Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Majdnem baleset: centiken múlt a tragédia az M1-esen, őrült sofőrök mentek majdnem neki a munkásoknak

Noizz
-
 Ma 16:42Bulvár

Két autópályán is összetörték az energianyelő berendezéseket a figyelmetlen autósok - közölte ma a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Az általuk közzétett videóban látható, hogy többször is csak egy hajszálon múlt egy ennél sokkal nagyobb tragédia.

Rejtély, mi történt : holtan találták a népszerű influencert

Texasban találták meg Alexis Sharkey modell maradványait, ám egyelőre a hatóságok többet nem árultak el a fiatal nő halálának körülményeiről.

Kis híján tömegbaleset történt az M7-esen

A kamionosok lélekjelenlétén múlt, hogy nem történt nagyobb baj.

Baleset történt a Tiszavasvári úton, mindkét jármű totálkárosra tört

Késő este a Tiszavasvári úton Antalbokornál a stoptáblát figyelmen kívül hagyva hajtott ki egy autós a főútvonalra, így a neki jobbról a város felé közlekedő autóval ütközött.

"Értetlenül állunk azelőtt, ami szombat este az Onyxban történt"

Magyarország egyetlen két Michelin-csillaggal rendelkező étterme, az Onyx Utolsó vacsora elnevezéssel tartott egy fine dining menüsoros/filmforgatásos/teremszétveréses performance-t. Amit most szétvertek, annak megtervezésével Varró Zoltánt bízták meg egykor.

Baleset volt a Hűvösvölgyi úton, most dugó van

Balesetnél helyszínelnek a Hűvösvölgyi úton kifelé a Nagykovácsi útnál kedden kora délután, jelezte a BKK.Számítsatok rá, már most a Szerb Antal utcától egybefüggő a sor.

Zajlanak az őszi faültetések Gyulán

131 fát ültetnek ki ősszel Gyulán önkormányzati forrásból, kedd délelőtt a Kiss János utcában díszcseresznyefák kerültek a földbe. A helyszínen megtartott sajtótájékoztatón Görgényi Ernő polgármester elmondta, folyamatos a városban a fásítás, jövőre pedig két nagyobb területet is beültetnek növényekkel. Az Eleki úton 3,5 hektárt, a Kálváriánál…

Három baleset történt egy helyen, egy autó kiégett Bordány mellett

Kedd hajnalban, Bordány közelében három baleset is történt egymás után a sűrű ködben a jeges úton, de nem sokon múlt, hogy további két baleset is legyen.

Grosjean a balesete után a vártnál tovább kórházban marad

Főnöke szerint a pilóta emlékszik a történtekre, a szezonzárón ismét versenyezni akar.

Jogsi nélkül, ittasan, lopott motorral balesetezett a roffi fiú

Közmunka és járművezetéstől való eltiltás is várhat arra a fiatalra, aki még májusban lopott el egy segéd-motorkerékpárt.

Zirci tűzoltók vették pártfogásba a balesetből megmenekült kis cicafiút

Váratlan négylábú vendége volt a Zirci Önkormányzati Tűzoltó Parancsnokságnak (ÖTP) kedden, mert átmeneti szállást adtak egy fekete cicának baleset miatt.

Ennyi baleset történt egy hét alatt Baranya útjain

Baranya megyében 2020. november 23-a és 29-e között az előző év hasonló időszakához képest öttel kevesebb személyi sérüléses baleset történt.

Először adott interjút balesetéről Romain Grosjean

Romain Grosjean a vasárnapi Bahreini Nagydíj nyitókörében szenvedett balesetet, a hármas kanyar kijáratánál 220 km/h-val csapódott a falba, több, mint 50G-s erőt szabadítva fel. Az autó szétszakadt és kigyulladt a becsapódás következtében, így a franciának mihamarabb ki kellett menekülnie a cockpitből, amely beágyazódott a korlátba.Ez sikerült…

Megrázó képek érkeztek az M5-ösön történt halálos tömegbaleset helyszínéről

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, négy autó karambolozott december 1-jén, az M5-ös autópálya Budapest felé tartó szakaszán, Újhartyánnál. Az egyik autó sofőrje a helyszínen belehalt sérüléseibe. A baleset helyszínén készült megrázó felvételeket az MTI közölte.