Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Portugál miniszterelnök: nem nyitható újra a jogállamisági mechanizmusról szóló megállapodás

Antonio Costa portugál miniszterelnök az Európai Unió januártól kezdődő soros portugál elnökségi programját bemutató szerdai sajtótájékoztatón beszélt erről az uniós parlamentben.

Ferencváros – Barcelona

Mandiner
-
 Ma 16:18Belföld

Este 9 órától.

Végtelenül ciki lesz a Szájer-ügy után Orbán mellé állni Brüsszelben

„Kártyavárként omlik össze az az egyharmadnyi néppárti támogatás, amit Orbán köré tudtak kovácsolni eddig. A Deutsch-botrány után a kereszténydemokrata eszménykép naturális megsemmisülése ugyanis még a maradék tekintélyétől is megfosztja Orbánt és a Fideszt. Végtelenül ciki lesz Orbán mellé állni a jövőben ezekben a vitákban. Azaz…

Újra lehet Tyson - Holyfield bokszmérkőzés

Újabb veterán nehézsúlyú ex-bokszvilágbajnok lépett színre Evander Holyfield személyében: az 58 esztendős amerikai kihívta az idén önmagát szintén reaktiváló honfitársát, az 54 éves Mike Tysont, hogy harmadszor is verekedjenek meg a ringben. 

Az Európa-liga-indulás miatt is fontos, hogyan szerepel ma este a Ferencváros

Ronald Koeman megindokolta, miért nem jött el Lionel Messi Budapestre. Azt mondta: az idényben mindössze két olyan mérkőzés volt, amelyen már továbbjutóként játszhattak-játszanak: a kijevi és a budapesti.

Antonio Costa: nem nyitható újra a jogállamisági mechanizmusról szóló megállapodás

Nem nyitható újra a német soros EU-elnökség és az Európai Parlament között létrejött megállapodás a jogállamisági mechanizmus szükségességéről az uniós keretköltségvetéssel és a helyreállítási alappal összefüggésben - jelentette ki Antonio Costa portugál miniszterelnök az Európai Unió januártól kezdődő soros portugál…

TGM: Orbán Viktornak mennie kell!

„Magyarországon elérkezett a változás ideje” – nyilatkozta Tamás Gáspár Miklós az ATV Egyenes beszéd című műsorában. A filozófus szerint ma már olyan állapotban van a politikai rendszer, hogy a tapasztalatlan, és csekély tehetségű ellenzék hatalomra kerülése is közérdek. Demeter Szilárd Origón megjelent írására reagálva Tamás Gáspár…

Közelebb kerül Orbánhoz az uniós pénzek felügyelete

2021. január elsejétől a Miniszterelnökséget vezető miniszter lesz a kormány európai uniós források felhasználásáért felelős tagja.

Életveszély Ferencvárosban

Metropol
-
 Ma 15:30Bulvár

Egy rossz mozdulattal fél Ferencváros áramellátása elszállhat egy megrongált elosztó doboz miatt.

A professzor úr „kiosztotta” az orvost - Merkely Béla harcolt a focipályán 11-szer újraélesztett Ádámért

BorsOnline
-
 Ma 15:30Sport

Újra százszázalékos állapotban focizik az a 19 éves dabasi focista, akit három éve 11-szer kellett újraéleszteni, miután összeesett egy meccsen. A visszatérésben fontos szerepe volt Merkely Béla professzornak.

A választási részvételen múlik, kivel kormányoz tovább Orban Romániában

Románia vasárnap választ: kijöttek az utolsó közvélemény-kutatások, és még mindig a Johannis elnök által támogatott, kormányzó nemzeti liberális PNL-t mérték az első helyre. Az, hogy Ludovic Orban kivel folytatja, az Azonnalinak nyilatkozó bukaresti politológus szerint azon múlik, hányan mennek el szavazni.

Kevin anyukája újraalkotta a Reszkessetek betörők! emblematikus jelenetét

Catherine O'Hara a 30 évvel ezelőtti alakítását elevenítette fel.

Különleges csillagászati esemény jön, 60 év múlva láthatunk újra ilyet

Decemberben a Jupiter és a Szaturnusz olyan mértékben fogja megközelíteni egymást, hogy ha valaki egy kicsit rövidlátó, szabad szemmel egy nagy fényes csillagnak fogja látni az égitesteket. Ilyen együttállás nem volt a 18. század óta, és hasonló csillagászati jelenség legközelebb csak 2080-ban lesz.