Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Újabb autóipari beruházást jelentett be Szijjártó Péter

Napi.hu
-
 Ma 17:09Belföld

A világ 4. legnagyobb autóipari konglomerátuma, a Stellantis-csoport Magyarországra, Szentgotthárdra hozza az 1,6 literes benzinmotorok új generációjának gyártását - jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken, Budapesten.

Kezdődik az útfelújítás a Péterhegyi úton

Indulhat hamarosan a Péterhegyi út Neszmélyi út és Egér út közötti szakaszán a rekonstrukció, miután lezárult a közbeszerzési eljárás, és aláírhatják a nyertes kivitelezőkkel a szerződéseket.A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) igazgatósága két útépítési közbeszerzési eljárás eredményére vonatkozó előterjesztést is elfogadott, így a…

Szarvas Péter ma aláírta Békéscsaba idei, járványügyi költségvetését

Behír
-
 Ma 16:34Belföld

Szarvas Péter, Békéscsaba polgármestere, a közgyűlés jogkörében eljárva, ma aláírta dr. Bacsa Vendel jegyzővel Békéscsaba 2021. évi költségvetési rendeletét.

Hoppál Péter szerint egyelőre nem tudni pontosan, mennyi az annyi (videó)

Pénteken a nemzeti oldal politikusa a városházán tárgyalt a polgármesterrel.

Kissrácokkal foglalkozott Kabát Péter – már most nagy dumások

iFaktor
-
 Ma 16:30Bulvár

A legendás újpesti csatár jelenleg az Újpest FC sportkoordinátoraként dolgozik. Gyakran ő mutatja be a lila-fehérek legújabb igazolásait is, illetve több eseményen képviseli a klubot. Most az újpesti utánpótlást látogatta meg egy edzés erejéig.

Kompenzáció: Lehetséges, hogy Hoppál Péter Pécsnek kedves szavai nem sok jót üzennek Budapestnek

Péterffy Attilával, Pécs polgármesterével tárgyalt pénteken a pécsi városházán Hoppál Péter. A fideszes országgyűlési képviselőt az érdekelte, mennyi volt és mennyi lehet a gazdasági válság és a kormányzati intézkedések miatti bevételkiesése Pécsnek. Szerinte is joggal kér Pécs kompenzációt, de úgy véli, a mértékéről  még korai beszélni.…

Hoppál Péter tárgyalt Péterffy Attilával, segítséget ígért, de egyelőre nem világos a matek

Néhány napja Péterffy Attila, Pécs balliberális polgármestere Hoppál Péter segítségét is kérte a kormányzati támogatások elnyeréséhez, a járvány miatt kiesett bevételek pótlására. Pénteken a nemzeti oldal politikusa a városházán tárgyalt a polgármesterrel, majd ez követően úgy fogalmazott, segíteni szeretne, de az elhangzott számok…

Az ATV-ben is kiakadtak Jakab Péter parizerkampányán

Mandiner
-
 Ma 15:10Belföld

A műsorvezető sem hagyta szó nélkül.

Tíz WTCR futam távját pörgették bele az első teszten az új TCR Audiba

Eurosport
-
 Ma 14:59Sport

Fred Vervisch vezette az autót Spanyolországban

Szijjártó Péter: Magyarország érdeke a Nyugat-Balkán megerősítése és integrációja

Magyarország érdeke, hogy a Nyugat-Balkánon béke és stabilitás legyen - ezt mondta külgazdasági és külügyminiszter.

Evezés: Pétervári-Molnár győzni akar a kvalifikációs versenyen

NSO
-
 Ma 14:42Sport

Pétervári-Molnár Bendegúz jó formában érzi magát, és április elején győzni szeretne az evezősök európai kvalifikációs versenyén, amelyen férfi egypárban hárman biztosíthatják részvételüket az idénre halasztott tokiói olimpián – írja az MTI.

Bukhatjátok a felvételit, ha ezekre a vizsgákra nem mentek el

Eduline
-
 Ma 14:36Karrier

Egyes szakokon a felsőoktatási intézmények szervezhetnek egészségügyi vizsgálatot, pályaalkalmassági vizsgálatot, nem magyar állampolgárok számára magyar nyelvi alkalmassági vizsgát – összefoglaló néven alkalmassági vizsgát. Ha ezeket kihagyjátok, nem kerülhettek be az adott képzésre.

Olasz sztárcsapathoz igazolhat Gulácsi Péter

A milánói csapat évi tízmillió eurós fizetést kínálna a 36-szoros válogatott játékosnak.