Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 96 hír

Adventi kalendáriummá válik a gyulai Almásy-kastély

Az ablakokban kialakított adventi kalendáriummal és két, egyenként kétméteres Diótörő figurával idézi meg az ünnepvárás örömét a gyulai Almásy-kastély.

Ennyit ért 1 milliárd forint? – YouTube híradó 103. adás

A mai szuper adásban, Bende megmutatja, hogyan lehet semmivé tenni

Kristó Gyula-díjat vehetett át a berényi származású történészkutató

Kimagasló kutatási tevékenységéért idén a mezőberényi származású dr. Maléth Ágnes történész vehette át a nagyon rangos Kristó Gyula-díjat Szegeden.

Kristó Gyula-díjat vehetett át a berényi származású történész-kutató

Kimagasló kutatási tevékenységéért idén a mezőberényi származású dr. Maléth Ágnes történész vehette át a nagyon rangos Kristó Gyula-díjat Szegeden.

Adventi kalendárium a gyulai Almásy-kastélyban

Az ünnepvárás örömét, a régi korok karácsonyi hangulatát szeretné felidézni a zárvatartás idején is a gyulai Almásy-kastély, amely adventi kalendáriumi díszvilágítással és két életnagyságú Diótörő bábuval kedveskedik a városlakóknak.

Gyulán balesetnél helyszíneltek, Szarvason pedig megtaláltak egy eltűnt lányt a rendőrök

Gyulán, a Temesvári út és a Schweidel József utca kereszteződésében 2020. november 27-én, 9 óra 45 perc körül egy személyautó vezetője nem biztosított elsőbbséget egy kerékpárral közlekedő nőnek és elütötte. A mentők a nőt súlyos sérüléssel vitték kórházba. A baleset okát és körülményeit a Gyulai Rendőrkapitányság vizsgálja. Szarvas…

Nem adott elsőbbséget Gyulán a sofőr, balesetet okozott

Gyulán balesetnél helyszíneltek, Szarvason pedig megtaláltak egy eltűnt lányt a rendőrök.

Súlyosan megsérült a kerékpáros a gyulai balesetben

  Gyulán, a Temesvári út és a Schweidel József utca kereszteződésében 2020. november 27-én, 9 óra 45 perc körül egy személyautó vezetője nem biztosított elsőbbséget egy kerékpárral közlekedő nőnek és elütötte. A mentők a nőt súlyos sérüléssel vitték kórházba. A baleset okát és körülményeit a Gyulai Rendőrkapitányság vizsgálja.

Megvan a Gyulai Memorial időpontja

Sport365
-
 Tegnap 07:14Sport

Július 6-án lesz a jövő évi verseny.

Ki vihart vet s szelet arat… (Az 1990-es gyulafehérvári nagygyűlés után)

Erdély Ma
-
 Tegnap 06:34Vélemény

Mindaz, mi igaz és pőrén egyszerű, fenséges is egyben. E fejtartással becsülöm a földkerekség minden népének nemzeti érzését, melyekhez, ha ünnepi pillantás társul, főt biccentek. Hogyne lennének hát életem tartozékaként megbecsülésre méltóak legszebb nemzeti lélegzetvételei annak a román népnek, mellyel országalkotó közösségbe…

Adventi kalendárium és életnagyságú Diótörő báb a gyulai Almásy-kastélyban

A kastély életének mindig is szerves része volt a "karácsonyvárás", Almásy Dénes gróf már a múlt század elején rendezett jótékonysági célú karácsonyi bazárt.

Thürmer Gyulával egyeztetett Aljakszandr Lukasenka Minszkben

A Munkáspárt elnöke szerint élmény volt a belarusz főváros utcáin sétálni.

Thürmer Gyula Lukasenkánál járt Minszkben

A Munkáspárt elnöke az első magyar politikus, aki meglátogatta a fehérorosz diktátort a tiltakozások kirobbanása óta.

Gyula Tv Híradó 2020. 11. 27.

Témák: – Pénteken szűk körben rendezték meg idén a méz zsűrizést az Esze Tamás utcai civil házban. A felhívásra 269minta érkezett, ez mindössze hárommal kevesebb, mint az előző évben. A Gyulai Méz és Mézeskalács Fesztivál idén elmarad, a mézverseny eredményhirdetését december 12-én, online felületen hirdetik ki. – Újabb negatív rekord…