoport, amely Észak-Olaszországból tért haza – közölte az M1 aktuális csatorna vasárnap este. a tizenegy magyar középiskolás diákot, valamint kísérőjüket és az autóbusz két vezetőjét két hétre elkülönítik. Lombardia tartományban rövid időn belül…

Nagyon kényes dokumentum került elő Kövér Lászlóról!

A 444-es Uj Péter egy nagykörúti kereskedésen talált egy interjúkötetet, amit 1989-ben adtak ki a magyarországi alternatív mozgalmakról. Az akkor még – saját bevallása szerint is – szocialista Kövért is meginterjúvolták. Az ifjú politikus az interjúban büszkén azt vallotta, hogy jelenleg (1989-ben) a Soros-alapítvány ösztöndíjából tartja fent magát

Five Finger Death Punch 2020 Budapest – koncertfotók 2020.02.20. Papp László Budapest Sportaréna

Koncertmagazin
-
  Tegnap 20:17 Zene

Five Finger Death Punch 2020 Budapest – koncertfotók 2020.02.20. Papp László Budapest Sportaréna Credit: Hetessy-Németh Tünde Szervező: Live Nation További fotókért kattints ide!  

10 évre titkosította két DK-s polgármester, Niedermüller Péter és László Imre a Czeglédy ügyvédi irodájával kötött szerz…

Origo
-
  Tegnap 18:03 Belföld

Megtagadták a szerződések kiadását, szerintük Czeglédy Csaba tevékenysége "jövőbeni döntéseket szolgál". Havonta

Kéri László: Orbánék most aggódhatnak az eltüntetett uniós milliárdok miatt

Zsúrpubi
-
  Tegnap 18:00 Vélemény

Ezért kellett elővenni ezt a képtelen és össze nem tartozó ügyhalmazt a kártérítésektől a romákig, a bíróságokkal és az ügyvédekkel, valamint a jogvédő szervekkel szembeni támadásokat a sokszor bevált sorosozással, tetézve mindezt a migránsveszély aránytalan felturbósításával.

A Szent László Kórházban két hétre karanténba zárnak 11, Olaszországból hazatérő középiskolást és a kísérőiket

444
-
  Tegnap 16:41 Egészség

A szálláshelyük csak 13 km-re volt a lezárt területtől, a tanulók sokat ingáztak tömegközlekedéssel Milánó északkeleti térségében.

Horváth László: A gyöngyöspataiak 98 százaléka nemet mondott a politikai akcióra

Facebook-videójában kifogásolta Soros Györgyék módszereit a fideszes politikus, szerinte az ellentétek szítása a céljuk.

Horváth László: A gyönygyöspataiak 98 százaléka nemet mondott a politikai akcióra

A „szabad Gyöngyöspatáért” meghirdetetett demonstrációra Gyöngyöspatáról nem egész egy busznyi ember érkezett – mondta a miniszterelnöki megbízott.

Horváth László: A gyöngyöspataiak 98 százaléka nemet mondott a politikai akcióra

A demonstrációra Gyöngyöspatáról nem egész egy busznyi ember érkezett.

Horváth László: Gyöngyöspatáról nem egész egy busznyi ember érkezett

ATV
-
  Tegnap 16:16 Belföld

A politikai tüntetés szervezői saját magukat leplezték le, hiszen a "szabad Gyönygyöspatáért" meghirdetetett demonstrációra Gyöngyöspatáról nem egész egy busznyi ember érkezett. Ez azt jelenti, hogy a gyöngyöspataiak 98 százaléka nemet mondott erre a politikai akcióra - jelentette ki Horváth László miniszterelnöki megbízott, a térség fideszes…

Horváth László: A gyönygyöspataiak 98 százaléka nemet mondott a politikai akcióra

A politikai tüntetés szervezői saját magukat leplezték le, hiszen a „szabad Gyönygyöspatáért” meghirdetetett demonstrációra Gyöngyöspatáról nem egész egy busznyi ember érkezett – jelentette ki a miniszterelnöki megbízott

Horváth László: A gyönygyöspataiak 98 százaléka nemet mondott a politikai akcióra

Továbbra is pénzbeli kártérítést követelnek a gyöngyöspatai romák - hangsúlyozta Setét Jenő roma polgárjogi aktivista a vasárnapi budapesti demonstráción.

Kövér László: A Soros-alapítvány ösztöndíjából élek

Uj Péter, a 444.hu főszerkesztője lelt rá egy régi interjúkötetre, Bossányi Katalin Szólampróba című könyvére, és benne a fenti Kövér-i kijelentésre 1989-ből.

Gyöngyöspatai iskolaügy – Horváth László: a gyönygyöspataiak 98 százaléka nemet mondott a politikai akcióra

A politikai tüntetés szervezői saját magukat leplezték le, hiszen a “szabad Gyönygyöspatáért” meghirdetetett demonstrációra Gyöngyöspatáról nem egész egy busznyi ember ...